Resume from September 27, 2021 PRO

Дмитро

Кухар

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
31 years
City of residence:
Kolomyia
Ready to work:
Bukovel, Kolomyia, Other countries, Remote, Yaremche

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Старший кухар

from 05.2021 to 09.2021 (4 months)
Vip hotel, Хуст (Готельно-ресторанний сервіс)

Приготування перших та других страв. Контроль видачі страв, контроль заповнення листа закупівель.

Шеф-кухар

from 09.2019 to 01.2021 (1 year 4 months)
Кафе Daniel, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення сезонного меню, набір персоналу, закази товарів, контроль за якістю приготування та видачі страв.

Шеф гарячого цеху

from 06.2019 to 09.2019 (3 months)
Bojabas, Öregrund Швеція (Ресторанний сервіс.)

На цій роботі я працював з одним із найвідоміших шефів швеції Мелкел Андерсон який був нагороджений мішленівською зіркою. Літній ресторан bojabas спеціалізувався на приготуванню риби та морепродуктів, після цього досвіду мої практичні здібності набрались гарних вмін по приготуванню різних видів риб.

Шеф кухар

from 09.2018 to 06.2019 (9 months)
Daniel, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Очолити уже згруповану команду, створити частково нове меню, підняти рівень смакових властивостей та дизайну страв, і багато іншого.

Су-шеф

from 01.2018 to 07.2018 (6 months)
Арт кафе «Генеза», Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація роботи кухні, контроль за якістю продукції,видачі страв, складання закупки.

Demi shef

from 10.2017 to 01.2018 (3 months)
Fairmont grand hotel, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування та видача страв згідно меню.

Помічник шеф кухаря.

from 04.2017 to 09.2017 (5 months)
Porto Vecchio, gozo, malta. (сфера обслуговування. ресторан.)

Приготування десертів та салатів їхня сервіровка.

Кухар

from 09.2014 to 02.2016 (1 year 5 months)
Васаб, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Фаст фуд " васаб" був заснований мною. Протримався на ринку 16 місяців, швидко набув популярності через якість продукції та правильне розміщення закладу громадського харчування. Діяльність зупинилася через те, що не був продовжений дозвіл на розміщення тимчасової споруди.

Кухар

from 09.2013 to 02.2014 (5 months)
Калиба у Вуйка Василя, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар на мангалі.

Піцейола- страви на грилю

from 06.2013 to 09.2013 (3 months)
Кафе фреш, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування піци. Та страв на грилю

Кухар

from 01.2013 to 06.2013 (5 months)
Панорама plazza, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного цеху.

Помічник кухара

from 06.2012 to 09.2012 (3 months)
Калиба у Вуйка Василя, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Помічник кухара

Кухар холодного цеху

from 09.2011 to 04.2012 (7 months)
Дикий захід, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного цеху

Кухар

from 06.2011 to 09.2011 (3 months)
Кафе фреш, Коломия (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар холодного цеху

Education

Iвано-Франківське вище професійне училище готельного сервісу і туризму

Кухар-технолог, Івано-Франківськ
Specialized secondary, from 2010 to 2013 (2 years 9 months)

Спеціальність кухар-технолог включає в себе кухар 5 розряду, кондитер 3 розряду. Навчальний заклад займає 1 місце в Україні по якості навчання студентів. Навчання в пропорціях 60% теорії, 40% практики дає потужний фундамен.

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — advanced

Additional information

надаю тимчасопі послуги шеф-кухара.
- розробляю меню
- навчаю працівників, визначаю лідера.
- вдосконалюю процес роботи
- допомагают з підборо обладнання на кухню
- визначаю кількість кухонних працівників.
Є питання дзвоніть.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: