Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 23 апреля 2024 PRO

Сергій

Керуючий, директор філії, регіональний керівник

Занятость:
Полная занятость.
Возраст:
49 лет
Город проживания:
Житомир
Готов работать:
Житомир, Киев, Львов

Контактная информация

Соискатель указал телефон и эл. почту.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Заступник технічного директора

с 01.2022 по 02.2023 (1 год 1 месяц)
ПП "Укрпалетсистем", Коростень (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

ПП "Укрпалетсистем" - національна компанія, що працює на ринку паливно-мастильних матеріалів України з 2003 року, бренд UPG. Організація та контроль забезпечення безперебійної роботи інженерних систем на підприємстві (водопостачання, опалення, електрика, вентиляція та ін.). Будівництво нових АЗК та виробничих приміщень. Контроль та забезпечення необхідного рівня технічного стану всіх одиниць обладнання підприємства. Планування ремонту та обслуговування виробничого обладнання. Розробка ТЕО проекту: аналіз та підбір технологій, обладнання, оснащення, калькуляції витрат, ціноутворення, економічна доцільність, оптимізація, фінансове планування. Член комісії тендерного комітету компанії. Пошук та залучення підрядників на технічні роботи, контроль виконання етапів робіт. Організація роботи технічного персоналу виробничого підприємства усіх рівней.

Начальник управління клієнтського сервісу

с 05.2015 по 05.2021 (6 лет)
АТ "ЖИТОМИРГАЗ", Житомир (Гірнича промисловість)

Організація роботи новоствореного в червні 2015 року управління клієнтського сервісу АТ "ЖИТОМИРГАЗ" в Житомирській області, реформування системи надання послуг по новій газифікації, обліку газу та введення стандартів якісного обслуговування клієнтів – 365 тис., фізичних осіб. Основними функціями управління є продаж послуг та газового обладнання, консультація по питанням обліку природного газу, прийняття заяв від клієнтів з послідуючим заключенням договорів на приєднання до ГРМ і проведення реконструкції існуючих мереж як для юридичних, так і фізичних осіб. Здійснював операційне управління мережею 17 центрів обслуговування клієнтів, організував якісний сервіс в мережі. Мною розроблені та запроваджені стандарти якісного обслуговування з метою отримання клієнтами першокласного сервісу і як результат 104.ua став лідером по клієнтському сервісу серед комунальних підприємств в регіоні. Виконував представницькі функції в регіоні. Забезпечував: якісну взаємодію працівників УКС зі структурними підрозділами замовників, супровід звернень, заяв на отримання послуг та організацію процесу оформлення необхідних документів зі сторони Клієнта, що стосуються надання послуг нового приєднання до системи ГРМ, реконструкції діючої системи газифікації, виготовлення Технічних умов, виготовлення проектно-кошторисної документації, погодження проектно-кошторисної документації, проведення будівельно-монтажних робіт, приймання об’єкту газифікації в експлуатацію та пуску газу. Розгляд заяв, скарг і запитів, адресованих оператору ГРМ.
Здійснював особистий прийом та обслуговування VIP клієнтів, підготовка комерційних пропозицій та заключення договорів. Проводив навчання та контролював етапи розвитку персоналу. Формував бюджет на рік в розрізі відділень та проводив постійний аналіз і контроль витрат по регіону.
Організовував та контролював етапи будівництва та реконструкції існуючих центрів (згідно brand book). Проводив підбір персоналу для відкриття 12 нових сучасних центрів обслуговування «з нуля» «104.UA Клієнтський простір» в містах - м. Житомир, м. Бердичів, м. Коростень, м. Новоград-Волинський, м. Малин, м. Овруч, м. Чуднів, смт. Черняхів, м. Андрушівка, смт. Романів, смт. Ружин та смт. Брусилів. Введена система електронної черги та запроваджена оцінка ефективності роботи персонала.

Керівник регіонального структурного підрозділу м. Київ (Київська філія)

с 10.2013 по 05.2015 (1 год 7 месяцев)
ТОВ "Полігон", Київ (Телекомунікації, зв'язок)

Забезпечення виконання планів продажу тарифних пакетів кабельного інтернету та підключення абонентів компанії «Київстар» в Києві та Київській області (900 тисяч користувачів), проведення монтажних та ремонтних робіт на лінії, організація роботи чотирьох відділів продажів та проведення рекламних заходів, щотижневий аналіз роботи філії, робота з представниками замовника. Підготовка кошторисів на будівництво для подальшого узгодження з замовником та виконання робіт. Фінансове планування та розроблення бюджету філії, контроль використання коштів. Здійснив розвиток мережі на 45 відсотків за 2014-2015 роки. Проводив пошук та підготовку персоналу. Запровадив систему стажування, оцінки та розвитку персоналу.

Керівник групи Житомирська філія

с 04.2004 по 07.2012 (8 лет 3 месяца)
ПрАТ "МТС Україна", Житомир (Телекомунікації, зв'язок)

Управління регіональною філією, організація та контроль ефективного процесу продажів і обслуговування в сегменті В2В та В2С. Планування бюджету та його дотримання, виконання планових показників, контроль і аналіз виконання показників KPI. Отримав досвід роботи в нестандартних та стресових ситуаціях.

Директор з маркетингу

с 08.2001 по 04.2004 (2 года 8 месяцев)
ТОВ "Радіо-Електронна Компанія", Житомир (РЕК (радіо-електронна компанія) - разробка, виготовлення та збут трансляційного обладнання (Public Address Systems) та професійного звукопідсилюючого та акустичного обладнання.)

Організація та контроль процесів продажів: виконання планів продажу, аналіз ситуації на ринку, просування продукції і послуг на ринку України та СНД. Розробка проектів, контроль виконання інсталяційних робіт на об'єктах, переговори з ключовими клієнтами по Україні. Результати продажів - в 2003 році збільшилися на 38% у порівнянні з 2002 роком.

Економіст

с 11.1996 по 08.2001 (4 года 9 месяцев)
ВАТ “Укртелеком”, Житомир (Телекомунікації, зв'язок)

Керівник планово-фінансової групи Центру технічної експлуатації Житомирської дирекції ВАТ "Укртелеком". Планував доходи і витрати по підрозділах. Вів штатний розклад, здійснював розрахунок завантаження персоналу.

Образование

KMBS Києво-Могилянська бізнес Школа

Корпоративна програма управлінського розвитку, Київ
Высшее, с 2018 по 2019 (1 год)

«Розвиток управлінського капіталу для Регіональної Газової Компанії»
Батли лідерів РГК, проект № 1_RGC ENGINEERING, 2019 рік

Українська Державна Академія Зв'язку

Економіка і управління у зв'язку, інженер-економіст, Одеса
Высшее, с 1991 по 1996 (5 лет)

Дополнительное образование и сертификаты

Хеміш Тєйлор: «ІННОВАЦІЇ В СЕРВІСІ» (Київ)

2017 рік

Джон Шоул: «Першокласний сервіс як конкурентна перевага» (Київ)

2016 рік

Цикл менеджмента» (Київ)

2012 рік

«Ефективне управління продажами у філіях: - від цілей до результатів», (Core Business School). (Київ),

2011 рік

«Management Skills», (The Center for Business Skills Development),

2010 рік

«Орієнтація на клієнта» (The Center for Business Skills Development)

2008 рік

Знания и навыки

MS Excel MS Word MS Office Користувач Internet MS PowerPoint Internet Explorer MS Access САПР HCL Notes SAP ERP BSCS JRM СЕД

Знание языков

  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно
  • Английский — начинающий

Рекомендации

Коноз Андрій Вікторович

Коноз Андрій Вікторович

Директор департаменту, Регіональна газова компанія

Контактные данные скрыты

Дополнительная информация

Водійське посвідчення
Категорія В

Другие резюме этого кандидата

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: