Resume from March 13, 2024 File

Юрий

Шеф-кухар

Age:
32 years
City of residence:
Kyiv
Ready to work:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number and email.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Uploaded file

Quick view version

This resume is posted as a file. The quick view option may be worse than the original resume.

Пирогівський Юрій Миколайович
Шеф-повар, су-шеф, кухар універсал
Контактна інформація:
Телефон: [open contact info](look above in the "contact info" section)
Електрона адреса:

Навчався в Кам'янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ, виробництво харчової продукції, консервування.
Досвід роботи:
Шеф-повар в кафе-кондитерській Madam bushe з 05.05.2022
• Відкриття закладу з нуля.
• Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
• Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів.
• Створення меню та створення калькуляційних карт
• Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів
Су-шеф в кафе Китайка з 8.2021 по 02.2022 (м. Київ)
Контактний номер директора: [open contact info](look above in the "contact info" section), Дмитро
Старший повар в паб This is Пивбар з 05.2021 по 07.2021 (м. Київ)
Старший повар в ресторані ШашликЯн (м. Київ)
Контактний номер директора: [open contact info](look above in the "contact info" section), Андрій
Повар універсал, пекар
Супермаркет Булка, Кам’янець-Подільський (Харчова промисловість)
Шеф-повар з 10.2017 по 05.2018 в кафе «Мені би мНяса», (м. Кам’янець-Подільський)
• Відкриття закладу з нуля.
• Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
• Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів.
• Контроль за чистотою залу, правильне обслуговування офіціанта, контроль кухні.
• Закриття та відкриття зміни.
• Аналіз затрат та прибутку при кінці дня, тижня.
• Створення меню та створення калькуляційних карт.
• Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів.
Менеджер закладу швидкого харчування Крила в 2016, 2017р. ( м. Кам’янець-Подільський) :
Організація діяльності ресторану, організація роботи персоналу, проведення інвентаризації, просування ресторану, пропонування ідей для розвитку ресторану, та для збільшення продаж (середнього чеку), зустріч та розсадка гостей, проведення співбесід, здача каси, відкриття/закриття закладу, складання робочих графіків. Підмінна поварів на всіх процесах.
Контактний номер директора : [open contact info](look above in the "contact info" section) Ігор Миколайович
Повар всіх процесів в дитячому розважальному комплексі Green Pizza протягом 2015, 2016 р. (м. Кам’янець-Подільський).
Для когось робота на кухні це просто робота, то для мене це процес який приносить задоволення та самовдосконалення. Дотримуюсь в роботі дисципліни, тримаю своє робоче місце в чистоті та охайності і того ж вимагаю від інших. Не боюсь складних задач. До своєї професії відношусь відповідально, вимогливо до себе, того ж самого очікую від інших. Маю гарне почуттям гумору, тому працювати зі мною завжди весело. Люблю працювати та розвиватись!
Страви які готувалися та створювалися для закладів харчування мною.

More resumes of this candidate

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: