Resume from March 13, 2024

Юрий

Шеф-кухар, кухар-універсал, пекар, 40 000 UAH

Employment:
Full-time.
Age:
32 years
City:
Kyiv

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Су-шеф

from 08.2021 to 02.2022 (6 months)
Китайка, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший повар

from 05.2021 to 07.2021 (2 months)
This is Пивбар, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Cтаршый повар

from 10.2020 to 05.2021 (7 months)
Sahlik Yan, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Заявки по кухне работа стречками...
Подбор персонала выдача зарплаты
Робота з графиком.

Повар універсал, Пекар

from 01.2020 to 05.2020 (4 months)
Булка, Каменец-Подольский (Харчова промисловість)

- Холодный и горячий процесс.
Работа во время карантина.

Повар всех процессов

from 12.2018 to 01.2020 (1 year 1 month)
Green Pizza (Халабуда), Каменец-Подольский (Харчова промисловість)

Повар всех процессов

Менеджер ресторану / Повар

from 05.2018 to 12.2018 (7 months)
Мережа ресторанів «Крила», Каменец-Подольский (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація діяльності ресторану, організація роботи персоналу, проведення інвентаризації, просування ресторану, пропонування ідей для розвитку ресторану, та для збільшення продаж (середнього чеку), зустріч та розсадка гостей, проведення співбесід, здача каси, відкриття/закриття закладу, складання робочих графіків. Підмінна поварів на всіх процесах.

Шеф старший зміни (гарячий цех, холодний цех).

from 10.2017 to 05.2018 (7 months)
Кафе «Мені би мНяса», Каменец-Подольский (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття закладу з нуля.
- Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
- Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів
- Контроль за чистотою залу, правильне обслуговування офіціанта, контроль кухні та продовольчих приміщень, Закриття та відкриття зміни
- Аналіз затрат та прибутку при кінці дня, тижня
- Створення меню та створення калькуляційних карт
- Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів

Повар/Кондитер

from 01.2015 to 12.2017 (2 years 11 months)
Ресторани, Каменец-Подольский (Готельно-ресторанний бізнес)

Холодний, гарячий процес, Кондитерка

Education

Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ, виробництво харчової продукції – консервування, Кам'янець-Подільський.

Каменец-Подольский
Specialized secondary, from 2007 to 2012 (4 years 9 months)

Knowledge and skills

MS Word MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet Досвід роботи на кухні гарячий, холодний цех , 5 років Закупка та калькуляція продукції Досвід відкриття закладів з нуля

Language proficiencies

  • Polish — average
  • Ukrainian — fluent

Additional information

Для когось робота на кухні це просто робота, то для мене це процес який приносить задоволення та самовдосконалення. Дотримуюсь в роботі дисципліни, тримаю своє робоче місце в чистоті та охайності і того ж вимагаю від інших.
Не боюсь складних задач.
До своєї професії відношусь відповідально, пунктуально, того ж самого очікую від інших.
Маю гарне почуттям гумору, тому працювати зі мною завжди весело.
Люблю працювати та розвиватись!

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: