Ірина
Керівник середньої ланки
- Занятость:
- Полная занятость.
- Возраст:
- 35 лет
- Город:
- Житомир
Контактная информация
Соискатель указал телефон и эл. почту.
Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.
Получить контакты этого кандидата можно на странице https://www.work.ua/resumes/3160235
Опыт работы
Менеджер зі збуту
с 05.2021 по 12.2021
(7 месяцев)
ТОВ "СЕМ Екопак", Житомир (ЗЕД)
Прийняття та обробка замовлення, відправлення у виробництво;
Робота з договорами та їх складання;
Контроль дебіторської заборгованості.
Робота з програмами 1C
Менеджер із збуту
с 11.2020 по 03.2021
(4 месяца)
Eurogold, Житомир (Продаж, робота з клієнтами)
Клієнтська підтримка;
Прийняття та обробка замовлення, відправлення у виробництво;
Робота з договорами та їх складання;
Контроль дебіторської заборгованості.
Робота з програмами 1C, ERP, Microsoft office
Дополнительная информация
РЕЗЮМЕ
Грищук Ірина Василівна
Вік: 31
Місто проживання: Житомир
Сімейне положення: заміжня
Контактний телефон: [
e-mail: [
Посада: управляючий рестораном
Мета
Застосування свого професійного досвіду, навичок та знань на посаді управляючого рестораном.
Досвід роботи
Назва компанії: ресторан «Томос», Томос Кейтеринг, м. Житомир, Україна
Посада: управляючий рестораном, керівник проектів кейтерингу
Період роботи: з 2011 —
Обов’язки:
- Організація бенкету;
- Робота з замовниками;
- Підбір персоналу;
- Складання меню;
- Складання та облік калькуляційних карт (фудкост).
Назва компанії: ТОВ «Бюро Вин», м-н «Гуд Вайн» м. Київ, Україна
Посада: продавець-консультант відділ гастрономії
Період роботи: 2010 — 2011
Обов’язки:
- Консультація покупців;
- Оформлення вітрини;
- Прийом товару;
- Облік.
Назва компанії: «Альдемар» готель, Іракліон, о. Крит, Греція
Посада: хостес - офіціант
Період роботи: травень 2010— жовтень 2010
Обов’язки:
- Зустріч та розсадка гостей;
- Обслуговування столів;
- прийняття замовлень;
- подача страв та напоїв.
Освіта
Навчальний заклад: Київський національний торговельно-економічний університет, м. Київ, Україна
Ступінь: вища, магістр
Назва спеціальності: інженер-технолог харчової промисловості; ресторанна справа та сервіс
Період навчання: 2006 — 2011
Навчальний заклад: ліцей №25, м. Житомир, Україна
Ступінь: середня освіта
Вміння та навики
Знання ПК, програми 1С, Word, Exel, Power Point;
Знання закордонних мов: англійська вільно, французька середній рівень.
Додаткова інформація
Відповідальна, цілеспрямована, дисциплінована. Готова навчатись на розвиватись на посаді. Вміння працювати з колективом.
Водійські права категорія В
Практикуючий водій з 2013 р.
Закордонний паспорт.
09.06.2020
Похожие кандидаты
Керівник середньої ланки в торгівлі, адміністратор, оператор ПК
15000 грн, Житомир, Удаленно
Керуючий, директор філії, регіональний керівник
Житомир, Киев, Львов
Директор, заступник, адміністратор, керуючий персоналом
14000 грн, Житомир
Руководитель среднего звена
15000 грн, Житомир
Керівник відділу продажів, РОП, проєкт-менеджер, керуючий, комерційний директор
Житомир, Винница
,
еще 7 городов
Начальник відділу, заступник директора, директор
Житомир, Днепр
,
еще 4 города