Resume from October 30, 2016

Сергій

Фахівець з ведення програм та проектів, менеджер по роботі з клієнтами

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City of residence:
Kamin-Kashyrskyi
Ready to work:
Kyiv, Lutsk, Rivne, Ternopil

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Education

Чернігівський національний педагогічний університет імені Т.Г. Шевченка

Навчально-науковий інститут істрії, етнології та правознавства імені О.М. Лазеравського, історія - суспільствознавство, Чернигов
Higher, from 2010 to 2015 (4 years 9 months)

З 2010 по 2015 рік навчався у Чернігівському національному педагогічному університеті імені Т.Г. Шевченка де і отримав ступінь магістра. За роки навчання був учасником всеукраїнських та міжнародних наукових конференцій з історії, також є автором 4-х друкованих у фахових виданнях наукових праць.
У 2012 році очолив сектор фізичного виховання та організації здорового способу життя, що діє при студентській раді Навчально-наукового інституту історії, етнології та правознавства ім. О. М. Лазаревського ЧНПУ. З 2013 року – заступник голови Студентського парламенту університету.

Additional education and certificates

Варшавський університет, Варшава, Польща

З лютого 2015, 12 місяців

Language proficiencies

Polish — advanced

Additional information

•З 2012 року – суддя ІІ-ї категорії Федерації волейболу України
•Переможець освітньої програми «Молодь змінить Україну 2014», в ході якої досліджував досвід Австрії у політичній, економічній, соціальній та освітній сферах.
•Член Асоціації учасників «Молодь змінить Україну», що діє за підтримки благодійного фонду Богдана Гаврилишина.
•Співучасник проекту «Школа суспільних змін», у ході якого з групою молодих бізнесменів, політиків та громадських активістів Чернігівщини досліджував досвід роботи неурядових громадських організацій у Польщі.
•Учасник антикорупційного форуму «Школа відповідального громадянина 2014» та хакатону у м. Львів, під час яких брав участь у розробленні антикорупційних схем у вищій освіті.
•У лютому 2015 року став стипендіатом річної програми «Польський Еразмус для України» у ході якої перебував на навчанні в інституті Європеїстики Варшавського університету Республіки Польща
•Досконало володію польською та російською, на достатньому рівні – німецькою та англійською мовами, останню активно вивчаю. Рідна мова – українська.
•Маю водійське посвідчення і досвід керування автомобілем.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: