Резюме від 6 травня 2024 Файл

В'ячеслав

Бренд, шеф-кухар, завідувач виробництва, технолог

Вік:
57 років
Місто проживання:
Київ
Готовий працювати:
Дистанційно, Інші країни, Київ

Контактна інформація

Шукач вказав телефон та ел. пошту.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Завантажений файл

Версія для швидкого перегляду

Це резюме розміщено у вигляді файлу. Ця версія для швидкого перегляду може бути гіршою за оригінал резюме.

В’ячеслав Галич

Телефон: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») E-Mail: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Завідувач виробництвом, бренд-шеф, шеф-кухар, технолог, кризис-менеджер в сегменті ХоРеКа, шеф-куратор мережевих закладів.
Ключові знання і навички:
Управління харчовим виробництвом, рестораном, мережею закладів Створення меню, робота з технологічними картками (крім випічки і кондитерських виробів) Досвід запуску закладів громадського харчування з «нуля» Досвід організації виробничого процесу та його контроль Ефективний кризис-менеджер для ресторанного і/або виробничого господарства будь-якого ступеню складності.
Досвід організації процесу харчування гостей на шведській лінії в кількості 1000-1200 осіб. Первинна аналітика, робота з собівартістю , керування фудкостом.
Вміння працювати в команді, системний підхід. Пунктуальність, організованість .
Досвід роботи:
Кризис-менеджер, шеф-кухар, технолог
База відпочинку Берег Холідей парк, Полтавська обл. березень 2024-по теперішній час. Орієнтовний термін закінчення проекту - липень 2024
• Проект по перезапуску роботи служби харчування комплексу.
Кризис-менеджер, шеф-кухар, технолог Готельно-ресторанний коплекс «Глобус» м.Тернопіль червень 2022 - лютий 2024 р. Реорганізація роботи служби харчування. Оптимізація ФУД КОСТУ та технологічних процесів, оновлення існуючого меню. Підбір та навчання персоналу. Розробка та впровадження нового меню сніданків, фуршетів ,кавоперерв та страв в категорії to go.
Бренд шеф, завідувач виробництвом
серпень 2021- квітень 2022 рр.
ТОВ Конверс Лінкс, Мережа АЗК КЛО Розробка і введення у виробництво власних виробів в сегменті ФАСТ ФУД, Технологічний контроль харчового виробництва. Контроль доготування виробів різних категорій на локаціях. Забезпечення локацій необхідним асортиментом виробів. Робота з постачальниками та іншими виробниками необхідного асортименту. Робота з технологічними картками, створення інструкцій по приготуванню, контроль списань.

Шеф-куратор мережі , технолог січень 2020-вересень 2021 рр. Мережа кав’ярень третьої хвилі Ідеаліст кава Організація повного циклу власного харчового виробництва з «нуля». Технологічний та санітарний контроль виробництва та виробництв на локаціях. Розробка асортиментного переліку страв в сегменті TO GO & a la CART і його впровадження. Первинна аналітика фінансових показників роботи закладів, контроль списань, ціноутворення, робота з фудкостом та собівартістю.
Проектна работа
жовтень 2019 – січень 2020
Королівство Нідерланди
Реорганізація роботи хлібо-пекарського виробництва повного циклу. Оптимізація технологічних процесів та собівартості Запуск потужностей по виробництву кондитерських виробів

Керівник служби харчування, завідувач виробництвом, шеф-кухар
Лютий 2016 – червень 2019 рр.
Лікувально-курортний комплекс РІКСОС Прикарпаття
Організація роботи служби харчування готелю: шведська лінія, ресторани, кав’ярні, рум сервіс. Контроль роботи кухні . Розробка технологічних карт і рецептур для нових страв в тому числі і для дієтичного харчування. Координація завдань по організації харчування в рамках програми по регенерації організму доктора Ф.К. Майера

Бренд шеф
серпень 2013 – лютий 2016
Мережа торговельно-розважальних комплексів у м. Вінниця
Організація і контроль роботи закладів харчування мережі.

Основна освіта
Референт-перекладач іноземних мов Факультет романо-германської філології Київський державний університет ім. Т.Г.Шевченка – 1991 р.
Додаткова освіта
Міжнародна кулінарна академія Е.Х.Браво – 2015 р.
Знання мов
Українська – вільно Російська – вільно Німецька – вільно Англійська - вище середнього Нідерландська – початковий, в процесі вивчення

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: