Ігор
Керуючий мережею ресторанів, барів, 50 000 грн
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 45 лет
- Город:
- Киев
Контактная информация
Соискатель указал телефон, эл. почту и Facebook.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3009806
Опыт работы
Керуючий рестораном
с 06.2020 по 01.2021
(7 месяцев)
ТОВ "СОЛЕЛАТ ПАЛАЦ", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття ресторану "з нуля". Участь у розробці концепції закладу, його дизайн-проекту, технологічних комплексів кухні та бару, підбір техніки та оснащення для ресторану, розробка логотипу, концепції меню та його дизайну. Проект призупинено через пандемію Covid-19.
Керуючий пабом
с 11.2018 по 11.2019
(1 год)
Celtic Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Відкриття заклада з "0"
- Визначення потреби в персоналі, його пошук та набір
- Навчання персоналу, проведення тренінгів
- Запобігання і вирішення конфліктних ситуацій в колективі
- Контроль за дотримання працівниками організації трудової і виробничої дисципліни
- Ухвалення рішень стосовно просування по службі, пониження в посаді, накладення адміністративних стягнень, а також звільнення працівників
- Складання графіка і облік робочого часу
- Постановка і контроль за своєчасним виконання підлеглими планових завдань і окремих доручень
- Організація роботи з персоналом відповідно до загальних цілей розвитку закладу
- Участь у розвитку колективу, вирішенні трудових спорів та конфліктів
- Організація і проведення банкетів, музичних та спортивних івентів
- Виконання обов'язків арт-директора
- Забезпечення відкриття та закриття робочого дня ресторану
- Контроль за дотриманням касової дисципліни
- Здійснення контролю за збереженням матеріальних цінностей.
- Отримання всіх видів дозвільної документації для роботи закладу
- Супровід перевірок з боку державних органів
- Проведення рекламних компаній закладу, включаючи SMM, зовнішню та інші види реклами
- Розробка та впровадження основного меню кухні і бару, його періодичне оновлення
- Розробка та впровадження спеціальних та сезонних меню
Керуючий пабом
с 10.2008 по 11.2018
(10 лет 1 месяц)
O'Brien's Irish Pub, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- Управління персоналом: пошук, набір та навчання персоналу
- Впровадження і підтримання високих стандартів сервісу
- Створення робочої та доброзичливої атмосфери всередині колективу
- Проведення корпоративних заходів для створення командного духу
- Контроль за складанням графіків роботи всіх підрозділів
- Розробка і впровадження мотиваційної системи оплати праці персоналу
- Управління колективом понад 50 чоловік.
- Розробка і періодичне оновлення основного меню
- Розробка спеціальних та сезонних меню
- Контроль за правильність складання калькуляційних і технологічних карт
- Контроль і аналіз food cost
- Отримання всієї дозвольної документації для роботи закладу
- Взаємодія з контролюючими органами
- Аналіз конкурентоздатності, планування і дотримання бюджету;
- Контроль фінансової дисципліни, касової дисципліни
- Забезпечення виконання основних фінансових показників роботи бару
- Взаємодія з постачальниками та іншими контагентами, складання та підготовка до підписання договорів про співпрацю
- Вирішення спірних та конфліктних питань з контрагентами
- Виконання функцій арт-директора
- Розробка дизайну та пошив брендованої уніформи
- Складання графіку виступів музичних колективів
- Організація та проведення тематичних вечірок
- Організація проведення банкетів та фуршетів
- Управління маркетинговою діяльністю
- Розробка та підготовка до підписання маркетингових угод з ключовими постачальниками
- Контроль за розробкою та впровадженням усіх видів рекламних продуктів, включаючи SMM
-Створення доброзичливої атмосфери для гостей, всебічне сприяння залученню нових гостей і збільшення продажів
P.S. Успішно пройшов із закладом дві економічні кризи 2008 та 2014 років та залишив роботу за власним бажанням з високими економічними показниками та званням найстарішого і одного з найкращих пабів міста Києва.
Образование
Національний університет харчових технологій
Факультет автоматизації та комп'ютерних систем, спеціальність "Автоматизоване та програмне забезпечення сучасних комп'ютерно-інтегрованих технологій", ступінь магістра, Київ
Высшее, с 1995 по 2001 (5 лет 9 месяцев)
Національний університет харчових технологій
Економічний факультет, спеціальність "Облік і аудит", Київ
Высшее, с 1995 по 2001 (6 лет)
Знания и навыки
Знание языков
- Украинский — свободно
- Русский — свободно
- Английский — продвинутый
Дополнительная информация
Я цілеспрямований, надійний і відповідальний керівник. Можу і люблю працювати в команді, вмію захопитися роботою сам і повести за собою колектив.
Похожие кандидаты
Управляющий, директор ресторана, кафе, бара
Киев
Провідний консультант, менеджер проєктів, керуючий мережею ресторанів, кафе (ресторанний консалтинг)
Киев, Винница
,
еще 8 городов
Управляючий, директор (ресторан, кафе, паб, street food, dark kitchen)
Киев, Львов
,
еще 2 города
Операційний директор мережі ресторанів, керуючий рестораном
50000 грн, Киев
Операційний директор (ресторанна галузь), управляючий мережею ресторанів
100000 грн, Киев, Днепр
,
еще 2 города
Керуючий, директор кафе, рестораном, баром
40000 грн, Киев