Resume from December 19, 2022 PRO

Тіна

Копирайтер, контент-менеджер

Employment:
Full-time.
Age:
36 years
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Remote, Vinnytsia

Contact information

The job seeker has entered a phone number, email and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Копірайтер

from 08.2018 to 02.2019 (6 months)
Aena CS, Київ (Маркетинг, реклама, PR)

Копірайтер, наповнювали сайт контентом. Тематика : організація свят, ділових, політичних заходів. Компанія з міжнародним досвідом.

Education

ВТЕІ КНТУ

Облік та аудит, Вінниця
Higher, from 2004 to 2009 (5 years)

Освіта вища.
2004-2009 рр. - закінчила Вінницький торговельно-економічний інститут Київського національного торговельно-економічного університету денне відділення, за напрямом «Економіка та підприємництво», професійний напрямок «Облік та аудит», спеціалізація «Облік та аудит у підприємництві». Здобула кваліфікацію спеціаліста з економіки та підприємництва.

Additional education and certificates

Genius.Space курси SMM-спеціаліст, та PROфесія Копірайтер, курс “Все про сторі “ коуча, директора АН “Браво” Тетяни Одайник.

2022 рік

Language proficiencies

  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Ел. пошта: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Трудова діяльність
З грудня 2009 р. до грудня 2010 р. працювала у Липовецькій міжрайонній державній податковій інспекції, на посаді головного державного податкового ревізора-інспектора відділу погашення прострочених податкових зобов'язань.
З серпня 2018 по лютий 2019 року працювала копірайтером в івент-агентстві ARENA CS (Київ). Тематика текстів – організація свят, інновації на заходах, писала багато про фірму, як вони працюють, описувала їхні переваги.
У лютому 2019 року співпрацювала із Зоомагазином Дарвін (Харків). Описувала асортимент сайту (корми для собак та котів) – 20% мого тексту.
З березня по червень 2019 р. співпрацювала з Kyivtaxi, 90% контенту на сайті мої.
Експрес-таксі (Київ, Львів) – 70% текстів.
Більярдний клуб Брейкс (Київ) – 90% моїх текстів на сайті.
У червні-липні 2019р. співпрацювала з книгарнею BookOpt. З іншими фрілансерами наповнювала сайт новим контентом. Моїх текстів на сайті 70%
На сьогоднішній день автор на сайті w.today. Пишу новини кіно, біографії знаменитостей (Том Елліс, Джоан Роулінг, Нік Піццолатто)
Веду блог в інстаграмі садка lady&baby (Київ). Описую як вони працюють із дітками, чому вони, переваги цього закладу, вітання з днем народження дітей, персоналу.
Фрілансер на kabanchik.ua, а також на біржі content.binet.pro. Пишу на різні теми: езотерика (у тому числі Human design), ремонт, побутова техніка.
Усі тексти з високою унікальністю, понад 96 за text.ru.
Особисті якості
Характер спокійний, врівноважений, комунікабельний, аналітичне та логічне мислення, незважаючи на це, креатив присутній). Легко освоюю та обробляю нові теми, дані. Пунктуальність, швидко навчаюсь. Старанна і відповідальна людина. Є почуття гумору. Вмію працювати із соціальними мережами Instagram, FB, Tik Tok.
додаткові відомості
Маю навички роботи з комп'ютером та офісною оргтехнікою, володію MS Office (Excel, Word), програмні комплекси TAX, Ділком.


Пройшла Genius.Space курси SMM-спеціаліст, та PROфесія Копірайтер, курс “Все про сторі “ коуча, директора АН “Браво” Тетяни Одайник. (2022 рік)

Впевено користуюся різними застосунками: VN, CapCut, InShot, Canva, Snapseed, MagikEraser, Loomy і це ще не всі. При необхідності з радістю освоюю інші програмні продукти. Досконало володію українською та російською мовами.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: