Resume from June 9, 2023 PRO

Вероніка

Секретар керівника, 17 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
38 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Хол-менеджер

from 03.2021 to 09.2022 (1 year 6 months)
АТ Ощадбанк, Киев (Фінанси, банки, страхування)

Зустріч клієнтів банку, оформлення комунальних платежів, консультація клієнтів по продукціям банку, оформлення запитів до комунальних підприємств по спірним питанням з приводу оплати за послуги, формування та консолідація звітності.

Менеджер касової зони

from 01.2021 to 03.2021 (2 months)
Супермаркет Варус, Киев (Роздрібна торгівля)

Ведення графіку роботи касирів, контроль роботи та якості обслуговування покупців касирами, формування звітів, проведення інкасації, внутрішні комунікації між працівниками торгового залу та касирами, розгляд звернень покупців, вирішення конфліктних ситуацій з покупцями.

Інженер майнового відділу

from 12.2012 to 09.2019 (6 years 9 months)
Регіональна філія «Південно-Західна залізниця», Київ (Транспорт, логістика)

Організація та проведення нарад; формування, консолідація та надання звітів до Укрзалізниці; розгляд та надання відповіді на звернення громадян ; здійснення планових та позапланових перевірок поїздів та працівників поїзних бригад; листування з органами силових структур (СБУ, прокуратура, Міністерство митних справ та інше).
Оформлення звернень на органи Державної реєстраційної служби щодо питань оформлення або переоформлення правовстановлюючих документів на об’єкти нерухомого майна; самостійне переоформлення майна; контроль виконання поставлених задач працівниками підпорядкованих виробничих підрозділів; вжиття мір дисциплінарного характеру до підлеглих працівників за невиконання посадових обов’язків , окремих доручень керівництва; підбір нерухомого майна під оренду; планування робочого часу (день, тиждень), виконання обов'язків начальника відділу (за його відсутності), виконання обов'язків секретаря служби (за її відсутності).

Завідувач каси відділення філії

from 05.2007 to 04.2012 (4 years 11 months)
Залізнична філія ВАТ КБ «Хрещатик», Київ (Фінанси, банки, страхування)

Ведення касового діловодства; оформлення комунальних платежів; надання інформації клієнтам щодо продукції банку; ведення фінансової звітності; облік цінних паперів (дорожні чеки); підбір працівників на вакантні посади для роботи на відділенні; контроль виконання працівниками поставлених задач; забезпечення відділення канцелярією; співпраця з існуючими клієнтами банку та пошук нових; оформлення відряджень; плануванням робочого часу (день, тиждень).

Квитковий касир

from 06.2004 to 05.2007 (2 years 11 months)
Залізничний вокзал станції Київ-Пасажирський, Київ (Транспорт, логістика)

оформлення проїзних та перевізних документів; пошук та можливі варіанти проїзду пасажирів; перевезення ручної поклажі, тварин; оформлення звітів; заповнення журналів обліку бланків суворої звітності; ведення касової дисципліни.

Education

Державний економіко-технологічний університет транспорту

Менеджмент організацій і адміністрування, Київ
Higher, from 2006 to 2012 (5 years 10 months)

Вище професійне училище залізничного транспорту, м. Київ

Оператор з оброблення перевізних документів, Киев
Specialized secondary, from 2003 to 2004 (9 months)

Knowledge and skills

Знання офісних програм Старанність Привітність Оперативність Ведення документації Грамотна мова Робота з оргтехнікою Самостійність

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — fluent
  • English — average

Disability

2nd degree.

Additional information

Вміння та навики:
ділова переписка та ведення діловодства (листи, накази, розпорядження, протоколи, тощо); телефонні переговори; підготовка, організація та проведення нарад; оформлення та організація відряджень; організація і планування робочого часу; координація роботи підлеглих працівників; збір та підготовка статистичної інформації; пошук і підбір працівників на вакантні посади; уміння вирішувати конфліктні ситуації; аналізаторскі здібності необхідні для знаходження варіантів вирішення проблемних ситуацій; управлінські навички; знаходження підходу до клієнта і досягнення компромісів; здатність до навчання і сприйняття інформації; самостійне прийняття рішень і відповідальність за них; ефективність управління тимчасовими і трудовими ресурсами; навички мотивації персоналу.

Особисті якості:
Відповідальність, висока працездатність, бажання професійного зростання, комунікабельність, порядність, пунктуальність, доброзичливість, ввічливість, стресостійкість, готовність працювати в активному режимі, старанність, прояв тактовності й толерантності.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: