Resume from January 22, 2022

Ірина

Керівник середньої ланки

Employment:
Full-time.
Age:
35 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер зі збуту

from 05.2021 to 12.2021 (7 months)
ТОВ "СЕМ Екопак", Житомир (ЗЕД)

Прийняття та обробка замовлення, відправлення у виробництво;
Робота з договорами та їх складання;
Контроль дебіторської заборгованості.
Робота з програмами 1C

Менеджер із збуту

from 11.2020 to 03.2021 (4 months)
Eurogold, Житомир (Продаж, робота з клієнтами)

Клієнтська підтримка;
Прийняття та обробка замовлення, відправлення у виробництво;
Робота з договорами та їх складання;
Контроль дебіторської заборгованості.
Робота з програмами 1C, ERP, Microsoft office

Additional information

РЕЗЮМЕ

Грищук Ірина Василівна

Вік: 31
Місто проживання: Житомир
Сімейне положення: заміжня
Контактний телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Посада: управляючий рестораном

Мета

Застосування свого професійного досвіду, навичок та знань на посаді управляючого рестораном.

Досвід роботи

Назва компанії: ресторан «Томос», Томос Кейтеринг, м. Житомир, Україна
Посада: управляючий рестораном, керівник проектів кейтерингу
Період роботи: з 2011 —
Обов’язки:
- Організація бенкету;
- Робота з замовниками;
- Підбір персоналу;
- Складання меню;
- Складання та облік калькуляційних карт (фудкост).

Назва компанії: ТОВ «Бюро Вин», м-н «Гуд Вайн» м. Київ, Україна
Посада: продавець-консультант відділ гастрономії
Період роботи: 2010 — 2011
Обов’язки:
- Консультація покупців;
- Оформлення вітрини;
- Прийом товару;
- Облік.
Назва компанії: «Альдемар» готель, Іракліон, о. Крит, Греція
Посада: хостес - офіціант
Період роботи: травень 2010— жовтень 2010
Обов’язки:
- Зустріч та розсадка гостей;
- Обслуговування столів;
- прийняття замовлень;
- подача страв та напоїв.

Освіта

Навчальний заклад: Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ, Україна
Ступінь: вища, магістр
Назва спеціальності: інженер-технолог харчової промисловості; ресторанна справа та сервіс
Період навчання: 2006 — 2011
Навчальний заклад: ліцей №25, м. Житомир, Україна
Ступінь: середня освіта

Вміння та навики

Знання ПК, програми 1С, Word, Exel, Power Point;
Знання закордонних мов: англійська вільно, французька середній рівень.

Додаткова інформація

Відповідальна, цілеспрямована, дисциплінована. Готова навчатись на розвиватись на посаді. Вміння працювати з колективом.

Водійські права категорія В
Практикуючий водій з 2013 р.

Закордонний паспорт.

09.06.2020

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: