Резюме від 13 листопада 2023 PRO

Ігор

Шеф-піцайоло, 20 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
32 роки
Місто:
Житомир

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Стариший піцейоло- керуючий

з 04.2021 по нині (3 роки 2 місяці)
Pizzeria Presto, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Розробка нових піц і введення їх в меню. Здійснення керівництва персоналу. Приготування страв з дотриманням технологічних норм". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів.
Здійснюю прийом та звільнення співробітників, проводив співбесіди. Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.

Піцейоло

з 10.2020 по 03.2021 (5 місяців)
Go pizza, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци і салататів, ведення переобліку, прийом товару, тримання кухні в чистоті. Слідкування за терміном придатності продуктів і строків реалізації

Су-шеф

з 06.2020 по 10.2020 (4 місяці)
Хочу з'їсти, Житомир (Кафе, піцерія)

Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Ведення переобліку. Здійснення керівництва персоналу. Тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми.

Кухар-універсал

з 05.2019 по 10.2019 (5 місяців)
Bayron, Житомир (Гастро-паб)

Віддавати страви згідно з рецептурою, слідкувати за термінами придатності продукції, тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми. Прийом товару, ведення переобліку.

Су-шеф

з 12.2018 по 04.2019 (4 місяці)
New York Street Pizza, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил.

Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Здійснення керівництва персоналу. Приготування страв з дотриманням технологічних норм" піца, салати, гарячі страви, гриль". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів.

Піцейоло

з 12.2018 по 05.2019 (5 місяців)
Silvio D'Italia, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

https://silvio-ditalia.business.site/?utm_source=gmb&utm_medium=referral

Обов'язки
Старший зміни, старший піцейоло
Приготування піци
Дотримання технології приготування піци, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери за для максимального задоволення потреб відвідувачів.

Кухар універсал, піццейоло

з 11.2017 по 10.2018 (11 місяців)
Pizzeria Mateo,, Польща, м.Познань (https://www.facebook.com/MateoPozna%C5%84-Strzeszyn-Grecki-Kuchnia-w%C5%82oska-240413619737001/)

Приготування страв з дотриманням технологічних норм" піца, салати,пасти, гарячі страви, гриль". Ведення переобліку, замовлення товару і прийняття і слідкувати за терміном придатності продуктів. Забезпечення санітарного стану робочого місця

Су-шеф

з 07.2016 по 11.2017 (1 рік 4 місяці)
Острів Розваг. Ресторан Кариби, Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Відповідальний за постачання товару, його раціональне використання і терміну придатності. Ведення переобліку. Здійснення керівництва персоналу. Відповідальність за страви і введення нових страв в меню. санітарний стан кухні.

Кухар універсал

з 03.2016 по 07.2016 (4 місяці)
Чілі Бар, Житомир (Послуги для населення та бізнесу)

Віддавати страви згідно з рецептурою, слідкувати за термінами придатності продукції, тримати кухню в чистоті і виконувати всі санітарні норми.

Піццайола

з 06.2014 по 06.2015 (1 рік)
Острів розваг, ресторан Кариби (http://www.ostriv-rozvagh.com.ua/restoran.html), Житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки
Відповідальний за видачу страв, за приготування страв та технологічні норми і санітарний стан процесу.

Піццайола

з 06.2010 по 07.2014 (4 роки 1 місяць)
Піцерія Маріо (http://mariopizza.com.ua/), житомир (Готельно-ресторанний бізнес)

Обов'язки
Старший зміни, старший піцейоло
Приготування піци
Дотримання технології приготування піци, оформленням страв на належному рівні
Забезпечення санітарного стану виробничих та складських приміщень, відповідно до вимог санітарних норм і правил
Створення теплої та гостинної атмосфери за для максимального задоволення потреб відвідувачів.

Освіта

Житомирський професійний ліцей харчових технологій. (Україна , Житомир ) Год окончания 2010 Кухар-пекар, Кваліфікований-робітник

Кухар-пекар, Житомир
Середня спеціальна, з 2009 по 2010 (8 місяців)

Житомирський державний університет імені Івана Франка

Менеджмент, Соціально психологічний факультет, Житомир
Незакінчена вища, з 2009 по 2013 (3 роки 9 місяців)

Знання і навички

Користувач ПК Водійські права кат. B Пицца-акробатика

Знання мов

  • Польська — вище середнього
  • Російська — просунутий

Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: