Resume from May 8, 2016

Любов

Завідувач виробництва, шеф-кухар

Employment:
Full-time.
Age:
59 years
City:
Truskavets

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Начальник виробництва в ресторані «Теодора»

from 03.2012 to 02.2016 (3 years 11 months)
ФОП Семеген (Апарт-готель "Шале-Грааль"), Трускавець (Лікувально-діагностичний оздоровчий комплекс)

Організація та управління виробничим процесом, робота з клієнтами, контроль якості продукції на всіх етапах виробництва, проведення інвентаризацій,складання меню та написання технологічних карток для ресторану по типу шведської лінії. Рішення адміністративних і господарських питань, забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, організація постачання продуктів харчування та матеріальних цінностей, прийняття та розподіл по дільницях.

Завідувач їдальні

from 09.2010 to 09.2011 (1 year)
Санаторій «Віктор» ПП «ВОТ», Трускавець (Сфера обслуговування)

Написання меню, вивчення літератури та створення нових технологічних карток. Голова бракеражної комісії по прийняттю якісних продуктів та випуску готових страв на шведську лінію.

Шеф-кухар

from 11.2008 to 08.2010 (1 year 9 months)
Санаторій «Віктор» ПП «ВОТ», Трускавець (Сфера обслуговування)

Створення технологічних карток згідно меню, введення нового меню, голова бракеражної комісії по прийняттю якісних продуктів та випуску готових страв для споживачів. Організація бенкетів.

Завідувач виробництвом їдальні «Ді-Анна» та ресторану «Джамбо»

from 03.2008 to 08.2008 (5 months)
ТзОВ «Геліос ЛТД», смт. Східниця (Готельно -ресторанний комплекс)

Розробка технологічних карт для їдальні «Ді-Анна» та ресторану «Джамбо». Співпраця з офіціантами, барменами та кухарями.

Заступник завідувача виробництвом громадського харчування

from 07.2006 to 02.2008 (1 year 7 months)
ТзОВ «Ріксос-Прикарпаття», Трускавець (Діагностичний лікувально-реабілітаційний курортний комплекс)

Організація та управління виробничим процесом, вміння та навики всіх кулінарних процесів, робота з клієнтами, контроль якості продукції на всіх етапах виробництва,проведення інвентаризацій, рішення адміністративних і господарських питань, контроль за технологією та якістю приготування їжі,забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.

Завідувач виробництвом

from 06.2002 to 07.2006 (4 years 1 month)
ЗАТ «Трускавець-курорт» санаторій «Каштан», Трускавець (Сфера обслуговування)

Проведенні банкетів та фуршетних столів. Вивчала попит клієнтів по певних видах став, що давало можливість змінювати меню, згідно потреб клієнтів. Розробляла фірмові страви, та використовувала їх на виробництві.

Інженер-технолог громадського харчування

from 04.1999 to 06.2002 (3 years 2 months)
ЗАТ “Трускавець-курорт» санаторій «Каштан»., Трускавець (Сфера обслуговування)

Складання дієтичного та комерційного меню, розробка технологічних карт згідно меню, вивчення анкет по якості приготування страв та рекомендацій по деяких видах страв. Приймала участь у розробці нових страв та фірмових, проводила контрольні перевірки в приготуванні деяких видів страв, при заміні певного компоненту чи не відповідності втрат при холодній чи тепловій обробці.

Кухар

from 01.1985 to 04.1999 (14 years 3 months)
Санаторій «Весна», Трускавець (Сфера обслуговування)

Розробка дієтичного меню та технологічних карт. Приготування страв та працювала бригадиром зміни (отримання продуктів харчування згідно меню) та організація роботи кухарів.

Офіціант

from 01.1984 to 12.1985 (1 year 11 months)
Cанаторій «Весна», Трускавець (Сфера обслуговування)

Вивчення дієтичного меню і обслуговування клієнтів згідно попереднього меню-замовлення.

Education

Київський Торгово-Економічний Інститут

Технологічний, Інженер-технолог громадського харчування, Київ
Higher, from 1983 to 1989 (5 years 9 months)

Additional education and certificates

Підвищення кваліфікації до кухаря 6 розряду та майстра-кухаря

2002, 2 тижні

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • Polish — beginner

Additional information

Комп’ютерні навики (Microsoft Office), комунікабельність, відповідальність, вміння швидко вчитись, працювати на результат. Готовність до ненормованого робочого дня.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: