Resume from August 13, 2023 PRO

Володимир

Менеджер реклами

Employment:
Full-time.
Age:
64 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and address.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Директор служби інформації

from 06.2010 to 12.2012 (2 years 6 months)
волинське телебачення, Луцк (інформація та реклама)

керівництво службою інформації - 40 чол.Нагороджений Золотою медаллю української журналістики.

Education

Львівський держуніверситет ім. І.Франка.

Журналістика, Львів
Higher, from 1980 to 1985 (4 years 11 months)

Knowledge and skills

Керівник журналістським колективом, розміщення реклами

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • English — average
  • German — average
  • Russian — fluent
  • Polish — average

Additional information

Шевчук Володимир Феодосійович. Українець.

Біографія:

Народився у Луцьку 06.07.1959 . Після закінчення школи, працював токарем на Луцькому електроапаратному заводі.
1978 – 1980 рік – служба у лавах Радянської Армії.
1980 – 1985 рік – навчання на факультеті журналістики Львівського державного університету ім. І. Франка. Після університету працював редактором Волинського обласного радіо. У журналістиці з 1974 року. З восьмого класу був позаштатним кореспондентом волинських обласних газет, облтелерадіо. У 1985 – 1991 роках постійно співпрацював з радіостанціями «Молода гвардія» (Київ, Гол. редактор Степан Галябарда), та «Юність» (Москва, Гол. редактор Борис Непомнящий). Двічі ставав лауреатом Республіканських конкурсів молодіжних радіопрограм. Нагороджений Золотою медаллю української журналістики.

1995 – 1996 р. - представник Національної Ради з питань телебачення і радіомовлення у Волинській області.

З 1996 року - керівник Луцької служби «Телевізійного Центру «Ковель». Виготовлення телепрограм, виготовлення та трансляція телереклами. Відповідав за рекламну кампанію лотереї «ІНОКАР» : (Моє завдання - поліграфічна, радіореклама та телереклама, друкування листівок, розміщення реклами у газетах, у банківських відділеннях, робота з пунктам розповсюдження квитків). Квитки купили більше 120 000 жителів Волині. Лотерея пройшла успішно. Були розіграні три нових автомобілі «ФІАТ» і був одержаний хороший прибуток.
Останні роки працював директором служби інформації ВОДТРК (Волинської державної телерадіокомпанії). Планування радіоновин ( 8 випусків на день ), телевізійних новин ( 6 випусків на день ), організація зйомок, монтаж, вичитування та затвердження тексту журналістських матеріалів, організація розроблення та створення рекламних концепцій, виготовлення та розміщення їх в ефірі, пошук клієнтів та інше. Очолював колектив з 30- ти чоловік.

1996 – 2000 р. - засновник телевізійної студії – продакшн «ТВ - лайн». Партнери – студії – продакшн «TV - Line» - Сардинія, Італія та «Berliner cable» - Берлін, Німеччина.

Створив у 1993 році благодійний фонд. 25 років працюю з німецькими партнерами. У 1995 році у Ковелі збудував єдиний у Європі меморіал примирення між німецькими та радянськими ветеранами Другої світової війни. 10 років тому у селі Переспа Рожищенського району створив кафе-музей "Шинок",побудував сауну та ретро готель на 12 чоловік. На території кафе у відреставрованому вітряку 1906 року створив єдиний в Україні музей Першої світової війни (біля 300 раритетних експонатів). Персонал кафе складав 40 чоловік. Я ж займався у т.ч. й адмініструванням та загальним керівництвом закладу.

Працюю на ПК. Володію українською, російською, польською мовами вільно, розмовно - англійською та німецькою. Вмію формувати колектив, планувати його роботу та контролювати її виконання, знаю як робити акції, презентації, інші заходи та висвітлювати їхнє проведення у різних засобах масової інформації у тому числі рекламних. Є хороші контакти з німецькими партнерами та волинськими представниками влади, силових структур, бізнесменами.

Тел.[open contact info](look above in the "contact info" section)

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates

Candidates at categories

Candidates by city


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: