Resume from May 11, 2024 PRO

Юрій

Бренд-шеф мережі ресторанів, (ресторанний консалтинг)

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
42 years
City:
Other countries

Contact information

The job seeker has entered a phone number , email, address, Facebook, Instagram and LinkedIn.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф повар

from 03.2024 to now (2 months)
La Place Rendez-Vous, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Робота шеф поваром, ресторан при готелі.
1201 Idylwild Drive
Fort Frances, Онтарио Канада
P9A 3M3

Шеф-повар

from 02.2023 to now (1 year 3 months)
Ресторан "Портокал" Європейська кухня Болгарія м. Софія, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття ресторану з -0-, Планування технічних приміщень кухні, підбір та закупівля обладнання. Складання меню, дегустація та фотосесія. Підбір та навчання персоналу. Вибір постачальників. Підбір та купівля посуду та інвентарю. Контроль та дотримання санітарних норм за ХАССП. Підбір та купівля спецодягу для персоналу.
Контролює собівартість продуктів та рентабельність меню. Складання Технологічних та Калькуляційних карт.
Сучасне подання страв.
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Бренд-Шеф повар

from 04.2022 to 11.2022 (7 months)
Ресторан Stefania "Українська кухня" Болгарія м. Варна, Інші країни (Готельно-ресторанний бізнес)

Відкриття першого українського ресторану У Болгарії. м. Варна.
Ресторан Stefania Болгарія
Відкриття ресторану з -0- , Підбір та купівля обладнання, інвентарю, посуду, форма для персоналу. Написання меню, технологічних карт, підбір постачальників, підбір та навчання персоналу.
(Ресторан Української кухні) [open contact info](look above in the "contact info" section)

Бренд-шеф мережі буфетів, і магазинів готової їжі. Технолог.

from 06.2020 to 04.2022 (1 year 10 months)
Madam Broccoli Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль роботи виробництвом керував командою з 45 осіб. Контроль за якістю приготування страв. Стандарти упаковки та зберігання. Збільшення прибутку, стандартизація, укомплектування та навчання персоналу. Розробка нових страв та рецептур.
[open contact info](look above in the "contact info" section)
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Бренд-шеф мережі ресторанів

from 10.2018 to 06.2020 (1 year 8 months)
Ресторан-пиццерия «Zucchini» Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф мережі ресторанів
Жовтень 2018 – Липень 2020
Ресторан-піцерія «Zucchini»
(Італійська кухня, Гастро-тур світом)
http://zucchini.od.ua/
Управління та контроль кухні двох ресторанів. Контроль якості. Контроль переобліків та собівартості. Перепланування виробничих приміщень. Закупівля обладнання та інвентарю.
Оновлення головного меню. Оновлення бенкетного меню. Запуск сезонного акційного меню: Українська кухня, Іспанська кухня, Ізраїльська кухня, Аргентинська кухня.

Шеф-повар

from 01.2015 to 10.2018 (3 years 9 months)
Ресторан «Glukozza» Украина, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф кухар.
Січень 2015 – Жовтень 2018
Ресторан «Glukozza»
(Стейк хауз, Європейська, Італійська, Тайська, Японська кухні)
Відкриття ресторану з -0-. Складання меню та технологічних карт. Підбір та навчання персоналу. Сезонне оновлення головного меню. Складання сезонних меню. Робота з собівартістю продуктом та розрахунок собівартості страв. Підготовка страв до фотосесії. Робота із СММ.
[open contact info](look above in the "contact info" section)

Бренд-шеф мережі ресторанів.

from 09.2011 to 04.2014 (2 years 7 months)
Кафе “People” Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф повар.
Вересень 2011 – квітень 2014
Кафе "People",
а також: Нічний клуб «Akwa», Суші бар, Орігамі Вок, Кафе Ложка,
Піца Челентано, Пив-бар Жигулі,
http://peoplecafe.od.ua/ http://mamabeach.com.ua/
http://www.aquakoblevo.com.ua/aquatoria

Шеф повар

from 08.2010 to 09.2011 (1 year 1 month)
Отель "Лондон" Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар, зав. виробництвом

Готель "Лондон"
(Ресторан Аля карт, Банкетний зал, Шведський сніданок, Готель)
https://london-hotel.com.ua/

Шеф повар

from 04.2008 to 05.2010 (2 years 1 month)
Готель клуб "Золота куля" Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Оновлення меню. Технологічні картки. Контроль переобліків. Підбір та навчання персоналу.

Су-шеф

from 04.2007 to 03.2008 (11 months)
Таврія-В "Аеропортівський" Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль за приготуванням. Видача готової продукції на вітрину. Навчання персоналу. Калькуляційні картки. Контроль переобліку.

Судновий кухар

from 08.2006 to 03.2007 (7 months)
ДП "МАРС" т\х Леопард Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Приготування страв. Забезпечення харчування екіпажу судна. Щоденне меню для 21 особи. Випічка хліба.

Шеф повар

from 09.2005 to 08.2006 (11 months)
Ресторан Чайка Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Підготовка ресторану до відкриття, замовлення обладнання та інвентарю. Проектування технологічних приміщень кухні. Набір та навчання персоналу. Розробка меню. Технологічні картки. Контроль переобліку. Контролює фаст-фуд та відділ кулінарії від ресторану.

Су-шеф

from 07.2002 to 01.2005 (2 years 6 months)
Таврія-В "Аеропортівський" Україна, Одеса (Готельно-ресторанний бізнес)

Контроль приготування страв. Стандарти якості. Навчання персоналу.

Education

Одеська національна академія харчових технологій

Технолог громадського харчування, Одесса
Higher, from 2001 to 2008 (7 years)

Одеська Національна Академія Харчових Технологій. (Україна, Одеса) : Пройшов навчання за технологією громадського харчування.
Бакалавр: закінчив у 2006 році ОНАПТ та здобув базову освіту за напрямом підготовки "Харчова технологія та інженерія" та здобув кваліфікацію бакалавра з технологією харчування. Дата видачі: 30.06.2006р.
Фахівець: закінчив у 2008р. ОНАПТ і здобув повну вищу освіту за спеціальністю "Технологія харчування" та здобув кваліфікацію спеціаліста з технології харчування. Дата видачі: 30.06.2008р.

Одеський навчально-курсовий комбінат торгівлі та сфери послуг

Кухар, Одесса
Specialized secondary, from 1997 to 1999 (2 years)

Пройшов повний курс теоретичного навчання в обсязі 900 годин та виробниче навчання в об'ємі 500 годин та склав кваліфікаційний іспит з оцінками:
Теоретичне навчання - 5
Пробна робота - 5
Встановлений розряд – 4 розряд за професією кухар.

Additional education and certificates

ТОВ «Навчальний центр спеціалістів морського транспорту» Підготовка персоналу пасс. судів, РО-РО.

Дата видачі: 04.08.2006р.

Пройшов курс підготовки з: техніки особистого виживання та боротьби з пожежами, Перший Навчально-тренажерний центр «Лісозаводськ

Дата видачі: 08.04.2003р.

Судновий Кухар 5 розряду. Навчально-тренажерний центр "Лісозаводськ", 2003р.

Дата видачі: 25.04.2003р.

Profi club "Харчова беспека -2021"

10.07.2021

Knowledge and skills

Iiko Poster БарБосс Бухгалтерский учет Адаптивність Здатність до навчання Приготування гарячих страв Приготування холодних страв Європейська кухня Українська кухня Комунікабельність Готування на мангалі Готування піци Італійська кухня Готування суші Готування фаст-фуду Розробка меню Складання технологічних карт Випікання

Language proficiencies

  • English — average
  • Ukrainian — fluent
  • Bulgarian — beginner

Additional information

ПРОФЕСІЙНІ НАВИКИ І ЗНАННЯ.
-Розробка та впровадження концептуального меню.
-Складання технологічних та калькуляційних карт.
-Проектування кухонь, будь-якої складності.
-Підбір обладнання та інвентарю.
-Контроль якості продуктів.
-Контролює собівартість страв.
-Досвід відкриття ресторанів з "0"
-Робота з постачальниками.
-Планування замовлень у постачальників.
-Пошук нових постачальників.
-Тестування нових зразків продукції.
-Контролює дотримання технології приготування страв, санітарних вимог та експлуатації обладнання.
-Проведення інвентаризації.
-Веде звітну документацію.
-Підбір та навчання персоналу.
-Відстеження новинок на світовому ринку: модні тенденції меню, нові продукти, нове технологічне обладнання.
-Знання ПК: Microsoft Word, Microsoft Excel, Internet.

НАГОРОДИ
-Зайняв 1-е місце на Конкурсі Барські Забави на телеканалі А-1 у готелі Моцарт у 2010р.
-Зайняв 2-е місце на чемпіонаті півдня України у 2018р.

МОЇ ПРОЄКТИ З КОНСАЛТИНГУ:
-Ресторан « Терен » Польща м. Оленя гура Червень 2023 –
Ресторан сучасної української кухні.
Консалтинг-розробка концепту, планування приміщення кухні згодна стандартів за системою ХАСП, підбір та закупівля обладнання та інвентарю. Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв із меню для соц. мереж. Підготовка сайту та поліграфії. Підбір одноразового посуду. Запуск ресторану)

-Ресторан « Портокал » Болгарія м. Софія Лютий 2023 – Квітень 2023 – 3 місяці\Ресторан європейської кухні.
Консалтинг-розробка концепту, планування приміщення кухні згодна стандартів за системою ХАСП, підбір та закупівля обладнання та інвентарю. Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв із меню для соц. мереж. Підготовка сайту та поліграфії. Підбір одноразового посуду. Запуск ресторану)

-Ресторан « Паляниця » Болгарія м. Софія . Листопад 2022 – Грудень 2022 – 2 місяці\Ресторан Української кухні
Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв із меню для соц. мереж. Підготовка сайту та поліграфії. Підбір одноразового посуду. Запуск ресторану.

-Онлайн ресторан «Молодий голодний» Україна м. Одеса Вересень 2020 – Січень 2020 – 4 місяці.\Суші , Піца, Вок , Європейська кухня
(Консалтинг-Розробка концепту, планування приміщення кухні згодна стандартів за системою ХАСП, підбір та закупівля обладнання та інвентарю. Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв з меню для соц. мереж. Підготовка сайту та поліграфії. Підбір одноразового посуду. Запуск ресторану)

-Кафе « Do ribas » Україна м. Одеса Серпень 2020 – Листопад 2020 – 4 місяці\Одеська кухня, ресторан риба та морепродукти
(Консалтинг-Розробка концепту, планування приміщення кухні згодна стандартів за системою ХАСП, підбір та закупівля обладнання та інвентарю. Підбір персоналу та навчання. Розробка меню, технологічні та калькуляційні картки. Підготовка всієї документації для персоналу та обліку. Фотосесія страв з меню для соціальних мереж .Запуск ресторану)

-Кафе « Vanil » Україна м. Одеса Лютий 2019 – травень 2019 – 4 місяці.\Європейська кухня
(Консалтинг-розробка концепту впровадження кухні, в кондитерській, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

-Кафе «Різдво» Україна Драгобрат . Карпати. Готель Крокус. Серпень 2018-Січень 2019 – 6 місяців.\Європейське меню, Українська кухня
(Консалтинг-розробка концепту, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

-Онлайн ресторан «Мадам Брокколі» Україна м. Одеса Січень 2017-Січень 2018 – 1рік.\Японська кухня
(Консалтинг-розробка концепту, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

-Фудтрак « Бургер \ Вок » Україна м. Одеса Грудень 2017 – Жовтень 2018-10 місяців.\Американська, Тайська кухня
(Консалтинг-розробка концепту, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

-Ресторан Трамвай №16 Україна м.
Одеса Січень 2016-Січень 2017 – 1 рік.\Європейське меню, Одеська кухня
(Консалтинг-розробка концепту, від ідеї до відкриття, підбір обладнання, підготовка меню, підбір та навчання персоналу, підтримка проекту протягом року)

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: