Вживання російської небезпечне

Чому ми так вважаємо
Перейти на українську
Резюме от 11 марта 2024 PRO

Юлія

Су-шеф, кухар-універсал, 50 000 грн

Занятость:
Полная занятость, неполная занятость.
Возраст:
38 лет
Город:
Киев

Контактная информация

Соискатель указал телефон , эл. почту и адрес.

Фамилия, контакты и фото доступны только для зарегистрированных работодателей. Чтобы получить доступ к личным данным кандидатов, войдите как работодатель или зарегистрируйтесь.

Опыт работы

Кухар універсал

с 10.2022 по наст. время (1 год 7 месяцев)
Грузинський ресторан ‘‘Мама манана‘‘, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв відповідно меню. Контроль заготовок відповідно меню. Підтримання робочого місця в чистоті на протязі робочого дня.

Су-шеф,кухар

с 05.2022 по 10.2022 (5 месяцев)
Ресторан ‘‘Wine Garden’’, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості і приготування страв авторської і європейської кухні.

Су-шеф,кухар

с 03.2020 по 11.2022 (2 года 8 месяцев)
ПБ‘‘Лелека‘‘, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль якості виданих страв на лінію пацієнтів. Приготування страв по технологічних картах, видача страв на відповідні лінії видачі( зал, палати перебування мам). Приготування і видача фуршетів і банкетів. Підтримання робочої зони в чистоті на протязі робочого дня. Контроль заготовок відповідно меню і кількості, термінів придатності.

Су-шеф,кухар

с 04.2018 по 03.2020 (1 год 11 месяцев)
Ресторан "Царське Село", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль чистоти на кухні та на робочих місцях працівників. Санітарний стан обладнання і холодильників.
Контроль подачі та якості страв які замовляють гості. Наявність заготовок відповідно процесу, меню та їх стікерування.
Приготування та видача банкетів, фуршетів.
Приготування салатів та холодних закусок, оформлення, подача. Приготування заготовок згідно асортименту. Дотримання санітарних норм на робочому місці.
Складання списків закупки, прийом та контроль якості продуктів, ротація продуктів,термін зберігання, наявність продуктів відповідно меню.
Списання продуктів по мінімуму.
Контроль штатного меню.
Ведення табелю обліку робочого часу працівників, вихід на роботу по відповідному графіку.
Правильний розподіл та видача чайових.

Кухар

с 12.2013 по 04.2018 (4 года 4 месяца)
Нова лінія, Київ (Роздрібна торгівля)

Приготування страв різної складності української, європейської кухонь.
Відповідно тех.карт та вимог якості і санітарних норм.
Холодного, м'ясного мучного процесів, гарнірів, перших страв, десертів, випічки.

Кухар холодного процесу

с 10.2012 по 12.2013 (1 год 2 месяца)
Ашан, реал, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування салатів,закусок відповідно тех. картам і вимогам якості, санітарним нормам.

Кухар-універсал

с 02.2010 по 09.2012 (2 года 7 месяцев)
Велика кишеня, Київ (Роздрібна торгівля)

Приготування страв української та інших кухонь, відповідно вимогам якості, санітарним нормам та тех.картам холодного, м'ясного,мучного процесів.

Кухар

с 11.2004 по 05.2006 (1 год 6 месяцев)
Кафе-піцерія "Сієста", Рівне (Готельно-ресторанний бізнес)

Всі процеси піци до видачі її на замовлення (замішування тіста, формування, випікання)

Образование

Ртпл

Кухар,кондитер, Рівне
Среднее специальное, с 2003 по 2005 (2 года)

Знания и навыки

Є досвід роботи кухарем в сім'ї Приготування страв української, європейської кухні. Правильно планувати робочий час.

Знание языков

  • Английский — начинающий
  • Украинский — свободно
  • Русский — свободно

Дополнительная информация

Неконфліктна, стресоустойчива.
Без ш/з, пунктуальна, відповідальна, серйозне ставлення до роботи.
Наявність субординації.
Наявність мед/книги.

Похожие кандидаты

Все похожие кандидаты


Сравните свои требования и зарплату с вакансиями других компаний: