Resume from April 4, 2024 PRO

Олександр

Шеф-кухар, керівник ресторана

Employment:
Full-time, part-time.
Age:
43 years
City of residence:
Other countries
Ready to work:
Kyiv, Other countries, Remote

Contact information

The job seeker has entered a email, address, Facebook and Instagram.

Name, contacts and photo are only available to registered employers. To access the candidates' personal information, log in as an employer or sign up.

Work experience

Шеф-кухар

from 05.2023 to now (1 year)
Ресторан "Corsini", Firenze (Готельно-ресторанний бізнес)

Старший смены

from 04.2022 to 11.2022 (7 months)
Villa Petriolo., Firenze (Готельно-ресторанний бізнес)

F&B mаnager

from 06.2021 to 02.2022 (8 months)
"Сіли поїли", Харків,Київ, Херсон, Львів (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 03.2017 to 05.2021 (4 years 2 months)
Ресторан "Park Avenue", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Розробка меню, формування та навчання команди, організація та контроль усіх процесів на кухні.

Су-шеф

from 05.2016 to 03.2017 (10 months)
Готель Харків Палас, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Су-шеф;Шеф-кухар

from 09.2008 to 01.2012 (3 years 4 months)
Готель Чичиков, Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Шеф-кухар

from 09.2005 to 04.2008 (2 years 7 months)
розважальний комплекс "Hi-fi ", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Бренд-шеф

from 03.2003 to 09.2005 (2 years 6 months)
ресторан "Fashion", "Наполеон",Гринвич", Харків (Готельно-ресторанний бізнес)

Education

Харкiвський торговельно-економiчний коледж

Кухар-кондитер, Харків
Specialized secondary, from 2017 to 2018 (1 year)

хипт-1

Майстер виробничого навчання, Харків
Specialized secondary, from 2008 to 2010 (2 years)

Knowledge and skills

MS Excel MS Word

Language proficiencies

English — above average

Additional information

Трохи про себе і про роботу, мені 42 роки з них 24 роки працюю в Готельно-ресторанному бізнесі, за ці роки пройшов шлях від помічника кухаря до керівника ресторану. Великий досвід відкриття ресторану з нуля, зараз я з сім'єю перебуваю в Італії, маю всі документи для роботи та перебування на території Євросоюзу, пройшов серію курсів на території Італії таких як HACCP і три курси з техніки безпеки (всі документи є). Експерт КУХНІ: Італійська ,Японська ,Французька, Чилійська,Українська ,Китайска .Знання мов рівень: Англійська мова А2, Італійська В1. Номер телефону із соціальними мережами [open contact info](look above in the "contact info" section).

Similar candidates

All similar candidates


Compare your requirements and salary with other companies' jobs: