Resume from November 18, 2021 PRO

Носенко Ігор Володимирович

Керуючий мережею ресторанів, барів, 50 000 UAH

Full-time.

Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

In order to open contacts, you must sign in or register as an employer. Access contacts starting at UAH 390.


Work experience

Керуючий рестораном

from 06.2020 to 01.2021 (7 months)
ТОВ "СОЛЕЛАТ ПАЛАЦ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану "з нуля". Участь у розробці концепції закладу, його дизайн-проекту, технологічних комплексів кухні та бару, підбір техніки та оснащення для ресторану, розробка логотипу, концепції меню та його дизайну. Проект призупинено через пандемію Covid-19.

Керуючий пабом

from 11.2018 to 11.2019 (1 year)
Celtic Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття заклада з "0"
- Визначення потреби в персоналі, його пошук та набір
- Навчання персоналу, проведення тренінгів
- Запобігання і вирішення конфліктних ситуацій в колективі
- Контроль за дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни
- Ухвалення рішень стосовно просування по службі, пониження в посаді, накладення адміністративних стягнень, а також звільнення працівників
- Складання графіка і облік робочого часу
- Постановка і контроль за своєчасним виконання підлеглими планових завдань і окремих доручень
- Організація роботи з персоналом відповідно до загальних цілей розвитку закладу
- Участь у розвитку колективу, вирішенні трудових спорів та конфліктів

- Організація і проведення банкетів, музичних та спортивних івентів
- Виконання обов'язків арт-директора

- Забезпечення відкриття та закриття робочого дня ресторану
- Контроль за дотриманням касової дисципліни
- Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.

- Отримання всіх видів дозвільної документації для роботи закладу
- Супровід перевірок з боку державних органів

- Проведення рекламних компаній закладу, включаючи SMM, зовнішню та інші види реклами

- Розробка та впровадження основного меню кухні і бару, його періодичне оновлення
- Розробка та впровадження спеціальних та сезонних меню

Керуючий пабом

from 10.2008 to 11.2018 (10 years 1 month)
O'Brien's Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Управління персоналом: пошук, набір та навчання персоналу
- Впровадження і підтримання високих стандартів сервісу
- Створення робочої та доброзичливої атмосфери всередині колективу
- Проведення корпоративних заходів для створення командного духу
- Контроль за складанням графіків роботи всіх підрозділів
- Розробка і впровадження мотиваційної системи оплати праці персоналу
- Управління колективом понад 50 чоловік.

- Розробка і періодичне оновлення основного меню
- Розробка спеціальних та сезонних меню
- Контроль за правильність складання калькуляційних і технологічних карт
- Контроль і аналіз food cost

- Отримання всієї дозвольної документації для роботи закладу
- Взаємодія з контролюючими органами
- Аналіз конкурентоздатності, планування і дотримання бюджету;
- Контроль фінансової дисципліни, касової дисципліни
- Забезпечення виконання основних фінансових показників роботи бару
- Взаємодія з постачальниками та іншими контагентами, складання та підготовка до підписання договорів про співпрацю
- Вирішення спірних та конфліктних питань з контрагентами

- Виконання функцій арт-директора
- Розробка дизайну та пошив брендованої уніформи
- Складання графіку виступів музичних колективів
- Організація та проведення тематичних вечірок
- Організація проведення банкетів та фуршетів

- Управління маркетинговою діяльністю
- Розробка та підготовка до підписання маркетингових угод з ключовими постачальниками
- Контроль за розробкою та впровадженням усіх видів рекламних продуктів, включаючи SMM

-Створення доброзичливої ​​атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів

P.S. Успішно пройшов із закладом дві економічні кризи 2008 та 2014 років та залишив роботу за власним бажанням з високими економічними показниками та званням найстарішого і одного з найкращих пабів міста Києва.


Education

Національний університет харчових технологій

Факультет автоматизації та комп'ютерних систем, спеціальність "Автоматизоване та програмне забезпечення сучасних комп'ютерно-інтегрованих технологій", ступінь магістра, Київ
Higher, from 1995 to 2001 (5 years 9 months)

Національний університет харчових технологій

Економічний факультет, спеціальність "Облік і аудит", Київ
Higher, from 1995 to 2001 (6 years)


Professional and other skills

Computer skills
Володіння комп'ютером на високому рівні. Знання графічних редакторів, офісного пакету програм.
Знання та навички роботи зі спеціалізованими програмами R-keeper і D-2 на рівні адміністратора, Smart Touch - на рівні користувача. Базові основи програмування.


Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — advanced

Additional information

Я цілеспрямований, надійний і відповідальний керівник. Можу і люблю працювати в команді, вмію захопитися роботою сам і повести за собою колектив.


Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: