Резюме від 19 квітня 2024 PRO

Олег

Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар

Зайнятість:
Повна зайнятість, неповна зайнятість.
Вік:
35 років
Місто:
Інші країни

Контактна інформація

Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.

Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.

Досвід роботи

Бренд-шеф, Шеф консалтингу

з 11.2022 по нині (1 рік 5 місяців)
Hotel Zimnik, Lipowa, Poland (Готельно-ресторанний бізнес)

Консалтинг та брендинг 4* готелю та ресторану. Навчання персоналу кухні, залу та менеджерів. Побудова з 0 всієї касової системи.

Шеф-кухар, Партнер

з 03.2021 по 10.2022 (1 рік 7 місяців)
Villa Seebach, Больтенхаген (Готельно-ресторанний бізнес)

Реновація та запуск нового проєкту в Німеччині.
Відтворення, переосмислення та втілення в життя багатовікову історію. Навчання персоналу всіх відділів готелю

Шеф-кухар, викладач, консультант

з 11.2018 по 03.2021 (2 роки 4 місяці)
Кулінарна школа Євгена Чернухи, Київ (Освіта, наука)

Професійне навчання кухарів, згідно двох міжнародних сертифікацій IACP(Євросоюз) и ACF(США). Консалтингові і кейтерингові послуги

Шеф-консультант

з 10.2017 по 10.2018 (1 рік)
I am the, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття нових ресторанів, розробка концепциії та меню, проробка нових страв, створення калькуляційних та технологічних карт, навчання та контроль персоналу.

Су-шеф

з 07.2017 по 10.2017 (3 місяці)
Прага, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Не повна зайнятість, тимчасова допомога в организації роботи кухні та редагування меню.

Шеф-кухар

з 04.2017 по 07.2017 (3 місяці)
Online Academy by Hector Bravo, Київ (Освіта, наука)

Запуск кулінарної онлайн академії. Навчання та консультація студентів, перевірка домашніх завдань, тестів.

Шеф-кухар

з 05.2016 по 05.2017 (1 рік)
Ресторан "Мама Гая", "Tolstiy&Tonkiy", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка нового меню, в тому числі: сезонного, тематичного та банкетного. Вдосконалення вже існуючих страв. Допомога
у відкритті ресторана преміум класа "Tolstiy&Tonkiy", та беспосередня участь в його работі.
Контроль:
1. Якість одержувпних продуктів;
2. Видаваних страв;
3. Списання сировини;
4. Праці кухарів.
Проведення інвентаризації, складання робочого графіка персоналу, пошук нових постачальників та робота з вже існуючими. Вдосконалив и активно використовував свої знання в різноманітних кухнях світу.

Шеф-кухар

з 03.2014 по 05.2016 (2 роки 2 місяці)
Какао-Блюз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи кухні, управління персоналом у к-ті 20-ти осіб. Розробка і впровадження нових страв(авторських, національних, сезонних, вегетаріанських, дитячих. Основне меню в цілому). Проведення інвентаризації. Контроль закупівлі та списання сировини. Пряме спілкування з гостями ресторану. Проведення кулінарних майстер-класів. Навчання персоналу. Набув ще більше досвіду в: італійьскій, французькій кухнях та європейській в цілому, управлінні персоналом, технологічної документації, презентації та подачі страв.

Шеф-кухар

з 06.2013 по 03.2014 (9 місяців)
Пан - Тай, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль: роботи кухні, закупівлі товарів, зберігання сировини, дотримання технологічних процесів. Впровадження нового меню. Набір та управління персоналом. Вдосконалисвої знання в японській, тайській та китайскій кухнях.

Кухар горячого цеху, ст. зміни

з 06.2012 по 06.2013 (1 рік)
ГРК "Чабани", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв згідно тех.картам, дотримання часу приготування та відповідного вигляду страв, контроль чистоти кухні, контроль закупівлі, а також товарного сусідства та переобліків. Отримав ще більше досвіду та нових знань в європейській, италійській и азіатській кухнях.

Сушист, ст. зміни

з 03.2010 по 05.2012 (2 роки 2 місяці)
р-н "Хрущевка", Прилуки (Готельно-ресторанний бізнес)

Працював мангальщиком, гарячником, холодником та сушистом, в результаті став старшим зміни.

Кухар (гарячник, мангальщик)

з 06.2009 по 01.2010 (7 місяців)
р-н "Александрія", Прилуки (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування гарячих мясных, рибних та овочевих страв на вуглях. Також приготування гарячих страв (супи, закуски, гарніри, м'ясо та риба).

Освіта

Інститут підготовки кадрів

Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2019 по 2019 (менш ніж 1 рік)

Європейській Університет

Комп'ютерні науки, Чернігів
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)

Додаткова освіта та сертифікати

Creative Chef Summit

2016 2018 2019

Знання і навички

Запуск нових брендів Європейська кухня Азійська кухня Французька кухня Італійська кухня Польська кухня Управлінські навички Управління персоналом Організованість Здатність до навчання

Знання мов

  • Англійська — середній
  • Німецька — середній
  • Польська — початковий

Додаткова інформація

Запуск нових проєктів з нуля, і відновленням вже існуючих. Ресторанний, кулінарний та технологічний консалтинг. Комунікабельність, порядність, відповідальність, звітність, вміння працювати в команді, досвід роботи на стаціонарній та відкритій кухнях(процеси: холодний, гарячий, суші, піца, кондитерка, гриль, мангал, хоспер), кейтеринг, фуршети, обслуговування гостей в к-ті 500-1000 осіб. Стресостійкість, здатний приймати рішення у критичних та не стандартних ситуаціях. Досвід роботи особистим кухарем в VIP-сім'ях.

Телефон для контакту: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація») або вайбер і телеграм: [відкрити контакти](див. вище в блоці «контактна інформація»)

Схожі кандидати

Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Інші країни, Дніпро , ще 8 міст

Шеф-кухар, сушеф
Інші країни, Івано-Франківськ , ще 3 міста

Кухар, шеф-кухар
Інші країни

Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Інші країни, Дніпро , ще 6 міст

Кухар, помічник кухні
Інші країни

Усі схожі кандидати


Порівняйте свої вимоги та зарплату з вакансіями інших підприємств: