Resume from March 11, 2024 PRO

Олексій

Шеф-кухар, 70 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-Кухар

from 03.2021 to 07.2023 (2 years 4 months)
Gol’da music bistro, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Фуд продюсер

from 08.2019 to 11.2021 (2 years 3 months)
«Звана вечеря», «Холостяк», Київ (Шоу-бізнес, мистецтво, культура)

Підготовка меню для зйомок.
Підготування знімального майданчика.
Приготування блюд різної складності із конкурсантами.

Су-Шеф, Шеф-кухар

from 08.2018 to 04.2019 (8 months)
CungPO доставка азійської їжі, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-Кухар

from 07.2018 to 04.2019 (9 months)
Holy burger, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Складання меню. Підбір та адаптація команди. Введення норм ХААСПу. Контроль корректної роботи кухні

Шеф-Кухар

from 12.2017 to 05.2018 (5 months)
AB Normal, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

. Розробка меню.
Підбір, адаптація та контроль команди.
.Складання тех.карт.
.Организація постачання продуктів у ресторан.
. Складання графіків
. Постійний контроль якості страв які видає кухня

Су-Шеф

from 06.2017 to 01.2018 (7 months)
Бутік-готель «Воздвіженский», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар, консультант

from 05.2017 to 08.2017 (3 months)
Городське кафе "Corner 13"., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Набір персоналу. Відпрацювання меню з командою. Постановка процесів приготування та видачі страв. Контроль якості готових страв.

Шеф-кухар

from 09.2016 to 06.2017 (9 months)
Ресторанчік Polichano., Миколаїв (Готельно-ресторанний бізнес)

Стартап ресторана...
Обладняння кухні. Набір, навчання та адаптация команди.
Постановка процесів роботи кухні. Организация закупівель та робота з постачальниками.
Відпрацювання меню та складання тех.карт.
Введеннясезонних пропозицій.Постійний контроль якості страв які віддаються з кухні в зал.

Шеф-кухар, консультант

from 05.2016 to 10.2016 (5 months)
“Combo”, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар. Старший процесу.

from 03.2015 to 05.2016 (1 year 2 months)
Ресторан «Любімий дядя». First Line Group., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

from 06.2013 to 02.2015 (1 year 8 months)
Стріт-фуд Фургонетта. Вок-стріт., Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкривав невелику мережу стріт-фуд точок «furgonetta» і «woc street»

Кухар-Універсал

from 05.2011 to 05.2013 (2 years)
Сімья ресторанів Діми Борісова. Охота на овець., Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 07.2010 to 08.2011 (1 year 1 month)
Ресторан «San Tori», Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Сушист

from 07.2008 to 06.2010 (1 year 11 months)
Кафе «Заір», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар-кондитер.

from 06.2006 to 07.2008 (2 years 1 month)
Фешн-кафе «Зефір», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 09.2005 to 05.2006 (8 months)
Ресторан «Тройка», Херсон (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Херсонский профессиональный морской лицей.

Повар 5 разряд, Повар-пекарь 4 разряд., Херсон
Specialized secondary, from 2004 to 2006 (1 year 9 months)

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: