Resume from November 13, 2023 PRO

Ігор

Шеф-піцайоло, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Стариший піцейоло- керуючий

from 04.2021 to now (3 years 1 month)
Pizzeria Presto, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Розробка нових піц і введення їх в меню. Здійснення керівництва персоналу. Приготування страв з дотриманням технологічних норм". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів.
Здійснюю прийом та звільнення співробітників, проводив співбесіди. Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.

Піцейоло

from 10.2020 to 03.2021 (5 months)
Go pizza, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци і салататів, ведення переобліку, прийом товару, тримання кухні в чистоті. Слідкування за терміном придатності продуктів і строків реалізації

Су-шеф

from 06.2020 to 10.2020 (4 months)
Хочу з'їсти, Житомир (Кафе, піцерія)

Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Ведення переобліку. Здійснення керівництва персоналу. Тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми.

Кухар-універсал

from 05.2019 to 10.2019 (5 months)
Bayron, Житомир (Гастро-паб)

Віддавати страви згідно з рецептурою, слідкувати за термінами придатності продукції, тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми. Прийом товару, ведення переобліку.

Су-шеф

from 12.2018 to 04.2019 (4 months)
New York Street Pizza, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.

Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Здійснення керівництва персоналу. Приготування страв з дотриманням технологічних норм" піца, салати, гарячі страви, гриль". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів.

Піцейоло

from 12.2018 to 05.2019 (5 months)
Silvio D'Italia, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

https://silvio-ditalia.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Обов'язки
Старший зміни, старший піцейоло
Приготування піци
Дотримання технології приготування піци, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери за для максимального задоволення потреб відвідувачів.

Кухар універсал, піццейоло

from 11.2017 to 10.2018 (11 months)
Pizzeria Mateo,, Польща, м.Познань (https://www.facebook.com/MateoPozna%C5%84-Strzeszyn-Grecki-Kuchnia-w%C5%82oska-240413619737001/)

Приготування страв з дотриманням технологічних норм" піца, салати,пасти, гарячі страви, гриль". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів. Забезпечення санітарного стану робочого місця

Су-шеф

from 07.2016 to 11.2017 (1 year 4 months)
Острів Розваг. Ресторан Кариби, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Ведення переобліку. Здійснення керівництва персоналу. Відповідальність за страви і введення нових страв в меню. санітарний стан кухні.

Кухар універсал

from 03.2016 to 07.2016 (4 months)
Чілі Бар, Житомир (Послуги для населення та бізнесу)

Віддавати страви згідно з рецептурою, слідкувати за термінами придатності продукції, тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми.

Піццайола

from 06.2014 to 06.2015 (1 year)
Острів розваг, ресторан Кариби (http://www.ostriv-rozvagh.com.ua/restoran.html), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки
Відповідальний за видачу страв, за приготування страв та технологічні норми і санітарний стан процесу.

Піццайола

from 06.2010 to 07.2014 (4 years 1 month)
Піцерія Маріо (http://mariopizza.com.ua/), житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки
Старший зміни, старший піцейоло
Приготування піци
Дотримання технології приготування піци, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери за для максимального задоволення потреб відвідувачів.

Education

Житомирський професійний ліцей харчових технологій. (Україна , Житомир ) Год окончания 2010 Кухар-пекар, Кваліфікований-робітник

Кухар-пекар, Житомир
Specialized secondary, from 2009 to 2010 (8 months)

Житомирський державний університет імені Івана Франка

Менеджмент, Соціально психологічний факультет, Житомир
Unfinished higher, from 2009 to 2013 (3 years 9 months)

Knowledge and skills

Користувач ПК Водійські права кат. B Пицца-акробатика

Language proficiencies

  • Polish — above average
  • Russian — advanced

Compare your requirements and salary with other companies' jobs: