- PRO
Степан
Шеф-кухар
- Employment type:
- full-time, part-time
- Age:
- 36 years
- City of residence:
- Ternopil
- Ready to work:
- Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Kyiv, Lviv, Rivne, Ternopil, Vinnytsia, Zhytomyr
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5490966/
Work experience
Керівник
from 04.2012 to now
(13 years 4 months)
Технолог (розробник меню для закладів громадського харчування), Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")
Відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,навчання персоналу,аудит закладу,підбір концепції
Education
Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка
Готельно-ресторанна справа, Тернопіль, Тернопіль
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 9 months)
Knowledge and skills
- MS Office
- 1С
- R-Keeper
- iiko
- Poster
- Profit
- Ultra
- Відриття закладів з нуля
- Аудит Закладів харчування
Language proficiencies
- Russian — above average
- Ukrainian — fluent
Additional information
Консалтинг
• Запуск, перезапуск громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .
Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.
[
More resumes of this candidate
- PRO
Zhytomyr, Ivano-Frankivsk, 8 more cities
Higher education · Full-time, part-time
- Керівник, Restaurant Consulting & Rebranding Company, 13 years 4 months
- PRO
Ivano-Frankivsk, Kyiv, 8 more cities
Higher education · Full-time, part-time
- Керівник, Restaurant Consulting & Rebranding Company, 13 years 4 months
Similar candidates
-
Шеф-повар
Kyiv, Remote -
Шеф-повар
80000 UAH, Kyiv, Other countries -
Су-шеф
80000 UAH, Kyiv -
Шеф-кухар
Kyiv, Lviv , more 3 cities -
Шеф-повар
65000 UAH, Lviv -
Шеф-повар
45000 UAH, Kyiv