Резюме від 13 березня 2024 Файл

Юрий

Шеф-кухар

Вік:
32 роки
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

Пирогівський Юрій Миколайович
Шеф-повар, су-шеф, кухар універсал
Контактна інформація:
Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
Електрона адреса:

Навчався в Кам'янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ, виробництво харчової продукції, консервування.
Досвід роботи:
Шеф-повар в кафе-кондитерській Madam bushe з 05.05.2022
• Відкриття закладу з нуля.
• Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
• Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів.
• Створення меню та створення калькуляційних карт
• Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів
Су-шеф в кафе Китайка з 8.2021 по 02.2022 (м. Київ)
Контактний номер директора: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), Дмитро
Старший повар в паб This is Пивбар з 05.2021 по 07.2021 (м. Київ)
Старший повар в ресторані ШашликЯн (м. Київ)
Контактний номер директора: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»), Андрій
Повар універсал, пекар
Супермаркет Булка, Кам’янець-Подільський (Харчова промисловість)
Шеф-повар з 10.2017 по 05.2018 в кафе «Мені би мНяса», (м. Кам’янець-Подільський)
• Відкриття закладу з нуля.
• Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
• Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів.
• Контроль за чистотою залу, правильне обслуговування офіціанта, контроль кухні.
• Закриття та відкриття зміни.
• Аналіз затрат та прибутку при кінці дня, тижня.
• Створення меню та створення калькуляційних карт.
• Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів.
Менеджер закладу швидкого харчування Крила в 2016, 2017р. ( м. Кам’янець-Подільський) :
Організація діяльності ресторану, організація роботи персоналу, проведення інвентаризації, просування ресторану, пропонування ідей для розвитку ресторану, та для збільшення продаж (середнього чеку), зустріч та розсадка гостей, проведення співбесід, здача каси, відкриття/закриття закладу, складання робочих графіків. Підмінна поварів на всіх процесах.
Контактний номер директора : [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») Ігор Миколайович
Повар всіх процесів в дитячому розважальному комплексі Green Pizza протягом 2015, 2016 р. (м. Кам’янець-Подільський).
Для когось робота на кухні це просто робота, то для мене це процес який приносить задоволення та самовдосконалення. Дотримуюсь в роботі дисципліни, тримаю своє робоче місце в чистоті та охайності і того ж вимагаю від інших. Не боюсь складних задач. До своєї професії відношусь відповідально, вимогливо до себе, того ж самого очікую від інших. Маю гарне почуттям гумору, тому працювати зі мною завжди весело. Люблю працювати та розвиватись!
Страви які готувалися та створювалися для закладів харчування мною.

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Шеф-кухар
Інші країни

Бренд-шеф мережі ресторанів, (ресторанний консалтинг)
Інші країни

Шеф-повар
Інші країни, Одеса

Шеф-повар
32000 грн, Інші країни, Львів , ще 3 міста

Шеф-повар, sous chef
Інші країни

Шеф-повар
60000 грн, Інші країни, Київ

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: