Resume from March 12, 2024 PRO

Микола

Головний технолог м'ясо-ковбасного виробництва, м'ясокомбінату

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
37 years
City of residence:
Rivne
Ready to work:
Khmelnytskyi, Kyiv, Lutsk, Lviv, Rivne, Ternopil, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Технолог

from 05.2018 to 02.2022 (3 years 9 months)
ТМ МізочПродукт, Рівне (Харчова промисловість)

Головний технолог

from 03.2016 to 03.2018 (2 years)
ТОВ "Соколівський мясокомбінат" "Українські ковбаси", Кропивницький (Харчова промисловість)

Головний технолог

from 06.2015 to 02.2016 (8 months)
ПП ВКіК, Світловодськ (Харчова промисловість)

Головний технолог

from 09.2014 to 04.2015 (7 months)
ПП Рикун, Хмельницький (Харчова промисловість)

Технолог, Головний технолог

from 01.2011 to 08.2014 (3 years 7 months)
Виробники та імпортери харчових інгредієнтів, Київ (Харчова промисловість)

Education

НУХТ

Технологія м'ясо-молочних виробництв. Спеціальність - технологія зберігання, консервування та переробка м'яса, Київ
Higher, from 2005 to 2010 (5 years)

Additional information

Професійні навики:
- Знання м'ясного виробництва та організація виробничих процесів;
- Координація поточних задач, оптимальний розподіл та використання ресурсів, оперативне управління виробництвом;
- Організація розробки та впровадження прогресивних технологічних процесів убоя і первинної переробки тварин, холодильної обробки, технологію виробництва всіх видів ковбасних виробів (варені, н/к, в/к, с/к, ліверні), делікатесних виробів та консервів;
- Розробка норм виходів готової продукції, аналіз відхилення норм виходів та оперативне усунення їх;
- Контроль над дотриманням технологічної дисципліни та санітарними нормами на виробничих ділянках;
- Контроль над вірною експлуатацією технологічного обладнання;
- Розрахунок навантаження виробничих потужностей;
- Складання технологічних умов, інструкцій та вимог до сировини, основних та допоміжних матеріалів;
- Розробка норм затрат праці, витрати енергоресурсів, сировини та матеріалів, заходи по випереджуванні і усунення браку;
- Знання складу комплексних харчових інгредієнтів;
- Розробка рецептур ковбасних, м'ясних та кулінарних виробів, ТУ і ТІ для нових та існуючих видів продукції;
- Знання термічних та технологічних режимів виготовлення ковбасних та м'ясних продуктів;
- Підбір оптимального обладнання та асортименту продукції для забезпечення максимальної рентабельності;
- Розробка та впровадження на підприємстві системи НАССР.


Цілеспрямований, працюю на результат, до роботи відношусь із максимальною самовіддачею.
Одружений, є дитина.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: