Resume from April 26, 2020

Володимир

Бренд-, шеф-кондитер, 32 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
31 years
City of residence:
Lviv
Ready to work:
Kyiv, Lviv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф кондитер

from 12.2016 to 11.2019 (2 years 11 months)
Cabinet lviv, Львів (Кондитерська, кейтерінг)

-Ораганізація процесу виробництва

-підбір техніки та устаткування для виробництва

-Розробка меню авторських десертів;

-Виготовлення весільних тортів, кенді-барів;

-Організація роботи персоналу;

-Виготовлення шоколадних цукерок ручної роботи;

-Налагодження роботи з постачальниками;

-Пошук кваліфікованого персоналу, та їх навчання;

-Організація процесів виробництва;

-Створення технологічних карт та розробка меню, а саме десертів,
цукерків, морозива, випічки;

-Організація та видача кенді барів;

-Навчання персоналу;

-Налагодження та співпраця з іншими закладами, постачання різної
продукції: морозиво,мусові торти десерти,кенді бари;

-Ведення документації та звітності підприємства.


Досягнення:
Учасник кваліфікованого журі реаліті-шоу "МайстерШеф 7" у
кондидитерському конкурсі.

Досягнення:
Номінація Народна Премія "Інспектор Фреймут"
Фіналіст Народної премії "Інспектор Фреймут" за підсумками конкурсу - 2
місце.

Переможець конкурсу "Агро Порт" у 2016 році в номінації "Авторський
Десерт" з локальних продуктів - 1 місце.

Шеф кондитер

from 12.2010 to 09.2016 (5 years 9 months)
Кав'ярня - кондитерська"Glory Cafe, Львів (Харчова промисловість)

Посада: Шеф Кондитер
-Організація виробництва;
-Складаня графіків ;
-Налагодження роботи з постачальниками;
-Розробка меню авторських десертів;
-Виготовлення весільних тортів;
-Організація роботи персоналу;
-Пошук кваліфікованого персоналу, та їх навчання;
-Створення технологічних карт та розробка меню, а саме: десертів;
-Навчання персоналу;
-Ведення документації та звітності підприємства .

Education

Університет бізнесу та права

Бухгалтерський облік і аудит, Львів
Higher, from 2012 to 2015 (2 years 9 months)

Університет бізнесу та права
Диплом Магістра
Ступінь Магістра за спеціальністю "Облік і аудит" здобув кваліфікацію магістра
облік і аудит
Диплом Бакалавра
Ступінь Бакалавра за напрямом підготовки "Облік і аудит" та здобув кваліфікацію бакалавра

Львівський державний коледж харчової і переробної промисловості НУХТ

Виробництво харчової продукції, Львів
Higher, from 2010 to 2012 (1 year 8 months)

Language proficiencies

  • English — above average
  • Russian — fluent

References

  • Богдан Білоніжко

    Богдан Білоніжко

    Шеф кухар, Аtlas de luxe ресторан Шкоцька

    Contact details are hidden
  • Богдан Красноперов

    Богдан Красноперов

    Шеф Пекар

    Contact details are hidden

Additional information

Ключові знання і навики:

Досвід роботи більше 10 років, 8 з яких на посадах Шеф кондитера;
Творчість, створення авторських десертів;
Вміння працювати з мастикою;
Виготовлення креативних весільних тортів;
Шоколатьє ,вміння виготовлення шоколадних цукерок, скульптур з шоколаду;

Навики роботи з контитерською технікою;
Проводжу майстер-класи по теорії і виготовлення сучасних десертів, морозива,
цукерок, та випічці.

Можливість Запуску ресторану з нуля
Комунікабельність,Цілеспрямованість, Стресостійкість та постійний
Саморозвиток.

Проводив майстер-класи по французьких десертах в кулінарній школі
"El Chef" Івано-Франківськ.
Брав участь у майстер-классах в таких Шеф кондитерів як:
Diego lozano;
Kek Couture;
Мадіна Яворська;
Світлана Кошкіна.

Співпрацював з такими Шеф кондитерами як :
Богдан Красноперов;
Світлана Лелюк;
Катерина Піскова;
Віталій Смірнягін.

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: