Резюме від 26 квітня 2024 PRO

Олександр

Технолог, пекар, кондитер, кулінар, 50 000 грн

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
29 років
Місто проживання:
Одеса
Готовий працювати:
Київ, Львів, Одеса

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Технолог

з 02.2021 по нині (3 роки 3 місяці)
Цех супермаркет, Одеса (Харчова промисловість)

-Впровадження новинок, прорахунок собівартості, маржинальності. -Налаштування процесів виробництва. -Робота з персоналом: підбір, навчання. - робота з асортиментом, корекція.

-Робота з сертифікату: ISSO, HACCP.

Технолог

з 08.2020 по 12.2020 (4 місяці)
Пекарня, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

-Розробка новинок, їх використання. -Робота з персоналом: підбір, навчання, графіки, психологічна сумісність. - Робота сировина: ведення залишків, замовлення, інвентаризація. -Прорахунок собівартості, маржинальність. Напрямок великий; кондитерські вироби, листкові вироби, хліб - на заквасі, ремісничий, здобна випічка, солона.

Технолог харчової промисловості

з 07.2019 по 08.2020 (1 рік 1 місяць)
Супермаркет, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота з персоналом. Контролює процес виробництва. Робота із сировиною. Розробка калькуляційних карток. Контроль за нормами, сертифікат HACCP, ISSO.

Технолог кондитерського виробництва

з 02.2016 по 02.2019 (3 роки)
Виробництво, Одесса (Харчова промисловість)

Запуск виробництва з нуля (підбір обладнання, креслення, запуск, навчання). Підбір персоналу, ротація, навчання. Розробка калькуляційних/технологічних карт. Робота з асортиментом за матрицею, звітом ABC. Обчислення витрат виробництва. Повний контроль процесу виробництва. Глава групи HACCP, ISSO складання інструкцій із виробництва.

Начальник виробництва

з 07.2014 по 08.2015 (1 рік 1 місяць)
Хліб завод, Ширяєво (Харчова промисловість)

Ведення виробництва.
Робота із сировиною.
Робота з персоналом.
Розробка та затвердження КТК. Робота із перевірками.
Розрахунок витрат виробництва.

Освіта

Луганський філіал Донецького інституту ім. Туган Барановского

Технолог харчового виробництва, Луганск
Незакінчена вища, з 2013 по 2014 (1 рік)

Марківський аграрний ліцей

Молодший спеціаліст, Марківка
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (3 роки)

Знання і навички

MS Excel Email

Знання мов

Англійська — початковий

Додаткова інформація

Запуск виробництва, маю досвід з "нуля". Підбір обладнання, різної клмплекьаціі. Модернізація працюючого виробництва. -Розробка КТК. Розрахунок собівартості, маржинальність.
Прорахунок затрат: трудозатрат, комунальних. Досвід у виробництві: хліба: промислового, високо рецептурного, елітних на заквасці. Виробів із здібного, солоного, листкового, пісочного тіста. Кондитерські вироби: тістечка, торти, десерти. Відсадне печиво, печиво ручної роботи. Кулінарія: гарніри прості, складні. Салати: фреш, овочеві, м'ясні. М'ясні страви: рублені, кускові.
Маю навики в технології для збільшення строків продукції.
Розглядаю проекту роботу. Консультація в "одному" питанні проблем виробництва.
Роботи в інших містах, розглядаю за умови компенсації проживання.

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: