Resume from April 29, 2020 PRO

Єлізавета

Кухар, су-шеф, 10 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
50 years
City:
Ivano-Frankivsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Кухар

from 11.2018 to 02.2019 (3 months)
Карпатські Зорі, Буковель (Готельно - ресторанний комплекс)

Приготування страв італійської кухні.
Приготування десертів та холодних закусок.
Робота з технологічними та калькуляційними картами. Контроль за технологією і нормами закладки продуктів.
Дотримання санітарних норм при приготуванні страв.
Складання заявки на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх отримання у заготівельника та організація і контроль зберігання.

Кухар холодного процесу, старший кухаргарячого процесу

from 07.2016 to 12.2017 (1 year 5 months)
Панорама плюс,Basilico, Івано-Франківськ (Сфера громадського харчування;)

Приготування страв італійської кухні.
Приготування десертів та холодних закусок.
Робота з технологічними та калькуляційними картами. Контроль за технологією і нормами закладки продуктів.
Дотримання санітарних норм при приготуванні страв.
Складання заявки на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх отримання у заготівельника та організація і контроль зберігання. Організація проведення переобліку продуктів.
Організація складання сезонного меню.

Кухар універсал.

from 05.2015 to 10.2018 (3 years 5 months)
Готельно-ресторанний комплекс "Вологжанка", Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Сезонна робота.
Приготування страв європейської кухні, частково української.
Складання меню на сезон.
Дотримання санітарних норм при приготуванні страв.
Складання заявки на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх отримання у заготівельника та організація і контроль зберігання.

Су-шеф

from 02.2014 to 06.2016 (2 years 4 months)
Панорама плюс,Panorama Pub, Ивано-Франковск (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв європейської і української кухні, та американської кухні.
Робота з технологічними та калькуляційними картами. Контроль за технологією і нормами закладки продуктів.
Організація приготування їжі персоналом зміни.
Дотримання санітарних норм при приготуванні страв.
Складання заявки на необхідні продукти, напівфабрикати та сировину, забезпечення їх отримання у заготівельника та організація і контроль зберігання. Організація проведення переобліку продуктів.
Контроль та дегустація страв на смак, консистенцію, запах і загальну якість.
Правильна експлуатація устаткування та засобів виробництва.

Кухар універсал. Керуючий закладом.

from 05.2003 to 09.2011 (8 years 4 months)
Клуб-бар "Корал", Івано-Франківськ (Сфера громадського харчування;)

Приготування страв української кухні.
Робота з технологічними та калькуляційними картами. Контроль за технологією і нормами закладки продуктів.

Education

Коледж технологій і бізнесу

Ивано-Франковск
Specialized secondary, from 1989 to 1992 (2 years 9 months)

Similar candidates

Шеф-повар, су-шеф
Ivano-Frankivsk, Dnipro , more 4 cities

Кухар, су-шеф
18000 UAH, Ivano-Frankivsk, Ternopil, Remote

Бренд шеф-кухар, технолог
Ivano-Frankivsk, Kyiv , more 8 cities

Су-шеф
35000 UAH, Ivano-Frankivsk

Шеф-кухар
Ivano-Frankivsk, Kyiv

Помічник на кухню, адміністратор в дитячу кімнату
Ivano-Frankivsk

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: