Resume from April 20, 2024 PRO

Світлана

Адміністратор, менеджер, 20 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
51 years
City:
Kharkiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Менеджер з продажу

from 10.2015 to 06.2017 (1 year 8 months)
Varus, Днепр (Роздрібна торгівля)

Організація і контроль робочіх процесів в цехах власного виробництва компанії. Контроль соровини і готової кулінарної та хлібопекарської продукції, виконання виробничих планів відповідно до технологічних і якісних вимог. Розробка графіків робочого часу, ведення обліку робочого часу та планування відпусток працівників. Ведення виробничої документації та звітності. Координація роботи підлеглого колективу з іншими відділами і підрозділами, планування та оптимізація виробничого процесу, контроль виробництва готової продукції відповідно для діючих стандартів та санітарно-гігієнічних вимог. Створення звітів, аналізів та прогнозів щодо планування виробництва.

Директор заміського готельно-ресторанного комплексу.

from 11.2003 to 01.2013 (9 years 2 months)
ЧП "Стара Гавань", Нікополь (Готельно-ресторанний бізнес)

Управління та контроль успішної роботи ресторану, підбір та навчання персоналу, формування команди ресторану і готелю, забеспечення та
дотримання стандартів компанії, якості роботи та безпосередньо обслуговування гостей, контроль безперебійної адміністративно-господарської діяльності ресторану. Розробила і реалізувала новий підхід до гостей в результаті якого зросла задоволеність клієнтів і збільшився обіг.

Education

НМетАУ

Облік та аудит., Дніпро
Higher, from 2006 to 2011 (5 years)

Облік і оподаткування - унікальна спеціальність, яка пов'язана зі створенням та управлінням інформацією про усі, без винятку, процеси в діяльності сучасного підприємства та держави в цілому.

Additional education and certificates

Технік-технолог громадського харчування.

3 года

Knowledge and skills

Пунктуальність Управління командою Управління рестораном Комунікабельність Ведення документації Користувач 1С Інвентаризація

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • German — beginner
  • English — beginner

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: