Resume from April 29, 2020

Ольга

Сомельє, 15 000 UAH

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
26 years
City of residence:
Ivano-Frankivsk
Ready to work:
Ivano-Frankivsk, Remote

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Сомельє

from 09.2019 to now (4 years 8 months)
Vinoteka, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Стабільні високі продажі вина.
2. Регулярне проведення дегустацій та винних ігор.
3. Навчання персоналу (офіціанти, хостес, адміністратори).
4. Створення винної крамнички.
5. Якісний товарообіг найбільшого винного асортименту в Івано-Франківську.
6. Перша карта натурального вина в Івано-Франківську.

Сомельє

from 09.2018 to 02.2019 (5 months)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оптимізація робочих процесів, стабілізація фудкосту, грамотна реалізація залишків, регулярне проведення тренінгів для персоналу з метою збільшення продажів, створення програми мотивації.

Сомельє

from 10.2017 to 09.2018 (11 months)
Corassini grill&wine, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення маржинальної винної карти, збільшення реалізації на 70%, стабілізація фудкосту, щомісячне проведення тренінгів для персоналу.
Наразі дана винна карта - фіналіст премії "Соль" 2019.

Education

Пну ім.Василя Стефаника

Філологія, російська мова та література, Івано-Франківськ
Higher, from 2014 to 2019 (4 years 9 months)

Коли не напрягалась і отримала диплом.
Толку від диплому немає, він є.

Knowledge and skills

MS Excel MS Word

Language proficiencies

  • English — average
  • Russian — fluent
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Мої плюси як працівника:
- проводила власні курси "WineSpiritCourse" для сегменту HoReCa
- відповідальне ставлення до роботи
- постійний інтерес в саморозвитку у сфері де я на даний момент працюю (відвідала десятки тренінгів по винах та ресторанному сегменту).
- занадто комунікабельна іноді (але воно і на краще?)
- високий рівень стресостійкості
- дуже швидко навчаюся
- якщо загораюся проектом, то віддаюся йому на 110%
- моя винна карта для Corassini Grill&Wine в фіналі премії "Соль".
Мінуси :
- не голосую за постійну рутинну роботу, люблю чергування задач

Similar candidates

Сомельє
Ivano-Frankivsk, Kyiv , more 4 cities

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: