Антон
Бренд-шеф, кухар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто проживання:
- Інші країни
- Готовий працювати:
- Дистанційно, Інші країни
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та адресу.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/7012372
Досвід роботи
Бренд - шеф кухар ( азіатського напрямку )
з 11.2021 по нині
(2 роки 5 місяців)
Епіцентр (центральний офіс), Киев (Нерухомість)
Шеф повар
з 05.2021 по 08.2021
(3 місяці)
Sapori Veri, Ирпень (Готельно-ресторанний бізнес)
Шеф - повар по франчайзингу (Аудитор ресторану ВАО і NАМ)
з 05.2010 по 05.2020
(10 років)
Мафия, Киев (Готельно-ресторанний бізнес)
Робота за фахом понад 12 років. Start-Up - підготовка і відкриття більше ніж 20-ти ресторанів «під ключ» в різних містах (Київ, Одеса, Миколаїв, Тирасполь (Молдова), Вінниця, Львів, Маріуполь, Сімферополь, Полтава, Чернігів, Лубни, Кропивницький) .
Є досвід роботи в консалтингових проектах (понад 7 закладів) . Планування технології кухні в AutoCAD, організація бізнес-процесів, складання технологічних і калькуляційних карт, ведення та облік внутрішньої документації, розробка основного, сезонного, банкетного, фуршетного меню. Впровадження і контроль дотримання стандартів, чистоти, харчової безпеки НАССР в мережі . Навчання персоналу кухні, проведення майстер-класів. Особисті якості:цілеспрямованість, творчий підхід, відповідальність,безперервне вдосконалення (тренінги, курси, майстер-класи,саміти)
Освіта
Мариупольский Гуманитарный Университет
Правовед, Мариуполь
Вища, з 2006 по 2010 (4 роки)
Додаткова освіта та сертифікати
Стандартизація виробництва,стандарти чистоти та безпеки харчових продуктів (Мусатов А.2014-2015)
2014 - 2015
Курс навчання НАССР_ISO 22000
2019
Додаткова інформація
Проекти з консалтингу, запуск меню :
1. ЯMISU – суші бар – Київ https://yamisu.kiev.ua/ru-shop/
2. Nevesomost' bar&restaurant – Суші бар - Обухів https://www.nevesomost.com.ua/
3. Я за susi - Суші бар - Маріуполь ,Ірпінь - https://yazasushi.com.ua/
4. Нова шаурма – Київ - https://tomato.ua/kiev/restaurants/novaia-shaurma
Фото робіт :
[
Схожі кандидати
Су-шеф, шеф-повар, администратор
20000 грн, Київ, Бровари, Дистанційно
Бренд шеф-повар (замена меню)
Вінниця, Дніпро
,
ще 8 міст
Бренд шеф-кухар, технолог
Івано-Франківськ, Київ
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, сушеф
Інші країни, Івано-Франківськ
,
ще 3 міста
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
Інші країни