Андрій
Адміністратор ресторану, бар-менеджер, 20 000 UAH
- Employment:
- Full-time.
- Age:
- 40 years
- City of residence:
- Lutsk
- Ready to work:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email, address and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/3824905
Work experience
Администратор-кассир
from 09.2020 to now
(3 years 8 months)
ТЦ Космополит Боулинг, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Стандартні обов'язки Адміністратора
Администратор рецепции
from 09.2019 to 04.2020
(7 months)
Буковель Residence Apartments, Буковель (Готельно-ресторанний бізнес)
Зустріч та поселення гостей;
робота з програмою адміністрування готелю, робота з extranet booking.com,
консультування гостей з питань перебування в готелі та сервісу;
бронювання номерів та їх контроль на сайті готелю;
проведення оплати,
прийом дзвінків,
електронна пошта;
Администратор
from 05.2017 to 11.2018
(1 year 6 months)
Seasons Spa hotel, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Складання заявок на купівлю необхідної продукції на всіх позиціях бару, кухні, господарських товарів та будь-яких інших необхідних товарів для життєдіяльності закладу;
Робота з постачальниками, включаючи алкогольну продукцію, солодкі напої, чай, каву, тютюн тощо;
Здійснення закупівель продукції для закладу, включаючи алкоголь, тютюн, солодкі напої, чай, каву, лід, інгредієнти для продукції в меню;
Адміністративні функції, включаючи допомогу у вибудовуванні графіка роботи для персоналу, адміністративне ведення чистоти у закладі, адміністративне дотримання повного та оптимального робочого порядку у закладі та контроль виконання персоналом своїх обов'язків;
Звітність як ведення таблиць із приходом і витратою поточних коштів, ведення книжки списання для керівників;
Вирішення будь-яких поточних питань;
Комунікація з персоналом та запровадження брендової політики закладу, дотримання політики керівників. Виконання поточних доручень та розпоряджень безпосереднього керівника;
Дотримуватися субординації та корпоративної культури;
Виконання функцій хостесу. Зустріч та залучення гостей, забезпечення високого рівня обслуговування;
Повне відкриття та закриття закладу, включаючи здачу каси та зміни;
Проведення інвентаризації.
Менеджер
from 08.2016 to 01.2017
(5 months)
Артурс Спа отель, Вся Україна (Готельно-ресторанний бізнес)
встреча гостей ресторана;
поддержание комфорта и приятной атмосферы для гостей в зале;
управление персоналом (обучение новичков, составление графиков работы, мотивация сотрудников, контроль рабочего процесса);
работа с документацией, отчеты, инвентаризации;
разрешение конфликтных ситуаций.
организация и проведение банкетов;
ведение и учет кассы;
выполнение служебных поручений руководителя.
Бармен, бар-менеджер
from 07.2014 to 06.2016
(1 year 11 months)
Radisson Blu, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Прийом замовлень від гостей.
Обслуговує гостей за барною стійкою готовими до вживання безалкогольними та алкогольними напоями.
Приготування безалкогольних та алкогольних коктейлів.
Оформлення вітрини та барної стійки, утримання їх у порядку.
Складання заявки на необхідну кількість та асортимент напоїв, закусок та ін. товарів веде облік посуду.
Одержання товарів та продуктів зі складу чи виробництва.
Официант
from 05.2013 to 06.2014
(1 year 1 month)
Конгресс-отель Ареал, Новая Купавна (Готельно-ресторанний бізнес)
Сервірування столів відповідно до встановлених стандартів.
Контроль за чистотою, станом та комплектністю приладів, посуду та скатертинами та серветками.
Консультування гостей ресторану про особливості страв та напоїв.
Надання допомоги при складанні замовлення.
Приймання замовлень від клієнта ресторану.
Подання страв та напоїв згідно з встановленими правилами обслуговування.
Отримання та контроль оплати за рахунками.
Оформлення залу та сервірування столів для різноманітних заходів.
Education
Волынский Национальный Университет им.Леси Украинки
Романо-германская филология, Английский язык и литература, Луцк
Unfinished higher, from 2006 to 2010 (3 years 9 months)
Additional education and certificates
Компьютерная академия ШАГ
2011, 6 месяцев
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — advanced
Additional information
Професійний досвід та навички:
- Досвід роботи в ресторані з європейською, російською, італійською кухнею.
- знання правил та стандартів обслуговування гостей ресторану.
- підготовка та обслуговування корпоративних заходів.
– знання програми R-keeper.
- Просунутий рівень володіння ПК.
- знання іноземної мови: англійська (Upper-intermediate)
Особисті навички:
- Приємна акуратна зовнішність.
- комунікабельність, грамотна мова.
- енергійність.
- стресостійкість.
- Легке навчання.
- Чесність.
- Відсутність шкідливих звичок.
Similar candidates
Sales manager, project manager, business development manager, bid manager, manager of procurement
Kyiv
Менеджер мережі кав'ярень, адміністратор ресторану
Kyiv
Управляющий, админ. ресторана, автомойки, менеджер бара, нач. техотдела, завхоз
30000 UAH, Kyiv
Бар-менеджер, бармен, администратор
25000 UAH, Kyiv, Odesa
,
more 2 cities
Офіціант, адміністратор (ресторан, кафе, бар)
35000 UAH, Kyiv
Менеджер-администратор ресторану, кафе
30000 UAH, Kyiv