Resume from August 24, 2022

Дмитро

Шеф-кухар

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

e-mail: [open contact info](look above in the "contact info" section)


Мета: отримання роботи шеф-кухаря ресторану

Досвід роботи

Листопад 2021 р - т.ч. 2022
Ресторан "Smoked BBQ”
М. Львів
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні

Серпень 2018 р - жовтень 2021
Ресторан "TERRAZZA"
М. Львів
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні


Квітень 2017 г-липень 2018 р м. Дніпро
Ресторан "Примус,
Кав'ярня "Зефіріно"
Посада: Шеф-кухар

Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні.


Вересень 2016 р.- квітень 2017 р Ресторан "Пурі Чвені" м.Дніпро
Стажування в Грузії
Посада: су-шеф
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні.

Квітень 2016 г.- вересень 2016г. Робота в Польщі

Березень 2014 р.-Лютий 2016 р Ресторан «Мафія», м. Дніпро
Посада: шеф-кухар, су-шеф
Функціональні обов'язки:
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продуктів;
• розробка меню;
•ведення документації.
•навчання персоналу
• управління персоналом кухні

Травень 2013 р.- березень 2014 р Ресторан «Друже Півасик», м.Дніпро
Посада: шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• навчання персоналу;
• управління персоналом кухні;
• організація технологічних процесів на кухні;
• контроль якості продукції;
• робота з постачальниками продукції;
• ведення звітної документації.

жовтень 2012 р.- березень 2013 р
Кафе «Хундертвассер», м Дніпро
Посада: Шеф-кухар
Функціональні обов'язки:
• приготування страв;
• координація роботи кухарів;
• управління ціноутворенням;
• управління матеріально-технічним постачанням.

жовтень 2007 р.- вересень 2012 р Ресторан «Нобу», м.Дніпро
Посада: Кухар
Функціональні обов'язки:
• класичне приготування страв.

Вересень 2006 р- жовтень 2007 р Ресторан «Атріум» м Дніпро
Посада: кухар суші-бару
Функціональні обов'язки:
класичне приготування страв

Освіта:
2003-2006 рр. Среднее- спеціальне ДЦПТО ПIТ №53 (ПТУ №53)
М. Дніпро



Професійні навички: навички підбору і навчання персоналу, знання різних кухонь, смакових якостей страв.

Особисті якості: лідерство, комунікабельність, організаторські здібності, емоційна стійкість, вміння аналізувати, вміння працювати в команді, творчий підхід, пунктуальність, відповідальність, акуратність.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: