Resume from December 4, 2023 PRO

Андрій

Інженер-кошторисник, 36 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
29 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Інженер з кошторисної роботи

from 05.2023 to now (11 months)
ТОВ "Sota development", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення, постійне оновлення бюджетів РПА,Перевірка АВР,Внесення АВР в РПА,Обрахунок проектних об'ємів робіт (детально моноліт, кладка) по аналогії: фасад, оздоблення, покрівля, інженерія, благоустрій (з урахуванням особливостей кожної секції, та внесенням % на зміни, доповнення, здорожачання, тощо),Перевірка КП (перевірка V робіт, погодження одиничних вартостей, оцінка та аналіз, % зменьшення пропозиції),Формування ТЗ згідно виданих проектних данних, специфікацій, тощо та формування тендерних таблиць,Комунікація з підрядниками та Керівниками проекту (щодо погодження КП),Інші робочі питання: поїздки на майданчик, присутність на нарадах (обговорення, аналітика, тощо).Проект: ЖК SOTA DUET сторона замовника

Інженер з проектно кошторисної роботи

from 04.2022 to now (2 years)
ТзОВ "Ріел Енерго", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Внесення/формування АВР УПР в 1С, формування реалізації на замовника в 1с Бух. Робота з 205,231,361 рахунками, погодження рахунків на оплату,перевірка та погодження комерційних пропозицій від підрядних організацій. Обрахунок проектних об'ємів робіт. Формування та погодження договірних цін у замовника, Формуваннякалькуляції будівництва. СкладанняАВР, ведення реєстру актів. Проведення розподілу актів на ФОП та ТзОВ. Перевірка та внесення звітності виконаних робіт на буд майданчику на видачу заробітньої плати виконавцям робіт. Формування договірних цін в АВК на замовника державних обєктів, формування актів КБ2-в.Фактичний обмір виконаних робіт при необхідності,погодження додаткових робіт із замовником. Поїздки на майданчик, присутність на нарадах, аналітика собівартості будівництва, обговорення критичних питань та необхідність дій для їх вирішення. Обєкти: ЖК "Шенген" ЖК "Дольче Віта" ЖК "Компаньйон", Реконструкція обєкту "О2" із сторони Ген.підрядну.

Інженер кошторисник

from 06.2021 to 04.2022 (10 months)
ТзОВ "Авалон-Груп", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Ведення, постійне оновлення бюджетів РПА,Внесення актів в 1С,Формування фінпланів (місяц, квартал, рік),Формування та внесення заявок на оплату підрядникам по актам виконаних робіт в 1С,Перевірка АВР,Внесення АВР в РПА.Обрахунок проектних об'ємів робіт (детально моноліт, кладка) по аналогії: фасад, оздоблення, покрівля, інженерія, благоустрій (з урахуванням особливостей кожної секції, та внесенням % на зміни, доповнення, здорожачання, тощо),Перевірка КП (перевірка V робіт, погодження одиничних вартостей, оцінка та аналіз, % зменьшення пропозиції),Формування ТЗ згідно виданих проектних данних, специфікацій, тощо та формування тендерних таблиць,Комунікація з підрядниками та Керівниками проекту (щодо погодження КП),Інші робочі питання: поїздки на майданчик, присутність на нарадах (обговорення, аналітика, тощо). Обєкти: Avalon Up. Penta L. Futura Hub.

Майстер дільниці

from 05.2020 to 06.2021 (1 year 1 month)
ТзОВ "Альтінг-Груп", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керування процесом виконання будівельних робіт на об'єкті будівництва, залучення виконавців на виконання робіт, проведення обмірів виконання робіт для формування комерційної пропозиції та замовлення матеріалів для виконання. Приймання матеріалів на об'єкті, обліковування їх на складі будівництва. Здача виконаних робіт замовнику,формування актів прийому передачі робіт, контроль та перевірка якості виконання роботи найманими працівниками. Розрахунок за виконані роботи. Обєкт будівництва "Доміно Плаза" по вул. Угорська 14. Роботи по вітражним конструкціям, скляним конструкціям, та мокрий фасад.

Інженер з проекто кошторисних робіт

from 06.2019 to 05.2020 (11 months)
ТзОВ "Альтінг-груп", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Підготовка договірної ціни та тендерної документації для тендеру.Підрахунок об'ємів та вартості будівництва обєктів будівництва згідно креслень. Формування комерційних кошторисів для замовників. Формування актів виконаних робіт в АВК5. Перевірка актів субпідрядних організацій.

Інженер з проекто кошторисних робіт

from 02.2018 to 06.2019 (1 year 4 months)
ТзОВ "Житлоінвестбуд-ЛВ", Львів (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання комерційних пропозицій,тендерних пропозицій в АВК та Ексель,складання актів виконаних робіт згідно з обємів,підрахунок обємів по кресленням та виїзд на обєкти для контрольних замірів.Аналіз ринку будівельних матеріалів.

Інженер кошторисник

from 10.2016 to 01.2018 (1 year 3 months)
КЕВ м.Львова, Львов (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Складання в програмному комплексі АВК5 форм КВ-2 та КВ-3,перевірка кошторисів підрядних організацій на відповідність усіх діючих норм,підрахунок обємів будівництва та орієвний розрахунок вартості будівництва згідно наданих обємів.

Education

Національний університет Львівська політехніка

Інститут будівництва та інженерії довкілля.Промислове та цивільне будівництво, Львов
Higher, from 2011 to 2016 (5 years 3 months)

Здобув навики проектування,креслення в програмному комплексі Auto Cad,складання кошторисної документації на будівництво

Additional education and certificates

"Сім радикалів"-Психологія

2016,2 міс.

Knowledge and skills

АВК MS Excel MS Word AutoCAD Користувач ПК 1С:Бухгалтерія Бухгалтерський облік

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Disability

3rd degree.

Additional information

Знання норм будівництва, технології з моменту земляних робіт, калькуляції вартості будівництва.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: