Роксолана
Директор ресторана
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто проживання:
- Івано-Франківськ
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Івано-Франківськ, Київ, Львів, Тернопіль
Контактна інформація
Шукач вказав телефон, ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4666009
Досвід роботи
Надання послуги "Запуск закладу"
з 03.2018 по 05.2018
(2 місяці)
Real M’яsso Kombinat, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- розробка концепту закладу Real M’яsso Kombinat
- прописання бізнес плану
- пошук приміщення
- запус закладу ( пошук майстрів по ремонту, набір команди, тощо )
Засновниця
з 02.2018 по нині
(6 років 3 місяці)
Консалтинг у ресторанній сфері – Ruchenchin Group, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- створення консалтингу у ресторанній сфері – Ruchenchin Group
-надання комплексної допомоги у сфері ресторанного бізнесу:
навчання офіціантів, навчання адміністраторів, навчання керівників,
наставництво керівників, аналіз цифр, розробка маркетинг-плану, прописання процесів у ресторані, тощо.
детальніше . [
Перезапуск існуючого закладу.
з 12.2017 по 02.2018
(2 місяці)
Кафе грузинської випічки «Dedas Puri», Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- встановлення системи обліку на закладі і запуск роботи бухгалтерії.
-організація роботи кухні, введення технологічних карт, інвентаризацій.
- оптимізація витрат, пошук та реалізація додаткових джерел доходу.
-розробка власних процесів ресторану і документації
-налагодження роботи з постачальниками
-пошук та співпраця з партнерами
-підвищення якості обслуговування та рівня конкурентоспроможності ресторану.
- впровадження і запуск роботи «Департаменту маркетингу»
- навчання керівників закладу : постановка завдань і контроль за їхнім виконанням
( розробка власного тренінгу «Свідомий керівник»)
Управляюча
з 06.2016 по 04.2018
(1 рік 10 місяців)
Ресторан здорового харчування “Zdorovyu”, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
-організація роботи при запуску ресторану
-розробка власних процесів ресторану і документації
-ведення і аналіз всієї документації
-організація, навчання і контроль роботи персоналу
-розробка планів навчання та мотивація персоналу
-налагодження роботи з постачальниками
-розробка і ведення технологічних карт, інвентеризації
-організація заходів та їх популяризація в соціальних мережах
-пошук та співпраця з партнерами
-підвищення якості обслуговування та рівня
- конкурентноспроможності ресторану.
Управляюча
з 03.2016 по 08.2016
(5 місяців)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація роботи при запуску ресторану
- налагодження процесів у закладі
-налагодження роботи з постачальниками
- ведення і аналіз документації
- організація, навчання і контроль роботи персоналу
- організація заходів та їх популяризація
Фінансовий консультант
з 08.2015 по 05.2016
(9 місяців)
Мережева компанія, Ивано-Франковск (Фінанси, банки, страхування)
-Продаж продукту
- Пошук, набір і мотивація команди
-Проведення зустрічей, навчань, презентацій
-Організація заходів
-Відкриття нових представництв
Адміністратор
з 02.2014 по 02.2015
(1 рік)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
- організація, навчання і контроль роботи персоналу
- ведення накладних, проведення інвентеризації
- складання графіку роботи працівників
Касир
з 08.2013 по 02.2014
(6 місяців)
Ресторан швидкого харчування “Best Burger”, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)
-інформування гостей про продукти
-продаж продукції
-ведення касової зміни
-проведення інвентеризацій.
Освіта
Львівська Комерційна Академія
Спеціальність: Фінанси і кредит, бакалавр., Львов
Незакінчена вища, з 2013 по 2015 (1 рік 11 місяців)
Знання і навички
Знання мов
Англійська — початковий
Додаткова інформація
Навики:
- виявлення та ліквідація неефективних методів у діяльності компанії
- проведення мотиваційних навчань
- ведення бухгалтерського обліку
- організація діяльності роботи в команді
- знання програми IIKO
- організація заходів
-створення та реалізація нових напрямків розвитку компанії
- ефективна комунікація.
Якості:
- стратегічне мислення
- стресостійкість
- відповідальність за власні дії і результат розпочатої справи
- вміння швидко адаптовуватися до змін
- постійний розвиток професійних і особистих навиків
- вміння формувати прогресивне оточення навколо себе
- об’єктивна оцінка власної діяльності
- віданність справі, при розумінні спільних інтересів
Сертифікати:
- IBS Education Management
- Управление персоналом ресторана от А. Мусатова
- SmArt Fest Мистецтво успіху
- Фундація Регіональних Ініціатив
- Свідоцтво про позашкільну освіту «Бісероплетіння»
Схожі кандидати
Керуючий рестораном
Київ
Управляющий рестораном (F&B)
Дніпро, Київ
,
ще 4 міста
Директор, керуючий рестораном
Київ
Керуючий рестораном
Київ
Керуючий рестораном
30000 грн, Київ
Керуючий рестораном
30000 грн, Київ