Resume from May 7, 2024 PRO

Степан

Керуючий рестораном

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
34 years
City of residence:
Ternopil
Ready to work:
Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Lutsk, Lviv, Remote, Rivne, Ternopil, Uzhhorod, Zhytomyr

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керівник

from 04.2012 to now (12 years 1 month)
Restaurant Consulting & Rebranding Company, Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")

Створення команди що займається відриттяи закладів громадського харчування з "0" та їх ребрендингом.

1. Концепція,
Маркетинговий проект,
Проект приміщення,
Етапи відкриття

2. Дизайн проект,
3D візуалізація,
Плани інженерії,
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів

3. Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів,
Підбір посуд та постачальників,
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес.

4. Аналіз діяльності закладу,
Оптимізація управлінських процесів
Розробка, впровадження посадових інструкцій ( та всієї внутрішньої докуентації закладу),
Виявлення точок зловживання персоналу,
Контроль персоналу.

Education

Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка

Готельно-ресторанна справа, Тернопіль
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 8 months)

Knowledge and skills

MS Office R-Keeper iiko Poster Profit Ultra Відриття закладів з нуля Аудит Закладів харчування

Language proficiencies

  • Ukrainian — fluent
  • Russian — advanced

Additional information

Консалтинг
• Запуск, перезапуск громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)

Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .

Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.

[open contact info](look above in the "contact info" section)

http://www.rest-consulting.com/

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: