Ірина
Керівник середньої ланки
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 35 years
- City:
- Zhytomyr
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3160235
Work experience
Менеджер зі збуту
from 05.2021 to 12.2021
(7 months)
ТОВ "СЕМ Екопак", Житомир (ЗЕД)
Прийняття та обробка замовлення, відправлення у виробництво;
Робота з договорами та їх складання;
Контроль дебіторської заборгованості.
Робота з програмами 1C
Менеджер із збуту
from 11.2020 to 03.2021
(4 months)
Eurogold, Житомир (Продаж, робота з клієнтами)
Клієнтська підтримка;
Прийняття та обробка замовлення, відправлення у виробництво;
Робота з договорами та їх складання;
Контроль дебіторської заборгованості.
Робота з програмами 1C, ERP, Microsoft office
Additional information
РЕЗЮМЕ
Грищук Ірина Василівна
Вік: 31
Місто проживання: Житомир
Сімейне положення: заміжня
Контактний телефон: [
e-mail: [
Посада: управляючий рестораном
Мета
Застосування свого професійного досвіду, навичок та знань на посаді управляючого рестораном.
Досвід роботи
Назва компанії: ресторан «Томос», Томос Кейтеринг, м. Житомир, Україна
Посада: управляючий рестораном, керівник проектів кейтерингу
Період роботи: з 2011 —
Обов’язки:
- Організація бенкету;
- Робота з замовниками;
- Підбір персоналу;
- Складання меню;
- Складання та облік калькуляційних карт (фудкост).
Назва компанії: ТОВ «Бюро Вин», м-н «Гуд Вайн» м. Київ, Україна
Посада: продавець-консультант відділ гастрономії
Період роботи: 2010 — 2011
Обов’язки:
- Консультація покупців;
- Оформлення вітрини;
- Прийом товару;
- Облік.
Назва компанії: «Альдемар» готель, Іракліон, о. Крит, Греція
Посада: хостес - офіціант
Період роботи: травень 2010— жовтень 2010
Обов’язки:
- Зустріч та розсадка гостей;
- Обслуговування столів;
- прийняття замовлень;
- подача страв та напоїв.
Освіта
Навчальний заклад: Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ, Україна
Ступінь: вища, магістр
Назва спеціальності: інженер-технолог харчової промисловості; ресторанна справа та сервіс
Період навчання: 2006 — 2011
Навчальний заклад: ліцей №25, м. Житомир, Україна
Ступінь: середня освіта
Вміння та навики
Знання ПК, програми 1С, Word, Exel, Power Point;
Знання закордонних мов: англійська вільно, французька середній рівень.
Додаткова інформація
Відповідальна, цілеспрямована, дисциплінована. Готова навчатись на розвиватись на посаді. Вміння працювати з колективом.
Водійські права категорія В
Практикуючий водій з 2013 р.
Закордонний паспорт.
09.06.2020
Similar candidates
Директор, заступник, адміністратор, керуючий персоналом
14000 UAH, Zhytomyr
Керуючий, директор філії, регіональний керівник
Zhytomyr, Kyiv, Lviv
Специалист, менеджер, руководитель среднего звена
23000 UAH, Zhytomyr
Начальник відділу, заступник директора, директор
Zhytomyr, Dnipro
,
more 4 cities
Керівник, директор філії, начальник відділення
20000 UAH, Zhytomyr
Руководитель среднего звена
Zhytomyr