Resume from May 25, 2009

Віктор

Супервайзер, Менеджер по продажам, 6 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City of residence:
Uzhhorod
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Lviv, Uzhhorod

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Additional information

Резюме
Мене звуть Опаленик Віктор Вікторович,
народився 17.03.1981р.в м.Кечкемет, що в Угорщині.
З 2003 року по 30-11-2006року на підприємстві ТзОВ “Саніта-Україна”(вул.Крилова 96, м.Мукачево, Закарпатська обл.)на посаді заступник директора. В мої обов'язки входили кадрова політика на підприємсті(робота та управління 150 робітниками), робота з митницею (експорт-імпортні операції), податковою адміністрацією, робота з бухгалтерією та банком.
З лютого 2007р по червень 2008р. працював торговим представником (мерчендайзером) на компанії «Ріглі Україна» в мої обов’язки входило мерчандайзинг,покращення дистрибуції та інсталяція обладнання збільшення фейсінгів, збільшення об’ємів продажу на повіреній території, управління командою, відповідальний по всьому обладнанню на складі, регулярне відвідування торгових точок, збільшення числа покриття торгових точок на території, покриття всіх місць розрахунку, виконання плану з продажу товару забезпечення ефективної роботи команди,відповідальність за команду, отримувати та доводити до відома команди інформацію стосовно роботи, вміти вислухати та роз’яснити певне питання.
З червня 2008 року працюю керівником торгової групи на компанії «САВСЕРВІС» в мої обов’язки входить: планування, аналізування,організація, управління торговою командою, робота з ВІП клієнтами,заповнення щоденних звітів, здійснення замовлення товару в склад, контроль продажу товару торговими представниками та виконання плану , проведення польових тренінгів, сторчеків, контроль за поверненням коштів на підприємство(Сальдо), контроль за збільшенням числа покриття торгових точок на віреній мені території, забезпечення ефективної роботи команди, отримувати та доводити до відома команди інформацію стосовно роботи.
Моя рідна мова – українська. Я добре володію діловою російською мовою, та розмовною англійською.
Я одружений, одна дитина.
Особисті якості: цілеспрямованість, організаторські здібності, вміння працювати у команді, вміння вести переговори, креативність, ініціативність, акуратність, відповідальність, здатність досягання поставленої мети.
Досконало володію комп'ютерною технікою, досконале володіння програмним забезпеченням таким як: Microsoft Word, Microsoft Excel, Microsoft Acces, операційними системими Windows та DOS, а також ішим програмним забезпеченням.
Маю власне авто, посвідчення водія категорії “В”, “С”, та портативний міні-комп'ютер.
Моє хоббі: спорт,комп'ютер,нові технології, економіка та політика.
Україна,Закарпатська обл., м.Мукачево
Опаленик Віктор Вікторович моб.тел.: [open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: