Resume from March 30, 2024 PRO

Елла

Керуючий рестораном, 30 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
56 years
City:
Lutsk

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Керуючий рестораном

from 03.2023 to 11.2023 (8 months)
Пивна ресторація Бравий Швейк, Луцьк (Готельно-ресторанний бізнес)

Заступник керуючого магазином

from 06.2022 to 02.2023 (8 months)
СП Салют, Луцьк (Роздрібна торгівля)

Завідувач виробництвом виробничого відділу ( кулінарія , випічка , кондитерка)

from 05.2021 to 04.2022 (11 months)
ООО «ДЕМАРТ», Дніпро (Готельно-ресторанний бізнес)

• Організація та координація торгових та виробничих процесів кулінарії і, пекарні , та кондитерського цеху.
• Забезпечення безперебійної роботи закладу.
• Забезпечення раціонального використання трудових та матеріальних ресурсів.
• Управління персоналом, мотивація, контроль та навчання персоналу.
• Проведення інвентаризацій.

Керуюча закладом

from 03.2020 to 01.2021 (10 months)
Кафе « Оливия», Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

• Розробка та оновлення асортименту основного меню.
•Формування команди, керування персоналом, якісне навчання персоналу.
• Розробка та використання мотивації працівників, формування штатного розкладу, складання графіків, табелів.
•Складання, затвердження та контроль технологічних та калькуляційних карт.
•Ведення та контроль адміністративно-технічного та господарського стану ресторану.
•Проведення планових та позапланових інвентаризацій з виявленням недостачі та надлишків підприємства.
•Матеріальний облік, облік касових операцій та касової дисципліни.
• Безпосереднє здійснення закупівель, пошук постачальників, аналіз ринку, ведення звітності.

Заступник управителя з виробництва

from 06.2019 to 10.2019 (4 months)
Супермаркет Varus, Кривий Ріг (Роздрібна торгівля)

Відділ кулінарія-випічка-м'ясо

• Контроль усіх процесів відділу.
• Контроль якості продукції на вітрині.
• Контроль товарообігу, доходу та рентабельності виробництва.
• Проведення інвентаризації, контроль списань.
• Організація та планування роботи співробітників.

Директор кафе

from 09.2017 to 06.2019 (1 year 9 months)
ФОП Короленко Є.Л. Варенична, Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

• Запуск закладу з нуля, встановлення меню та обліку в кафе.
• Запуск програмного забезпечення з нуля (R-Kipper, Forest, Компас тощо), а також реєстрація та ведення касових апаратів.
• Розробка та оновлення асортименту основного меню.
• Формування команди, керування персоналом, якісне навчання персоналу.
• Розробка та запровадження мотивації працівників, формування штатного розкладу, складання графіків, табелів.
• Складання, затвердження та контроль технологічних та калькуляційних карт.
• Ведення та контроль адміністративно-технічного та господарського стану ресторану.
• Проведення планових та позапланових інвентаризацій з виявленням недостачі та надлишків підприємства.
• Матеріальний облік, облік касових операцій та касової дисципліни.
• Безпосереднє здійснення закупівель, пошук постачальників, аналіз ринку, звітування.

Технолог

from 12.2012 to 08.2017 (4 years 8 months)
ФОП Головіна Е.Б. Розважальний комплекс «Бегемот», Кривий Ріг (Готельно-ресторанний бізнес)

• Розробка та оновлення асортименту основного меню.
• Складання, затвердження та контроль технологічних та калькуляційних карт.
• Проведення планових та позапланових інвентаризацій з виявленням недостачі та надлишків підприємства.
• Безпосереднє здійснення закупівель, пошук постачальників, аналіз ринку, звітування.
• Організація та контроль великих вечірок, весільних урочистостей, фуршетів, організація свят під ключ із шоу програмою, організація та контроль рекламних заходів.

Education

Киевский национальный университет культуры и искусств

Готельно - ресторанний бізнес, Дніпро
Higher, from 2013 to 2017 (4 years)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: