Резюме від 13 березня 2024

Юрий

Шеф-кухар, кухар-універсал, пекар, 40 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість.
Вік:
31 рік
Місто:
Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Су-шеф

з 08.2021 по 02.2022 (6 місяців)
Китайка, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший повар

з 05.2021 по 07.2021 (2 місяці)
This is Пивбар, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Cтаршый повар

з 10.2020 по 05.2021 (7 місяців)
Sahlik Yan, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)

Заявки по кухне работа стречками...
Подбор персонала выдача зарплаты
Робота з графиком.

Повар універсал, Пекар

з 01.2020 по 05.2020 (4 місяці)
Булка, Каменец-Подольский (Харчова промисловість)

- Холодный и горячий процесс.
Работа во время карантина.

Повар всех процессов

з 12.2018 по 01.2020 (1 рік 1 місяць)
Green Pizza (Халабуда), Каменец-Подольский (Харчова промисловість)

Повар всех процессов

Менеджер ресторану / Повар

з 05.2018 по 12.2018 (7 місяців)
Мережа ресторанів «Крила», Каменец-Подольский (Готельно-ресторанний бізнес)

Організація діяльності ресторану, організація роботи персоналу, проведення інвентаризації, просування ресторану, пропонування ідей для розвитку ресторану, та для збільшення продаж (середнього чеку), зустріч та розсадка гостей, проведення співбесід, здача каси, відкриття/закриття закладу, складання робочих графіків. Підмінна поварів на всіх процесах.

Шеф старший зміни (гарячий цех, холодний цех).

з 10.2017 по 05.2018 (7 місяців)
Кафе «Мені би мНяса», Каменец-Подольский (Готельно-ресторанний бізнес)

- Відкриття закладу з нуля.
- Контроль та оформлення залу, створення рекламних буклетів
- Закупівля товару, введення товару в програму забезпечення реалізації продуктів
- Контроль за чистотою залу, правильне обслуговування офіціанта, контроль кухні та продовольчих приміщень, Закриття та відкриття зміни
- Аналіз затрат та прибутку при кінці дня, тижня
- Створення меню та створення калькуляційних карт
- Створення сезонних пропозицій для заохочення нових клієнтів

Повар/Кондитер

з 01.2015 по 12.2017 (2 роки 11 місяців)
Ресторани, Каменец-Подольский (Готельно-ресторанний бізнес)

Холодний, гарячий процес, Кондитерка

Освіта

Кам'янець-Подільський коледж харчової промисловості НУХТ, виробництво харчової продукції – консервування, Кам'янець-Подільський.

Каменец-Подольский
Середня спеціальна, з 2007 по 2012 (4 роки 9 місяців)

Знання і навички

MS Word MS Excel Користувач ПК MS Office Користувач Internet Досвід роботи на кухні гарячий, холодний цех , 5 років Закупка та калькуляція продукції Досвід відкриття закладів з нуля

Знання мов

  • Польська — середній
  • Українська — вільно

Додаткова інформація

Для когось робота на кухні це просто робота, то для мене це процес який приносить задоволення та самовдосконалення. Дотримуюсь в роботі дисципліни, тримаю своє робоче місце в чистоті та охайності і того ж вимагаю від інших.
Не боюсь складних задач.
До своєї професії відношусь відповідально, пунктуально, того ж самого очікую від інших.
Маю гарне почуттям гумору, тому працювати зі мною завжди весело.
Люблю працювати та розвиватись!

Інші резюме цього кандидата

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: