Резюме від 20 квітня 2024 PRO

Юрій

Бренд-шеф мережі ресторанів, (ресторанний консалтинг)

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
42 роки
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту, адресу, Facebook, Instagram та LinkedIn.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Шеф-повар

з 02.2023 по нині (1 рік 2 місяці)
Ресторан "Портокал" Європейська кухня Болгарія м. Софія, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з -0-, Планування технічних приміщень кухні, підбір та закупівля обладнання. Складання меню, дегустація та фотосесія. Підбір та навчання персоналу. Вибір постачальників. Підбір та купівля посуду та інвентарю. Контроль та дотримання санітарних норм за ХАССП. Підбір та купівля спецодягу для персоналу.
Контролює собівартість продуктів та рентабельність меню. Складання Технологічних та Калькуляційних карт.
Сучасне подання страв.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бренд-Шеф повар

з 04.2022 по 11.2022 (7 місяців)
Ресторан Stefania "Українська кухня" Болгарія м. Варна, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття першого українського ресторану У Болгарії. м. Варна.
Ресторан Stefania Болгарія
Відкриття ресторану з -0- , Підбір та купівля обладнання, інвентарю, посуду, форма для персоналу. Написання меню, технологічних карт, підбір постачальників, підбір та навчання персоналу.
(Ресторан Української кухні) [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бренд-шеф мережі буфетів, і магазинів готової їжі. Технолог.

з 06.2020 по 04.2022 (1 рік 10 місяців)
Madam Broccoli Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи виробництвом керував командою з 45 осіб. Контроль за якістю приготування страв. Стандарти упаковки та зберігання. Збільшення прибутку, стандартизація, укомплектування та навчання персоналу. Розробка нових страв та рецептур.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бренд-шеф мережі ресторанів

з 10.2018 по 06.2020 (1 рік 8 місяців)
Ресторан-пиццерия «Zucchini» Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф мережі ресторанів
Жовтень 2018 – Липень 2020
Ресторан-піцерія «Zucchini»
(Італійська кухня, Гастро-тур світом)
http://zucchini.od.ua/
Управління та контроль кухні двох ресторанів. Контроль якості. Контроль переобліків та собівартості. Перепланування виробничих приміщень. Закупівля обладнання та інвентарю.
Оновлення головного меню. Оновлення бенкетного меню. Запуск сезонного акційного меню: Українська кухня, Іспанська кухня, Ізраїльська кухня, Аргентинська кухня.

Шеф-повар

з 01.2015 по 10.2018 (3 роки 9 місяців)
Ресторан «Glukozza» Украина, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар.
Січень 2015 – Жовтень 2018
Ресторан «Glukozza»
(Стейк хауз, Європейська, Італійська, Тайська, Японська кухні)
Відкриття ресторану з -0-. Складання меню та технологічних карт. Підбір та навчання персоналу. Сезонне оновлення головного меню. Складання сезонних меню. Робота з собівартістю продуктом та розрахунок собівартості страв. Підготовка страв до фотосесії. Робота із СММ.
[відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Бренд-шеф мережі ресторанів.

з 09.2011 по 04.2014 (2 роки 7 місяців)
Кафе “People” Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар.
Вересень 2011 – квітень 2014
Кафе "People",
а також: Нічний клуб «Akwa», Суші бар, Орігамі Вок, Кафе Ложка,
Піца Челентано, Пив-бар Жигулі,
http://peoplecafe.od.ua/ http://mamabeach.com.ua/
http://www.aquakoblevo.com.ua/aquatoria

Шеф повар

з 08.2010 по 09.2011 (1 рік 1 місяць)
Отель "Лондон" Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар, зав. виробництвом

Готель "Лондон"
(Ресторан Аля карт, Банкетний зал, Шведський сніданок, Готель)
https://london-hotel.com.ua/

Шеф повар

з 04.2008 по 05.2010 (2 роки 1 місяць)
Готель клуб "Золота куля" Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню. Технологічні картки. Контроль переобліків. Підбір та навчання персоналу.

Су-шеф

з 04.2007 по 03.2008 (11 місяців)
Таврія-В "Аеропортівський" Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за приготуванням. Видача готової продукції на вітрину. Навчання персоналу. Калькуляційні картки. Контроль переобліку.

Судновий кухар

з 08.2006 по 03.2007 (7 місяців)
ДП "МАРС" т\х Леопард Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв. Забезпечення харчування екіпажу судна. Щоденне меню для 21 особи. Випічка хліба.

Шеф повар

з 09.2005 по 08.2006 (11 місяців)
Ресторан Чайка Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка ресторану до відкриття, замовлення обладнання та інвентарю. Проектування технологічних приміщень кухні. Набір та навчання персоналу. Розробка меню. Технологічні картки. Контроль переобліку. Контролює фаст-фуд та відділ кулінарії від ресторану.

Су-шеф

з 07.2002 по 01.2005 (2 роки 6 місяців)
Таврія-В "Аеропортівський" Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль приготування страв. Стандарти якості. Навчання персоналу.

Освіта

Одеська національна академія харчових технологій

Технолог громадського харчування, Одесса
Вища, з 2001 по 2008 (7 років)

Одеська Національна Академія Харчових Технологій. (Україна, Одеса) : Пройшов навчання за технологією громадського харчування.
Бакалавр: закінчив у 2006 році ОНАПТ та здобув базову освіту за напрямом підготовки "Харчова технологія та інженерія" та здобув кваліфікацію бакалавра з технологією харчування. Дата видачі: 30.06.2006р.
Фахівець: закінчив у 2008р. ОНАПТ і здобув повну вищу освіту за спеціальністю "Технологія харчування" та здобув кваліфікацію спеціаліста з технології харчування. Дата видачі: 30.06.2008р.

Одеський навчально-курсовий комбінат торгівлі та сфери послуг

Кухар, Одесса
Середня спеціальна, з 1997 по 1999 (2 роки)

Пройшов повний курс теоретичного навчання в обсязі 900 годин та виробниче навчання в об'ємі 500 годин та склав кваліфікаційний іспит з оцінками:
Теоретичне навчання - 5
Пробна робота - 5
Встановлений розряд – 4 розряд за професією кухар.

Додаткова освіта та сертифікати

ТОВ «Навчальний центр спеціалістів морського транспорту» Підготовка персоналу пасс. судів, РО-РО.

Дата видачі: 04.08.2006р.

Пройшов курс підготовки з: техніки особистого виживання та боротьби з пожежами, Перший Навчально-тренажерний центр «Лісозаводськ

Дата видачі: 08.04.2003р.

Судновий Кухар 5 розряду. Навчально-тренажерний центр "Лісозаводськ", 2003р.

Дата видачі: 25.04.2003р.

Profi club "Харчова беспека -2021"

10.07.2021

Знання і навички

Iiko Poster БарБосс Бухгалтерский учет Адаптивність Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Європейська кухня Українська кухня Комунікабельність Готування на мангалі Готування піци Італійська кухня Готування суші Готування фаст-фуду Розробка меню Складання технологічних карт Випікання

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Українська — вільно
  • Болгарська — початковий

Додаткова інформація

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ І ЗНАННЯ.
-Розробка та впровадження концептуального меню.
-Складання технологічних та калькуляційних карт.
-Проектування кухонь, будь-якої складності.
-Підбір обладнання та інвентарю.
-Контроль якості продуктів.
-Контролює собівартість страв.
-Досвід відкриття ресторанів з "0"
-Робота з постачальниками.
-Планування замовлень у постачальників.
-Пошук нових постачальників.
-Тестування нових зразків продукції.
-Контролює дотримання технології приготування страв, санітарних вимог та експлуатації обладнання.
-Проведення інвентаризації.
-Веде звітну документацію.
-Підбір та навчання персоналу.
-Відстеження новинок на світовому ринку: модні тенденції меню, нові продукти, нове технологічне обладнання.
-Знання ПК: Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet.

НАГОРОДИ
-Зайняв 1-е місце на Конкурсі Барські Забави на телеканалі А-1 у готелі Моцарт у 2010р.
-Зайняв 2-е місце на чемпіонаті півдня України у 2018р.

МОЇ ПРОЄКТИ З КОНСАЛТИНГУ:
-Ресторан « Терен » Польща м. Оленя гура Червень 2023 –
Ресторан сучасної української кухні.
Консалтинг-розробка концепту, планування приміщення кухні згодна стандартів за системою ХАСП, підбір та закупівля обладнання та інвентарю. Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв із меню для соц. мереж. Підготовка сайту та поліграфії. Підбір одноразового посуду. Запуск ресторану)

-Ресторан « Портокал » Болгарія м. Софія Лютий 2023 – Квітень 2023 – 3 місяці\Ресторан європейської кухні.
Консалтинг-розробка концепту, планування приміщення кухні згодна стандартів за системою ХАСП, підбір та закупівля обладнання та інвентарю. Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв із меню для соц. мереж. Підготовка сайту та поліграфії. Підбір одноразового посуду. Запуск ресторану)

-Ресторан « Паляниця » Болгарія м. Софія . Листопад 2022 – Грудень 2022 – 2 місяці\Ресторан Української кухні
Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв із меню для соц. мереж. Підготовка сайту та поліграфії. Підбір одноразового посуду. Запуск ресторану.

-Онлайн ресторан «Молодий голодний» Україна м. Одеса Вересень 2020 – Січень 2020 – 4 місяці.\Суші , Піца, Вок , Європейська кухня
(Консалтинг-Розробка концепту, планування приміщення кухні згодна стандартів за системою ХАСП, підбір та закупівля обладнання та інвентарю. Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв з меню для соц. мереж. Підготовка сайту та поліграфії. Підбір одноразового посуду. Запуск ресторану)

-Кафе « Do ribas » Україна м. Одеса Серпень 2020 – Листопад 2020 – 4 місяці\Одеська кухня, ресторан риба та морепродукти
(Консалтинг-Розробка концепту, планування приміщення кухні згодна стандартів за системою ХАСП, підбір та закупівля обладнання та інвентарю. Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв з меню для соціальних мереж .Запуск ресторану)

-Кафе « Vanil » Україна м. Одеса Лютий 2019 – травень 2019 – 4 місяці.\Європейська кухня
(Консалтинг-розробка концепту впровадження кухні, в кондитерській, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

-Кафе «Різдво» Україна Драгобрат . Карпати. Готель Крокус. Серпень 2018-Січень 2019 – 6 місяців.\Європейське меню, Українська кухня
(Консалтинг-розробка концепту, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

-Онлайн ресторан «Мадам Брокколі» Україна м. Одеса Січень 2017-Січень 2018 – 1рік.\Японська кухня
(Консалтинг-розробка концепту, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

-Фудтрак « Бургер \ Вок » Україна м. Одеса Грудень 2017 – Жовтень 2018-10 місяців.\Американська, Тайська кухня
(Консалтинг-розробка концепту, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

-Ресторан Трамвай №16 Україна м.
Одеса Січень 2016-Січень 2017 – 1 рік.\Європейське меню, Одеська кухня
(Консалтинг-розробка концепту, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

Схожі кандидати

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: