• PRO

Игорь

Регіональний директор мережі магазинів, ресторанів

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Регіональний директор

from 09.2022 to 12.2023 (1 year 3 months)
Пельмень‘є, Київ (Харчова промисловість)

- Загальне управління мережею магазинів
- Розвиток продажів за поточними проектами, пошук та підключення нових контрактів;
- Розвиток якісної та кількісної дистрибуції в цільових сегментах та збільшення фінансових показників;
- Контроль рівня дебіторської заборгованості;
- Здійснення контролю витрат та їх оптимізація;
- Проведення комплексу заходів для забезпечення безпеки ТМЦ
компанії.

Керуючий

from 03.2019 to 09.2022 (3 years 6 months)
Форсаж, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття та запуск з нуля. Підбір персоналу, навчання. Налаштування всіх бізнес-процесів. Встановлення та навчання необхідних програм для роботи.

Керуючий (start up по вікриттю Фуд-корт)

from 10.2018 to 02.2019 (4 months)
ТОВ "Спял", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

- Створення проекту, вибір концепції
- Будівництво та введення в експлуатацію
- Розробка плану, стратегії та бюджету розвитку
- оцінка діяльності підприємства
- робота з постачальниками (моніторинг цін, вибір вигідних умов)
- Підбір необхідного обладнання, інвентарю та матеріалів для роботи закладу
- складання посадових інструкцій, правил внутрішнього трудового розпорядку
- проведення тренінгів з персоналом.

Керуючий ресторана

from 06.2017 to 09.2018 (1 year 3 months)
Розважальний комплекс Alex, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Робота з фінансовою звітністю
• Бюджетування витрат на поточний період
• Підтримка та покращення фінансових показників об'єкта
• Управління продуктом (контроль якості продукції на всіх етапах, робота з постачальниками, контроль та управління food cost)
• Підтримка рівня сервісу, відповідно до стандартів компанії
• Підвищення лояльності гостей ресторану (особисте знайомство з новими та спілкування з постійними гостями, виявлення потреб, вплив на загальну оцінку від візиту).

Керуючий мережі барів

from 04.2014 to 05.2017 (3 years 1 month)
Мережа фітнес клубів Sport Life, Київ (Краса, фітнес, спорт)

• Відкриття барів з нуля
• Планування доходів та витрат
• Складання зарплатної відомості та нарахування заробітної плати
• Ведення фінансової звітності підприємства
• Формування мотиваційних програм персоналу
• Управління персоналом (добір, адаптація та орієнтація, навчання, утримання персоналу, оцінка роботи та кар'єрний розвиток співробітників), облік робочого часу, дисциплінарний контроль.
• Розробка штатного розкладу, складання графіків, табелів
•Робота з постачальниками
• Впровадження стандартів та контроль їх виконання

Керуючий кафе

from 11.2010 to 01.2014 (3 years 2 months)
Ресторан Щедрий Пан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття кафе з нуля
• Робота над пошуком постачальників на всі групи товарів (прод., Пром., Техніч.)
• Формування бюджету
• Ціноутворення
• Робота з пошуку та впровадження програмного забезпечення для кафе
• Підбір, навчання, мотивація персоналу, контроль за дотриманням стандартів роботи;
• Планування та контроль усіх статей витрат, їх оптимізація;
• вивчення потреб гостей, аналіз ефективності реклами, вивчення конкурентів.

Старший адміністратор

from 05.2009 to 10.2011 (2 years 5 months)
ТОВ Півкофф Кавярня, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Здійснення безперебійної роботи ресторану
• Контроль роботи персоналу (офіціанти, бармени, технічний персонал)
• Складання графіка роботи персоналу, ведення табеля обліку робочого часу
• Організація та проведення банкетних заходів
• Підбір та навчання персоналу, проведення тренінгів
• Проведення інвентаризації
• Робота в програмі R-Keeper
• Робота в залі
• Приймання замовлень
• Організація та підготовка залу до заходів, банкетів.

Керуючий баром

from 09.2007 to 04.2009 (1 year 7 months)
Кальян бар Султан, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

• Відкриття закладу з нуля
• Вирішення адміністративно-організаційних питань, пов'язаних із функціонуванням закладу
• Забезпечення виконання стандартів сервісу та якості (якості обслуговування гостей, координування роботи кухні та бару з роботою залу)
• Підбір, навчання та розвиток персоналу (навчання сервісу, продажам, стандартам роботи)
• Участь у просуванні закладу та формуванні бренду (розробка маркетингових заходів та PR-акцій спрямованих на залучення нових гостей, стабільну відвідуваність закладу)
• Проведення інвентаризацій, підготовка щоденної звітності та касової документації.

Офіціант

from 02.2007 to 11.2007 (9 months)
Аrena City, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Кухар

from 10.2005 to 09.2006 (11 months)
Готель Оберіг, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Київський Національний Торгівельно-економічний Університет

Менеджер готельно-ресторанного бізнесу, Київ
Higher, from 2006 to 2011 (5 years)

ВПУ-10

Кухар, бармен, офіціант, Київ
Specialized secondary, from 2003 to 2005 (2 years)

Knowledge and skills

  • MS Office
  • R-Keeper
  • Poster
  • D2 System
  • Solaris

Language proficiencies

English — average

Additional information

Особисті якості
Відповідальність, дисциплінованість, пунктуальність, комунікабельність, старанність, організаторські здібності, лідерські якості, вміння створити єдину згуртовану команду, яка працює на результат.

Водійське посвідчення
Водійські права категорії В". Наявність власного автомобіля.

Ціль
При управлінні переслідую пріоритетну мету - зробити проект прибутковим і успішним.

Реалізувати свої здібності, знання та досвід на посаді Директора або Керуючого кафе, барів, ресторанів або мереж ресторанів.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: