Ольга
Сомельє, 15 000 UAH
- Employment:
- Full-time, part-time.
- Age:
- 26 years
- City of residence:
- Ivano-Frankivsk
- Ready to work:
- Ivano-Frankivsk, Remote
Contact information
The job seeker has entered a phone number , email, address and Facebook.
Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.
You can get this candidate's contact information from https://www.work.ua/resumes/5736103
Work experience
Сомельє
from 09.2019 to now
(4 years 8 months)
Vinoteka, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
1. Стабільні високі продажі вина.
2. Регулярне проведення дегустацій та винних ігор.
3. Навчання персоналу (офіціанти, хостес, адміністратори).
4. Створення винної крамнички.
5. Якісний товарообіг найбільшого винного асортименту в Івано-Франківську.
6. Перша карта натурального вина в Івано-Франківську.
Сомельє
from 09.2018 to 02.2019
(5 months)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)
Оптимізація робочих процесів, стабілізація фудкосту, грамотна реалізація залишків, регулярне проведення тренінгів для персоналу з метою збільшення продажів, створення програми мотивації.
Сомельє
from 10.2017 to 09.2018
(11 months)
Corassini grill&wine, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)
Створення маржинальної винної карти, збільшення реалізації на 70%, стабілізація фудкосту, щомісячне проведення тренінгів для персоналу.
Наразі дана винна карта - фіналіст премії "Соль" 2019.
Education
Пну ім.Василя Стефаника
Філологія, російська мова та література, Івано-Франківськ
Higher, from 2014 to 2019 (4 years 9 months)
Коли не напрягалась і отримала диплом.
Толку від диплому немає, він є.
Knowledge and skills
Language proficiencies
- English — average
- Russian — fluent
- Ukrainian — fluent
Additional information
Мої плюси як працівника:
- проводила власні курси "WineSpiritCourse" для сегменту HoReCa
- відповідальне ставлення до роботи
- постійний інтерес в саморозвитку у сфері де я на даний момент працюю (відвідала десятки тренінгів по винах та ресторанному сегменту).
- занадто комунікабельна іноді (але воно і на краще?)
- високий рівень стресостійкості
- дуже швидко навчаюся
- якщо загораюся проектом, то віддаюся йому на 110%
- моя винна карта для Corassini Grill&Wine в фіналі премії "Соль".
Мінуси :
- не голосую за постійну рутинну роботу, люблю чергування задач
Similar candidates
Сомельє
Ivano-Frankivsk, Kyiv
,
more 4 cities