Resume from March 11, 2024 PRO

Юлія

Су-шеф, кухар-універсал, 50 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар універсал

from 10.2022 to now (1 year 6 months)
Грузинський ресторан ‘‘Мама манана‘‘, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно меню. Контроль заготовок відповідно меню. Підтримання робочого місця в чистоті на протязі робочого дня.

Су-шеф,кухар

from 05.2022 to 10.2022 (5 months)
Ресторан ‘‘Wine Garden’’, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості і приготування страв авторської і європейської кухні.

Су-шеф,кухар

from 03.2020 to 11.2022 (2 years 8 months)
ПБ‘‘Лелека‘‘, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості виданих страв на лінію пацієнтів. Приготування страв по технологічних картах, видача страв на відповідні лінії видачі( зал, палати перебування мам). Приготування і видача фуршетів і банкетів. Підтримання робочої зони в чистоті на протязі робочого дня. Контроль заготовок відповідно меню і кількості, термінів придатності.

Су-шеф,кухар

from 04.2018 to 03.2020 (1 year 11 months)
Ресторан "Царське Село", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль чистоти на кухні та на робочих місцях працівників. Санітарний стан обладнання і холодильників.
Контроль подачі та якості страв які замовляють гості. Наявність заготовок відповідно процесу, меню та їх стікерування.
Приготування та видача банкетів, фуршетів.
Приготування салатів та холодних закусок, оформлення, подача. Приготування заготовок згідно асортименту. Дотримання санітарних норм на робочому місці.
Складання списків закупки, прийом та контроль якості продуктів, ротація продуктів,термін зберігання, наявність продуктів відповідно меню.
Списання продуктів по мінімуму.
Контроль штатного меню.
Ведення табелю обліку робочого часу працівників, вихід на роботу по відповідному графіку.
Правильний розподіл та видача чайових.

Кухар

from 12.2013 to 04.2018 (4 years 4 months)
Нова лінія, Київ (Роздрібна торгівля)

Приготування страв різної складності української, європейської кухонь.
Відповідно тех.карт та вимог якості і санітарних норм.
Холодного, м'ясного мучного процесів, гарнірів, перших страв, десертів, випічки.

Кухар холодного процесу

from 10.2012 to 12.2013 (1 year 2 months)
Ашан, реал, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування салатів,закусок відповідно тех. картам і вимогам якості, санітарним нормам.

Кухар-універсал

from 02.2010 to 09.2012 (2 years 7 months)
Велика кишеня, Київ (Роздрібна торгівля)

Приготування страв української та інших кухонь, відповідно вимогам якості, санітарним нормам та тех.картам холодного, м'ясного,мучного процесів.

Кухар

from 11.2004 to 05.2006 (1 year 6 months)
Кафе-піцерія "Сієста", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Всі процеси піци до видачі її на замовлення (замішування тіста, формування, випікання)

Education

Ртпл

Кухар,кондитер, Рівне
Specialized secondary, from 2003 to 2005 (2 years)

Knowledge and skills

Є досвід роботи кухарем в сім'ї Приготування страв української, європейської кухні. Правильно планувати робочий час.

Language proficiencies

  • English — beginner
  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent

Additional information

Неконфліктна, стресоустойчива.
Без ш/з, пунктуальна, відповідальна, серйозне ставлення до роботи.
Наявність субординації.
Наявність мед/книги.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: