Олександр
Технолог, пекар, кондитер, кулінар, 50 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 29 років
- Місто проживання:
- Одеса
- Готовий працювати:
- Київ, Львів, Одеса
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/4213895
Досвід роботи
Технолог
з 02.2021 по нині
(3 роки 3 місяці)
Цех супермаркет, Одеса (Харчова промисловість)
-Впровадження новинок, прорахунок собівартості, маржинальності. -Налаштування процесів виробництва. -Робота з персоналом: підбір, навчання. - робота з асортиментом, корекція.
-Робота з сертифікату: ISSO, HACCP.
Технолог
з 08.2020 по 12.2020
(4 місяці)
Пекарня, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
-Розробка новинок, їх використання. -Робота з персоналом: підбір, навчання, графіки, психологічна сумісність. - Робота сировина: ведення залишків, замовлення, інвентаризація. -Прорахунок собівартості, маржинальність. Напрямок великий; кондитерські вироби, листкові вироби, хліб - на заквасі, ремісничий, здобна випічка, солона.
Технолог харчової промисловості
з 07.2019 по 08.2020
(1 рік 1 місяць)
Супермаркет, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота з персоналом. Контролює процес виробництва. Робота із сировиною. Розробка калькуляційних карток. Контроль за нормами, сертифікат HACCP, ISSO.
Технолог кондитерського виробництва
з 02.2016 по 02.2019
(3 роки)
Виробництво, Одесса (Харчова промисловість)
Запуск виробництва з нуля (підбір обладнання, креслення, запуск, навчання). Підбір персоналу, ротація, навчання. Розробка калькуляційних/технологічних карт. Робота з асортиментом за матрицею, звітом ABC. Обчислення витрат виробництва. Повний контроль процесу виробництва. Глава групи HACCP, ISSO складання інструкцій із виробництва.
Начальник виробництва
з 07.2014 по 08.2015
(1 рік 1 місяць)
Хліб завод, Ширяєво (Харчова промисловість)
Ведення виробництва.
Робота із сировиною.
Робота з персоналом.
Розробка та затвердження КТК. Робота із перевірками.
Розрахунок витрат виробництва.
Освіта
Луганський філіал Донецького інституту ім. Туган Барановского
Технолог харчового виробництва, Луганск
Незакінчена вища, з 2013 по 2014 (1 рік)
Марківський аграрний ліцей
Молодший спеціаліст, Марківка
Середня спеціальна, з 2010 по 2013 (3 роки)
Знання і навички
Знання мов
Англійська — початковий
Додаткова інформація
Запуск виробництва, маю досвід з "нуля". Підбір обладнання, різної клмплекьаціі. Модернізація працюючого виробництва. -Розробка КТК. Розрахунок собівартості, маржинальність.
Прорахунок затрат: трудозатрат, комунальних. Досвід у виробництві: хліба: промислового, високо рецептурного, елітних на заквасці. Виробів із здібного, солоного, листкового, пісочного тіста. Кондитерські вироби: тістечка, торти, десерти. Відсадне печиво, печиво ручної роботи. Кулінарія: гарніри прості, складні. Салати: фреш, овочеві, м'ясні. М'ясні страви: рублені, кускові.
Маю навики в технології для збільшення строків продукції.
Розглядаю проекту роботу. Консультація в "одному" питанні проблем виробництва.
Роботи в інших містах, розглядаю за умови компенсації проживання.
Схожі кандидати
Помічник кондитера, пекар, кондитер, піцайоло, кухар
13000 грн, Одеса
Помощник кондитера, кондитер, пекарь
15000 грн, Київ
Пекар, кондитер, помічник кондитера
20000 грн, Київ
Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог
Київ, Інші країни, Дистанційно
Пекарь, помощник пекаря
Одеса