Роксолана
Директор ресторана
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 29 years
- City of residence:
- Ivano-Frankivsk
- Ready to work:
- Ivano-Frankivsk, Kyiv, Lviv, Remote, Ternopil
Contact information
The job seeker has entered a phone number, email and address.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4666009
Work experience
Надання послуги "Запуск закладу"
from 03.2018 to 05.2018
(2 months)
Real M’яsso Kombinat, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка концепту закладу Real M’яsso Kombinat
- прописання бізнес плану
- пошук приміщення
- запус закладу ( пошук майстрів по ремонту, набір команди, тощо )
Засновниця
from 02.2018 to now
(6 years 3 months)
Консалтинг у ресторанній сфері – Ruchenchin Group, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- створення консалтингу у ресторанній сфері – Ruchenchin Group
-надання комплексної допомоги у сфері ресторанного бізнесу:
навчання офіціантів, навчання адміністраторів, навчання керівників,
наставництво керівників, аналіз цифр, розробка маркетинг-плану, прописання процесів у ресторані, тощо.
детальніше . [
Перезапуск існуючого закладу.
from 12.2017 to 02.2018
(2 months)
Кафе грузинської випічки «Dedas Puri», Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- встановлення системи обліку на закладі і запуск роботи бухгалтерії.
-організація роботи кухні, введення технологічних карт, інвентаризацій.
- оптимізація витрат, пошук та реалізація додаткових джерел доходу.
-розробка власних процесів ресторану і документації
-налагодження роботи з постачальниками
-пошук та співпраця з партнерами
-підвищення якості обслуговування та рівня конкурентоспроможності ресторану.
- впровадження і запуск роботи «Департаменту маркетингу»
- навчання керівників закладу : постановка завдань і контроль за їхнім виконанням
( розробка власного тренінгу «Свідомий керівник»)
Управляюча
from 06.2016 to 04.2018
(1 year 10 months)
Ресторан здорового харчування “Zdorovyu”, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
-організація роботи при запуску ресторану
-розробка власних процесів ресторану і документації
-ведення і аналіз всієї документації
-організація, навчання і контроль роботи персоналу
-розробка планів навчання та мотивація персоналу
-налагодження роботи з постачальниками
-розробка і ведення технологічних карт, інвентеризації
-організація заходів та їх популяризація в соціальних мережах
-пошук та співпраця з партнерами
-підвищення якості обслуговування та рівня
- конкурентноспроможності ресторану.
Управляюча
from 03.2016 to 08.2016
(5 months)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація роботи при запуску ресторану
- налагодження процесів у закладі
-налагодження роботи з постачальниками
- ведення і аналіз документації
- організація, навчання і контроль роботи персоналу
- організація заходів та їх популяризація
Фінансовий консультант
from 08.2015 to 05.2016
(9 months)
Мережева компанія, Ивано-Франковск (Фінанси, банки, страхування)
-Продаж продукту
- Пошук, набір і мотивація команди
-Проведення зустрічей, навчань, презентацій
-Організація заходів
-Відкриття нових представництв
Адміністратор
from 02.2014 to 02.2015
(1 year)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація, навчання і контроль роботи персоналу
- ведення накладних, проведення інвентеризації
- складання графіку роботи працівників
Касир
from 08.2013 to 02.2014
(6 months)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
-інформування гостей про продукти
-продаж продукції
-ведення касової зміни
-проведення інвентеризацій.
Education
Львівська Комерційна Академія
Спеціальність: Фінанси і кредит, бакалавр., Львов
Unfinished higher, from 2013 to 2015 (1 year 11 months)
Knowledge and skills
Language proficiencies
English — beginner
Additional information
Навики:
- виявлення та ліквідація неефективних методів у діяльності компанії
- проведення мотиваційних навчань
- ведення бухгалтерського обліку
- організація діяльності роботи в команді
- знання програми IIKO
- організація заходів
-створення та реалізація нових напрямків розвитку компанії
- ефективна комунікація.
Якості:
- стратегічне мислення
- стресостійкість
- відповідальність за власні дії і результат розпочатої справи
- вміння швидко адаптовуватися до змін
- постійний розвиток професійних і особистих навиків
- вміння формувати прогресивне оточення навколо себе
- об’єктивна оцінка власної діяльності
- віданність справі, при розумінні спільних інтересів
Сертифікати:
- IBS Education Management
- Управление персоналом ресторана от А. Мусатова
- SmArt Fest Мистецтво успіху
- Фундація Регіональних Ініціатив
- Свідоцтво про позашкільну освіту «Бісероплетіння»
Similar candidates
Директор, керуючий рестораном
Kyiv
Керуючий рестораном
Kyiv
Керуючий рестораном
30000 UAH, Kyiv
Керуючий рестораном
30000 UAH, Kyiv
Управляющий рестораном, директор
Kyiv
Управляючий кафе, адміністратор, бармен, бариста
25000 UAH, Kyiv