Сергій
Шеф-кухар, технік-технолог, завідуючий виробництвом, керівник, 35 000 грн
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 32 роки
- Місто:
- Київ
Контактна інформація
Шукач вказав ел. пошту.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/5449071
Досвід роботи
Шеф-кухар
з 10.2019 по нині
(4 роки 7 місяців)
Kid's Land, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль всех производственных процесов и участия в приготовлении блюд при больших загрузках кухни, внедрения нового, сезонного, постного меню, работа с поставщиками над ценой и качеством. Проведения ежемесячной инвентаризации, внедрения чек листов и лайн чеков.
Шеф-кухар
з 06.2019 по 10.2019
(4 місяці)
Ресторан Mafia, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Открытия ресторана с нуля, планировка всех рабочих процесов, подбор персонала для нового ресторана, проработка меню, заказ оборудования и инвентаря для открытия ресторана и его бесперебойной работы, проведения мастер классов, проведения ежемесячной инвентаризации. Проведения мастер классов по приготовлению пиццы, пряников и тд
Шеф-повар
з 09.2018 по 04.2019
(7 місяців)
Чечил Паб, Казахстан. Астана (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення нового меню і сезонного меню, аналіз ринку закладів громадського харчування, опрацювання нових страв, складання технологічних і калькуляційних карт, проведення щомісячної інвентаризації, робота з програмами Storehouse і R-Keeper, складання графіку працівників кухні, навчання кухарів, проведення тренінгів для офіціантів, контроль приготування страв і н/ф, бракераж готової продукції, робота з постачальниками і фірмами - пошук альтернативних фірм з якісними товарами і дешевими цінами. А також приготування всіх страв разом із кухарями, майстер класи кухарям. Введення чек листів для контролю і правильної роботи кухні на всіх процесах
Шеф-повар, управляющий кофейней
з 09.2016 по 09.2018
(2 роки)
Кофейня "HAMSTAR", Астана. Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)
Введення нового меню, обновленя меню і сезонного меню. Професійне ведення всіх документів і всієї кухні, робота на результат, робота з компьютером, злагоджена робота усіх працівників кухні і залу. Щомісячні інвентаризації. Графік працівників кухні, навчання кухарів, майстер класи в залі для відвідувачів, відкриття ресторану з нуля.
Шеф-повар
з 03.2016 по 08.2016
(5 місяців)
Ресторан горілка бар "Мельница" ресторан Української кухні, Астана. Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф-повар
з 03.2015 по 03.2016
(1 рік)
Питчер Бар. Нічний клуб Raven, Астана. Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)
Під моїм керівництвом було 3 заклади ( пивний ресторан, нічний клуб і кафе з лінією роздачі) кухня була одна на три заклада
Су-шеф
з 08.2014 по 03.2015
(7 місяців)
Ресторан горілка бар "Мельница", Астана. Казахстан (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар
з 04.2013 по 06.2014
(1 рік 2 місяці)
Ресторан "Опанас", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар гарячого цеху.
Кухар
з 10.2010 по 02.2013
(2 роки 4 місяці)
Кафе управління Південно-Західної залізниці, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Кухар універсал і мясник. Кафе з лінією роздачі
Освіта
Коледж ресторанного господарства Національного університету харчових технологій
Виробництво харчової продукції. Технік-Технолог, Київ
Незакінчена вища, з 2012 по 2014 (1 рік 9 місяців)
Козятинське МВПУзт
Кухар. Кондитер, Козятин
Середня спеціальна, з 2009 по 2011 (1 рік 4 місяці)
Додаткова освіта та сертифікати
Su-Chef
2019
Знання і навички
Знання мов
- Українська — вільно
- Казахська — початковий
- Англійська — початковий
Рекомендації
-
Коаде Илона Васильевна
Управляющий Директор, Чечил Паб
Контактні дані приховані -
Сірко Вероніка Юріївна
Директор, Mafia
Контактні дані приховані -
Гурская Наталья Владимировна
Управляющий директор, Kids Land
Контактні дані приховані
Додаткова інформація
Цілеспрямований, завжди іду до кінця до своєї цілі, люблю свою роботу і хочу далі вчитися новому і розвиватися.
Схожі кандидати
Шеф-повар, заведующий производством, начальник цеха
40000 грн, Київ, Шостка, Затока
Директор, зам. директора, руководитель, начальник производства, технолог
Київ, Дніпро
,
ще 8 міст
Керівник, заступник керівника підприємства, виконавчий директор, операційний директор
Київ
Керуючий, директор, начальник виробництва, цеху, підрозділу
Київ, Вінниця
,
ще 6 міст
Лікар ЗПСМ, керівник, начальник дільниці, інженер-технолог виробництва
Київ, Вінниця