Resume from August 18, 2017

Кирило

Шеф-повар, 25 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
29 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

шеф-повар

from 03.2017 to now (7 years 2 months)
Старый Таллинн, Славутич (Готельно-ресторанний бізнес)

-Підвищення кваліфікації закладу (Якість, стиль, рівень кухні, меню);
-Організація роботи кухні;
-Формування ефективної команди кухарів, навчання персоналу;
-Здійснення і розробка повноцінного меню; нормативно-технологічної документації;
-Співпраця з постачальниками, контроль якості постачання товару до закладу;
-Обслуговування та організація: банкети, дні народження, весілля, корпоративи, приватні вечірки;
-Контроль якості готової продукції;
-Гарна комунікабельність з гостями під час сервісу;
-Ведення переобліку / Інвентаризація. Контроль та підтримання чистоти і санітарних норм.

Шеф-кондитер

from 02.2017 to 06.2017 (4 months)
Готельно-ресторанний комплекс «Чабани», Киев (отель /ресторан)

-Організація роботи кондитерського цеху;
-Розробка меню десертів відповідаючи контингенту та побажань керівництва;
-Співпраця з постачальниками, контроль якості постачання товару до закладу;
-Виробництва тортів будь-якої складності на замовлення;
-Контроль якості готової продукції;
-Ведення переобліку / Інвентаризація. Контроль та підтримання чистоти і санітарних норм;
-Навчання стажистів.

Шеф-кондитер

from 04.2016 to 03.2017 (11 months)
Ресторан «Меланж», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка нових десертів різної складності по сезону;
-Виробництво тортів будь-якої складності;
-Робота з шоколадом, темперування, кондитерські вироби, цукерки;
-Контроль якості готової продукції;
-Ведення переобліку / Інвентаризація. Контроль та підтримання чистоти і санітарних норм;
-Навчання стажистів.

Кондитер

from 03.2014 to 04.2016 (2 years 1 month)
Ресторан «Меланж», Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

-Виробництво тортів будь-якої складності;
-Виробництво десертів на замовлення;
-Ведення переобліку / Інвентаризація. Контроль та підтримання чистоти і санітарних норм;
-Робота з шоколадом, темперування, кондитерські вироби, цукерки;
-Виробництво н/ф згідно меню.

Кондитер

from 12.2013 to 02.2014 (2 months)
Fairmount Grand Hotel, Киев (отель/ресторан)

Education

Київський національний торговельно-економічний університет

Харчові технології та інженерія, Киев
Unfinished higher, from 2014 to 2017 (2 years 9 months)

Additional information

-Знання французької, італійської, європейської кухні, кошерне харчування, харчування для веганів;
-Розробка меню різної складності;
-Навчання та керування персоналом ;
-Контроль за якістю роботи, продуктів, відповідальність за робочий процес;
-Створення, розробка, калькуляція технологічних карт;
-Ведення нормативно-технологічної документації;
-Підбір кухонного обладнання та інвентарю, оптимальне розташування на кухні, з огляду на «КПД»;
-Впевнене знання технологічного обладнання та процесів приготування страв;
-Постійний моніторинг постачальників (найкраща якість за приємну ціну)
-Проведення майстер-класів;
-Впевнене знання ПК, програми: Word 2013-2016, Excel 2013-2016, 1C, SQL, R-Keeper;
-Англійська мова: рівень – intermediate;

Similar candidates

Шеф-кухар
40000 UAH, Kyiv

Шеф-повар
Kyiv

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 UAH, Kyiv, Brovary, Remote

Шеф-кухар
Kyiv

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 UAH, Kyiv, Vinnytsia , more 4 cities

Шеф-кухар
43000 UAH, Kyiv, Ivano-Frankivsk , more 5 cities

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: