Степан
Керуючий рестораном
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 34 years
- City of residence:
- Ternopil
- Ready to work:
- Chernivtsi, Ivano-Frankivsk, Khmelnytskyi, Lutsk, Lviv, Remote, Rivne, Ternopil, Uzhhorod, Zhytomyr
Contact information
The job seeker has entered a phone number and email.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5391881
Work experience
Керівник
from 04.2012 to now
(12 years 1 month)
Restaurant Consulting & Rebranding Company, Тернопіль (Відриття закладів громадського харчування з "0")
Створення команди що займається відриттяи закладів громадського харчування з "0" та їх ребрендингом.
1. Концепція,
Маркетинговий проект,
Проект приміщення,
Етапи відкриття
2. Дизайн проект,
3D візуалізація,
Плани інженерії,
Плани розміщення обладнання, предметів інтер'єру та меблів
3. Підбір обладнання згідно копцепції та меню закладів,
Підбір посуд та постачальників,
Підбір системи управління бізнесу та її впровадження в бізнес.
4. Аналіз діяльності закладу,
Оптимізація управлінських процесів
Розробка, впровадження посадових інструкцій ( та всієї внутрішньої докуентації закладу),
Виявлення точок зловживання персоналу,
Контроль персоналу.
Education
Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка
Готельно-ресторанна справа, Тернопіль
Higher, from 2006 to 2011 (4 years 8 months)
Knowledge and skills
Language proficiencies
- Ukrainian — fluent
- Russian — advanced
Additional information
Консалтинг
• Запуск, перезапуск громадського харчування (Ресторан, кафе, бар, закусочна, фастфуд, готель і т.п.) з "0";
• Планування кухні і процесів;
• Розробка та запуск доставки
• Пошук належного обладнання;
• Пошук і надання сировинної бази;
• Підбір та навчання персоналу (обгов.індевідуально;
• Аналіз підприємства;
• Технологія приготування; розробка, прописання, впровадження;
• Розробка різних меню, і сезонних пропозицій.
Професійна розробка меню, відкриття закладів громадського харчування з нуля,корекція діючого меню,складання технологічних та калькуляційних карт.(РОЗРОБКА МЕНЮ ДЛЯ ЗАКЛАДІВ,ТРЕНІНГИ ДЛЯ КУХАРІВ ,МАЙСТЕР-КЛАСИ)
Професійна розробка нового та корекція діючого меню для вашого закладу,(підбір обладнання,проектування кухні,підбір та розробка креативного меню на будь-який смак ,з допомогою якого Ви зможете заробляти більше,навчання персоналу ) ,
Тренінги для кухарів та людей які хочуть дізнатися про тонкощі приготування більше і підвищити свій кулінарний рівень(теорія + практика)
майстер-класи по приготуванню відомих страв світу .
Якщо ви хочете відсвяткувати яскраву подію у вашому житті у нас є-Виїзний фуршет.
[
http://www.rest-consulting.com/
More resumes of this candidate
Vinnytsia, Zhytomyr, 7 more cities
Higher education · Full-time, part-time
Education: 09.2006 - 06.2011: Готельно-ресторанна справа, Тернопіль (Тернопільський національний педагогічний університет ім. В. Гнатюка, Тернопіль)....
Ivano-Frankivsk, Kyiv, 8 more cities
Higher education · Full-time, part-time
- Керівник, Restaurant Consulting & Rebranding Company, 12 years 1 month
Similar candidates
Управляющий сетью ресторанов, бизнес-тренер, операционный директор
100000 UAH, Zhytomyr, Vinnytsia
,
more 6 cities
Управляющая рестораном
25000 UAH, Kyiv, Remote
Керівник керуючої компанії, готелю, готельно-ресторанного комплексу
Ivano-Frankivsk, Lviv
,
more 2 cities
Керівник ресторану
Lviv
Директор готелю, ресторану
Dnipro, Zaporizhzhia
,
more 8 cities
Керуюча в готельно-ресторанний комплекс
65000 UAH, Ivano-Frankivsk, Lviv
,
more 3 cities