Resume from May 25, 2022 PRO

Тарас

Шеф-повар

Employment:
Full-time.
Age:
37 years
City:
Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кухар

from 07.2021 to 09.2021 (2 months)
містер Стаурус, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

робив проект містер фокс з Франкової кузній

Education

ЛУ Львовская политехника

Транспортные технологии, Львив
Higher, from 2005 to 2010 (4 years 9 months)

Additional education and certificates

Италия курсы авторской кухни

2013 12 месяцев

Additional information

Хемич Тарас Орестович

вул. Голубовича, буд.28/9 • м. Львів • тел. [open contact info](look above in the "contact info" section)

Відкриваємо ресторан під ключ

Ресторан під ключ

Мета
Працевлаштування

Професійні навички
Планування робочого дня керівника.
Зустріч і супровід гостей
Координація роботи кухні
Досвід роботи з бенкетами, фуршетами, кухня на виїзд
Навики роботи, гарячий цех, управління персоналом, молекулярна кухня, європейська кухня, сучасна авторська кухня.
Комунікабельність

Особисті дані
Д.н. 22 лютого 1987 р.
Одружений
Маю сина трьох років
Досвід роботи
2009р. – теперішній час

м.Гданськ ресторація Груба риба 2009-2010 кухар гарячого цеху і мангалу.
м.Неаполь ресторан Козацька забава 2010-2012 кухар гарячого цеху, старший зміни.
м.Неаполь м’ясний ресторан 2012-2013 старший зміни.
м.Львів тц Роксолана “Патіфон” 2013-2015 су-шеф, приймав участь у відкритті закладу, Обновлював меню.
Львівська обл. відпочинковий комплекс “Європа” 2015-2016 розробляв, обновлював бенкетне і весільне меню, посада шеф/су-шеф, кухар гарячого цеху.
м.Львів готель” Нобіліс” 2016-2017 кухар гарячого цеху,су-шеф, розробляв авторське меню на день св. Валентина, кухар гарячого цеху.
Обслуговував футбольний клуб “Шахтар” 2017-по сьогодні
Шеф кухар

Львівська обл. р.Мрія 2017-по сьогоднішній день шеф-кухар розробляв меню:основне,банкетне,обновлював кухню,навчав персонал,розробляв новорічне меню, день св.Валентина.

Освіта
2004-2009 рр.

НУ Львівська політехніка
Спеціальність: Транспортні технології

Додаткова освіта:

2011-2012 рр.м.Неаполь Центр вивчення основ молекулярної кухні

Додаткові відомості
Англійська мова – розмовна
Польська мова- розмовна
ПК – досвідчений користувач (повний пакет програм MS Office, Lotus, WinFaxPro, HTML, навігація в Internet, довідково-інформаційні програми).
Знання сувід, молекулярна кухня, авторська кухня, європейська кухня, українська кухня, азіатська кухня.
Організація кухні- весіль, бенкетів, фуршетів, кухня на виїзд.
Готовий працювати за ЗП.від 1200 день залежить від фронту та обсягу роботи

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: