Резюме від 29 квітня 2020

Ольга

Сомельє, 15 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
26 років
Місто проживання:
Івано-Франківськ
Готовий працювати:
Дистанційно, Івано-Франківськ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу та Facebook.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Сомельє

з 09.2019 по нині (4 роки 9 місяців)
Vinoteka, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

1. Стабільні високі продажі вина.
2. Регулярне проведення дегустацій та винних ігор.
3. Навчання персоналу (офіціанти, хостес, адміністратори).
4. Створення винної крамнички.
5. Якісний товарообіг найбільшого винного асортименту в Івано-Франківську.
6. Перша карта натурального вина в Івано-Франківську.

Сомельє

з 09.2018 по 02.2019 (5 місяців)
36по, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Оптимізація робочих процесів, стабілізація фудкосту, грамотна реалізація залишків, регулярне проведення тренінгів для персоналу з метою збільшення продажів, створення програми мотивації.

Сомельє

з 10.2017 по 09.2018 (11 місяців)
Corassini grill&wine, Івано-Франківськ (Готельно-ресторанний бізнес)

Створення маржинальної винної карти, збільшення реалізації на 70%, стабілізація фудкосту, щомісячне проведення тренінгів для персоналу.
Наразі дана винна карта - фіналіст премії "Соль" 2019.

Освіта

Пну ім.Василя Стефаника

Філологія, російська мова та література, Івано-Франківськ
Вища, з 2014 по 2019 (4 роки 9 місяців)

Коли не напрягалась і отримала диплом.
Толку від диплому немає, він є.

Знання і навички

MS Excel MS Word

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Російська — вільно
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Мої плюси як працівника:
- проводила власні курси "WineSpiritCourse" для сегменту HoReCa
- відповідальне ставлення до роботи
- постійний інтерес в саморозвитку у сфері де я на даний момент працюю (відвідала десятки тренінгів по винах та ресторанному сегменту).
- занадто комунікабельна іноді (але воно і на краще?)
- високий рівень стресостійкості
- дуже швидко навчаюся
- якщо загораюся проектом, то віддаюся йому на 110%
- моя винна карта для Corassini Grill&Wine в фіналі премії "Соль".
Мінуси :
- не голосую за постійну рутинну роботу, люблю чергування задач

Схожі кандидати

Сомельє
Івано-Франківськ, Київ , ще 4 міста

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: