Resume from May 19, 2021 PRO

Personal information hidden

This job seeker decided to hide his personal information and contact info, but you can send a message to him or suggest a job to him.

This job seeker has chosen to hide his personal information and contact info. You can contact him using this page: https://www.work.ua/resumes/5811667

HR-director, HR generalist

Employment:
Full-time.
City of residence:
Vinnytsia
Ready to work:
Remote, Vinnytsia

Contact information

This job seeker has hidden his personal information, but you can send him a message or suggest a job to him if you open his contact info.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

HR director, HR generalist

from 11.2019 to now (4 years 7 months)
Торгівля

Організаця підбіру персоналу на різні посади по Україні та іншим країнам, в яких є представництва компанії (продавці-консультанти, юристи, бухгалтера, оператори кол-центру, smm-менеджера, керівники різних ланок). Онбординг персонала, навчання, кадровий облік, та ін. Досягнення: закриття по 40-60 вакансій в тиждень, написала підручник для навчання продавців мережі.

HRD

from 08.2019 to 10.2019 (2 months)
SmartAd Digital, Вінниця (Маркетингове агенство)

Формування команди з нуля, керування і організація процесу підбору (маркетологи (продуктовий, трафік, SMM) PR – менеджер, Project-manager, Web-дизайнер, QA, Affiliate manager, PPC-спеціалісти, WEB-аналітики, контент-менеджера та ін.), онбординг персонала, написання посадових інструкцій, кадрове діловодство, формування корпоративної культури, проведення та організація корпоративних заходів, та інша робота з персоналом.

HR-менеджер /менеджер проекта

from 10.2015 to 08.2019 (3 years 10 months)
Проектна робота, Вінниця (IT, реклама)

Робота з моменту заснування: участь у розробці бізнес-плану та roadmap компанії, підбір, адаптація та навчання персоналу різних спеціальностей та категорій (програмісти, ведучі новин, фотографи, 2D/3D artist, відеоператори, монтажори, SMM-менеджера, оператори кц та ін.) керівництво декількома підрозділами (відділ продажів та рекламний), організація корпоративних заходів, відкриття філіалів по Україні та Європі.

Спеціаліст з підпобору персоналу

from 10.2014 to 10.2015 (1 year)
УКРСИББАНК BNP Paribas Group, Вінниця (Фінанси, банки, страхування)

Підбір персоналу на різні посади (від працівників колл-центру до керівників відділів)

Менеджер, в.о. директора

from 07.2010 to 09.2014 (4 years 2 months)
Компанії із сфери будівництва, Вінниця (Будівництво, архітектура, дизайн інтер'єру)

Керівництво персоналом, пошук ринків і клієнтів для збуту, закупівля, продаж, участь в тендерах, оформлення усієї документації (договори, ТТН-ки, контракти, тендерна документація і т.д), підбір персоналу.

Менеджер

from 04.2008 to 07.2010 (2 years 3 months)
RIА Поліграф, Вінниця (Поліграфія, реклама)

Прийом та обрахунок замовлень від клієнтів, закупка матеріалів, робота з дизайнерами та іншими спеціалістами друкарні, участь у виставках.

Education

Вінницький Національний аграрний університет

ТВіППТ, магістр-дослідник, Вінниця
Higher, from 2001 to 2008 (6 years 5 months)

Knowledge and skills

Водійське посвідченя категорія В

Language proficiencies

English — average

Additional information

Володію англійською на розмовному рівні (можу проходити/проводити співбесіду), маю досвід роботи за кордоном (Швеція), впевнений користувач ПК, не маю шкідливих звичок, являюсь лідером за складом характеру, займаюсь самоосвітою і постійно підвищую свій рівень особистих і професійних знань. Захоплюсь літературою та кіно. Надаю перевагу активному відпочинку. Заміжня.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: