Олег
Шеф-кухар (консалтинг, брендинг та ребрендинг), особистий кухар
- Зайнятість:
- Повна зайнятість, неповна зайнятість.
- Вік:
- 35 років
- Місто:
- Інші країни
Контактна інформація
Шукач вказав телефон , ел. пошту та Instagram.
Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців. Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся.
Отримати контакти цього кандидата можна на сторінці https://www.work.ua/resumes/1360205
Досвід роботи
Бренд-шеф, Шеф консалтингу
з 11.2022 по нині
(1 рік 5 місяців)
Hotel Zimnik, Lipowa, Poland (Готельно-ресторанний бізнес)
Консалтинг та брендинг 4* готелю та ресторану. Навчання персоналу кухні, залу та менеджерів. Побудова з 0 всієї касової системи.
Шеф-кухар, Партнер
з 03.2021 по 10.2022
(1 рік 7 місяців)
Villa Seebach, Больтенхаген (Готельно-ресторанний бізнес)
Реновація та запуск нового проєкту в Німеччині.
Відтворення, переосмислення та втілення в життя багатовікову історію. Навчання персоналу всіх відділів готелю
Шеф-кухар, викладач, консультант
з 11.2018 по 03.2021
(2 роки 4 місяці)
Кулінарна школа Євгена Чернухи, Київ (Освіта, наука)
Професійне навчання кухарів, згідно двох міжнародних сертифікацій IACP(Євросоюз) и ACF(США). Консалтингові і кейтерингові послуги
Шеф-консультант
з 10.2017 по 10.2018
(1 рік)
I am the, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Відкриття нових ресторанів, розробка концепциії та меню, проробка нових страв, створення калькуляційних та технологічних карт, навчання та контроль персоналу.
Су-шеф
з 07.2017 по 10.2017
(3 місяці)
Прага, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Не повна зайнятість, тимчасова допомога в организації роботи кухні та редагування меню.
Шеф-кухар
з 04.2017 по 07.2017
(3 місяці)
Online Academy by Hector Bravo, Київ (Освіта, наука)
Запуск кулінарної онлайн академії. Навчання та консультація студентів, перевірка домашніх завдань, тестів.
Шеф-кухар
з 05.2016 по 05.2017
(1 рік)
Ресторан "Мама Гая", "Tolstiy&Tonkiy", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Розробка нового меню, в тому числі: сезонного, тематичного та банкетного. Вдосконалення вже існуючих страв. Допомога
у відкритті ресторана преміум класа "Tolstiy&Tonkiy", та беспосередня участь в його работі.
Контроль:
1. Якість одержувпних продуктів;
2. Видаваних страв;
3. Списання сировини;
4. Праці кухарів.
Проведення інвентаризації, складання робочого графіка персоналу, пошук нових постачальників та робота з вже існуючими. Вдосконалив и активно використовував свої знання в різноманітних кухнях світу.
Шеф-кухар
з 03.2014 по 05.2016
(2 роки 2 місяці)
Какао-Блюз, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль роботи кухні, управління персоналом у к-ті 20-ти осіб. Розробка і впровадження нових страв(авторських, національних, сезонних, вегетаріанських, дитячих. Основне меню в цілому). Проведення інвентаризації. Контроль закупівлі та списання сировини. Пряме спілкування з гостями ресторану. Проведення кулінарних майстер-класів. Навчання персоналу. Набув ще більше досвіду в: італійьскій, французькій кухнях та європейській в цілому, управлінні персоналом, технологічної документації, презентації та подачі страв.
Шеф-кухар
з 06.2013 по 03.2014
(9 місяців)
Пан - Тай, Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Контроль: роботи кухні, закупівлі товарів, зберігання сировини, дотримання технологічних процесів. Впровадження нового меню. Набір та управління персоналом. Вдосконалисвої знання в японській, тайській та китайскій кухнях.
Кухар горячого цеху, ст. зміни
з 06.2012 по 06.2013
(1 рік)
ГРК "Чабани", Київ (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування страв згідно тех.картам, дотримання часу приготування та відповідного вигляду страв, контроль чистоти кухні, контроль закупівлі, а також товарного сусідства та переобліків. Отримав ще більше досвіду та нових знань в європейській, италійській и азіатській кухнях.
Сушист, ст. зміни
з 03.2010 по 05.2012
(2 роки 2 місяці)
р-н "Хрущевка", Прилуки (Готельно-ресторанний бізнес)
Працював мангальщиком, гарячником, холодником та сушистом, в результаті став старшим зміни.
Кухар (гарячник, мангальщик)
з 06.2009 по 01.2010
(7 місяців)
р-н "Александрія", Прилуки (Готельно-ресторанний бізнес)
Приготування гарячих мясных, рибних та овочевих страв на вуглях. Також приготування гарячих страв (супи, закуски, гарніри, м'ясо та риба).
Освіта
Інститут підготовки кадрів
Кухар, Київ
Середня спеціальна, з 2019 по 2019 (менш ніж 1 рік)
Європейській Університет
Комп'ютерні науки, Чернігів
Вища, з 2005 по 2010 (5 років)
Додаткова освіта та сертифікати
Creative Chef Summit
2016 2018 2019
Знання і навички
Знання мов
- Англійська — середній
- Німецька — середній
- Польська — початковий
Додаткова інформація
Запуск нових проєктів з нуля, і відновленням вже існуючих. Ресторанний, кулінарний та технологічний консалтинг. Комунікабельність, порядність, відповідальність, звітність, вміння працювати в команді, досвід роботи на стаціонарній та відкритій кухнях(процеси: холодний, гарячий, суші, піца, кондитерка, гриль, мангал, хоспер), кейтеринг, фуршети, обслуговування гостей в к-ті 500-1000 осіб. Стресостійкість, здатний приймати рішення у критичних та не стандартних ситуаціях. Досвід роботи особистим кухарем в VIP-сім'ях.
Телефон для контакту: [
Схожі кандидати
Шеф-кухар (консультація, розробка меню, ребрендинг)
Інші країни, Дніпро
,
ще 8 міст
Шеф-кухар, сушеф
Інші країни, Івано-Франківськ
,
ще 3 міста
Кухар, шеф-кухар
Інші країни
Повар, старший смены, шеф-повар
25000 грн, Інші країни, Дніпро
,
ще 6 міст
Кухар, помічник кухні
Інші країни