Resume from October 26, 2020

Ruslan

Шеф-повар

Employment:
Full-time.
Age:
43 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Заступник директора

from 05.2019 to now (5 years)
ТОВ Мясний Маркет, Київ (ХОРЕКА Ритейл)

Шеф кухар

from 11.2018 to 05.2019 (6 months)
Італійський ресторан Пеміум класу, Kiev (Сфера обслуговування)

Бренд Шеф

from 05.2018 to 11.2018 (6 months)
Бабушкин Сад, Kiev (Ресторанно гостининый бизнес)

Составление и внедрение нового меню согласно копцепции заведения. Наем и обучения персонала. Внедрение новых технологий приготовления пищи. Контроль качества продукции и учета товара.

Шеф повар

from 06.2017 to 09.2017 (3 months)
TREND, V 22, UFA (Ресторанно гостининый бизнес)

Организация работы разноконцептуального (пиццерия, стейк хаус, кухня Башкирии, банкетный зал с Европейской кухней) рестораного комплекся на 500 посадочных мест в сжатый срок (16 дней)
Набор персонала, обучение, контроль выполнения задач согласно утсновленным стандартам.
Работа с поставщиками, контроль себестоимости, составление КК.
Разработка, внедрение и обновление меню согласно ежемесечным отчетам.

Шеф повар

from 06.2010 to 06.2017 (7 years)
Президент Отель, Киев (Гостипреимство)

Шеф-кухар готель 4*, Київ

Очолював команду з понад 50 працівників забезпечуючи високий рівень наданих послуг.

Оновлення усіх меню готельного комплексу:

-меню ресторану,

-конференц меню,

-банкеткне меню,

-меню рум сервіс,

-кейтеринг меню,

-сезонні пропозиції.

Переформатування виробничих процесів згідно сучасним тендеціям та виробничим процесам. Реновація кухні, відкриття нових підрозділів, проєктування та супроводження перепланування виробничих приміщень.

Робота з підвищення кваліфікації працівників кухні.

Контроль якості продукціі та санітарної безпеки на виробництві.

Исполнительный Су шеф, банкетинг

from 09.2008 to 06.2010 (1 year 9 months)
Hyatt Regency Kiev, Киев (Гостипреимство)

Заступник головного шеф-кухаря по банкетному відділу в готелі 5*

Керував банкетним відділом кухні у готелі відомої міжнародної сітки Хаят. Під час роботи виконував такі функції:

розробка меню спільно з головним шеф кухарем готелю,
приготування страв на банкети, конференції весілля, фуршети та особливі випадки,
складання графіку підрозділу,
проведення роботи по розвитку підлеглих працівників,
контроль якості продукції,
забезпечення санітарної безпеки на ввіреному підрозділі.

Су шеф

from 04.2007 to 09.2007 (5 months)
Hyatt Regency Kiev, Киев (Гостипреимство)

Су-шеф ресторану Гриль Азія



Разом з міжнародною командою спеціалістів із Італії, Німеччини, Англії та Індонезії підготував відкриття Готелю, та організував запуск виробничих процесів кухні.

Під час роботи на данній позиції виконував такі функії:

-набір персоналу,

-проведення тренінгів,

-впровадження стандартів міжнародного бренду в виробництво,

-запуск ресторану з відкритою кухнею,

-приготуваня страв Европейскої кухні та Стейків

-організація та безпосередня участь в приготуванні страв на сніданок шведський стіл, по меню рум сервіс, та по меню А ля Карт,

-контроль персоналу, стандартів зовнішнього вигляду, та санітарної безпеки.

Education

Emirates Academy

Dubai
Secondary, from 2008 to 2008 (1 month)

Restaurant management

НУХТ

Економика, Киев
Higher, from 2002 to 2008 (5 years 4 months)

Knowledge and skills

MS Word MS Excel MS Office MS PowerPoint iiko IikoOffice Scala

Language proficiencies

English — advanced

Additional information

Відкриття закладів з нуля

Розробка меню

Складання технологічних та калькуляційних карт

Набір персоналу

Проведення тренінгів

Проведення презентацій

Проведення дегустацій

Санітарний контроль

Контроль запасів та обороту продукції

Введення нових способів обробки продукції

Перепланування виробничих приміщень згідно санітарних норм та поставлених задач

Конференц обслуговування та кейтеринг

Сезонні та тематичні пропозиції

Similar candidates

Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 UAH, Kyiv, Brovary, Remote

Шеф-кухар
Kyiv

Бренд-шеф, шеф-кухар
60000 UAH, Kyiv, Vinnytsia , more 4 cities

Шеф-кухар
43000 UAH, Kyiv, Ivano-Frankivsk , more 5 cities

Шеф-кухар
Kyiv

Су-шеф
20000 UAH, Kyiv

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: