Іван
Шеф-бариста, менеджер з відкриття кав'ярень
- Employment:
- Part-time.
- Age:
- 33 years
- City:
- Kyiv
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email and Instagram.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/4850631
Work experience
Керуючий
from 12.2023 to now
(5 months)
99 Coffee bar, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
- відкриття кав'ярні
- планування робочої зони бару
- пошук і закупівля обладнання
- пошук підрядників та постачальників
- пошук і навчання персоналу
- ведення обліку в постері
Керуючий кав'ярнею
from 03.2023 to 02.2024
(11 months)
Pro.espresso, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Виконував функції керуючого і менеджера бару. Персонал, підрядники, постачальники, розробка нопоїв, тощо.
Власник
from 08.2022 to now
(1 year 9 months)
Universum coffee, Київ (Роздрібна торгівля)
Кав'ярня формату to go в Києві. Керую усіма процесами.
Співзасновник, бар-менеджер
from 07.2021 to now
(2 years 10 months)
Golden cup coffee, Слов'янськ (Роздрібна торгівля)
Відкриття кав'ярні третьої хвилі з залученням партнера-інвестора. Вихід на прибутковість з першого місяця, авторське меню напоїв і б/а коктейлів на основі кави та матчі.
Додатковий досвід у проектуванні ергономічного бару і простору. Переїзд у зв'язку з воєнними діями. Зараз контролюю роботу кав'ярні віддалено.
Шеф-бариста
from 04.2020 to 05.2021
(1 year 1 month)
Urban cup coffee, Лубни (Кав'ярня-кондитерська)
Участь у відкритті кав'ярні третьої хвилі у місті Лубни, Полтавської області. Розробка меню, планування бару. Кавова класика, альтернатива (пуровер, аеропрес, фільтр), авторські лимонади і коктейлі.
В якості шеф-бариста працював безпосередньо за баром, прописував стандарти роботи, навчав працівників, слідкував за адекватною роботою обладнання.
Займався обсмажкою кавових зерен на професійному ростері, який знаходився безпосередньо у кав'ярні.
Бариста
from 03.2020 to 09.2020
(6 months)
Takava, Київ (Роздрібна торгівля)
Приготування кавової класики та альтернативних напоїв. Практика роботи в одній з найкращих кав'ярень України. Отримав величезний досвід і знання про каву.
Бармен, Бар-менеджер
from 03.2016 to 03.2020
(4 years)
Отельно-ресторанный комплекс “Лубенская Слобода”, Лубны (Готельно-ресторанний бізнес)
Реализовал свое желание попробовать себя в роли бармена. Отработав первый летний сезон, получил предложение стать старшим барменом в комплексе. Управлял небольшой командой из 5 человек. Занимался закупками и поиском барной продукции и инвентаря. Вел переговоры с поставщиками. Ещё одним направлением работы было приготовление и введение в меню авторских наливок. Были успешные эксперименты с дистилляцией благородных напитков - джина и аналога бурбона. Также получил опыт открытия нового подразделения комплекса: планировка рабочего места бармена и составление барного меню.
Официант, Администратор
from 09.2014 to 02.2016
(1 year 5 months)
Итальянский квартал, Одесса (Готельно-ресторанний бізнес)
Начинал работать официантом, впоследствии перешёл на должность администратора зала. Функционал официанта - стандартный. На должности администратора контролировал работу официантов ресторана. Следил за качеством выдаваемых в зал блюд и напитков.
Education
Украинский Государственный Университет Экономики и Финансов
Учет и аудит, бухгалтер, Донецк
Higher, from 2007 to 2012 (4 years 9 months)
Приобрел навыки учета и анализа деятельности предприятий.
Additional education and certificates
Cstm coffee school курс latte art
2020, 3 дні
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — average
- Ukrainian — fluent
References
-
Остапенко Нина Владимировна
Директор, "Лубенская слобода" отельно-ресторанный комплекс
Contact details are hidden -
Иванченко Владислав Игоревич
Власник, Urban cup coffee
Contact details are hidden
Additional information
Привіт! Мене звуть Іван і я можу стати твоїм помічником в динамічному і захопливому світі кави. З радістю візьмусь за виконання задач будь-якої складності, від розробки сезонних новинок до проектування і відкриття кав'ярні. Розгляну як пропозиції з повною зайнятістю, так і віддалену/проектну роботу.
Трохи про себе: люблю те, що я роблю, кава для мене - це про взаємообмін позитивною енергією між людьми. Маю досвід надання послуг консалтингу. В даний момент керую двома кав'ярнями. Процес роботи в них максимально налагоджений, тому поєднання діяльністі не є проблемою.
То ж, якщо Вам потрібен націлений на результат керуючий/шеф-бариста в діючий заклад, або досвідчений партнер для створення нового амбіційного проекту - з радістю поспілкуюсь!
More resumes of this candidate
20 000 UAH
Odesa
Higher education · Full-time, part-time
- Керуючий кав'ярнею, Pro.Espresso, 1 year 3 months
Similar candidates
Бар-менеджер, керуючий баром, шеф-бармен
55000 UAH, Kyiv
Управляющий доставкой ресторана, бара, торговой точкой, бар-менеджер
Kyiv
Бар-менеджер, керуючий баром, бармен
35000 UAH, Kyiv
Бармен, бар-менеджер, управляющий (барный консалтинг)
Kyiv, Cherkasy
Керуючий баром, бар-менеджер, старший бармен
40000 UAH, Kyiv