• PRO

Сергій

Керуючий рестораном, кафе, баром

Considering positions:
Керуючий рестораном, кафе, баром, Операційний директор
Employment type:
full-time
Age:
39 years
City:
Dnipro

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий проєкту

from 03.2020 to now (5 years 5 months)
ЧП, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

Проєкт по доставці іжі

Керуючий 2х кав'ярень

from 10.2019 to 03.2020 (5 months)
Coffee Life, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• 20 сотрудников • 80 мест посадка

Керуючий баром

from 01.2019 to 10.2019 (9 months)
Dj Bar Четверги, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• 40 сотрудников • 250 мест посадка

Керуючий рестораном

from 02.2018 to 12.2019 (1 year 10 months)
Grill Restaurant & Bar Стейкер's, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• 40 сотрудников • 300 мест посадка

Керуючий рестораном

from 12.2016 to 01.2018 (1 year 1 month)
Арт Кафе Ван Гог, Днепр (Готельно-ресторанний бізнес)

• 42 сотрудников • 150 мест посадка

Керуючий

from 02.2012 to 11.2016 (4 years 9 months)
Проєктна робота, Украина (Готельно-ресторанний бізнес)

Керуючий Кафе Бонжур, Львів • 20 співробітників • 60 місць посадка
Перезапуск Ресторан Старий рояль, Львів • 25 співробітників • 100 місць посадка
Перезапуск мережі кав'ярень Скайберрі, Дніпро, Київ • 20 співробітників
Запуск Паб Бартоломей, Львів • 25 співробітників • 80 місць посадка
Запуск Кафе Подворотня, Дніпро • 20 співробітників
Підбір та пошук персоналу,навчання , розробка та впровадження стандартів ресторану . Розробка меню разом з шеф-кухарем ,Складання карти бару разом з бар-менеджером , співпраця з смм, бухгалтером .

Education

КУК

Гостинично-ресторанное дело, Днепр
Higher, from 2008 to 2012 (3 years 9 months)

Гостинично-ресторанный менеджмент

Additional education and certificates

Тренинги, курсы повышения квалификации и семинары от Киево-Могилянской Академии, Киевского Национального Университета культуры и

2016- 2020

Knowledge and skills

  • MS Excel
  • MS Word
  • R-Keeper
  • Poster

Additional information

Досвід керуваннням ресторану ,оперативне управління закладу загалом ,постановка завдань по підрозділам ресторану та контроль їх виконання ,економічна грамотність складання управлінського звіту ,бізнес-планування . Підбір та адаптація персоналу , розвіток співробітників в команді . Контроль проведення переобліків( кухня,бар ) ; стандпртизація ,навчання персоналу,маркетинг .

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: